Reglaj Faruri, Reglare faruri
![]() ![]() ![]() |
Reglaj Faruri, Reglare faruri
raullik07 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 January 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2011
- bh30rmm
|
|||
Ciobby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 September 16 ![]() |
Ți-am pus doua poze în care ți-am evidențiat piesa alba pe care o învârti cu ajutorul unui imbus de 8 sau cu o șurubelnița dreapta. E foarte ușor. Spor la treaba!
This post has been edited by Ciobby: 30 Sep 2016, 20:40 Attached thumbnail(s) IMG_20160930_212407.jpg ( Size: 3.11mb ) Number of downloads: 657 IMG_20160930_212420.jpg ( Size: 3.14mb ) Number of downloads: 711 |
--------------------
Renault
Fluence
1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Reglajul farurilor trebuie sa se faca cu un dispozitiv special cu ecran.....nu-i suficient sa invarti de un surub.
Far prost reglat este pericol pe drum....atentie! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
La mine bateau ambele jos (la max). Am fost la servis si le-au reglat cu acel dispozitiv iar acum ma semnalizeaza lumea ca ii orbesc. Faza scurta cam bate in indicatoare.
Am raportat problema la servis le-au reverificat si au zis ca sunt bine. Eu cred ca fascicolul de lumina trebuie sa fie paralel cu drumul. Trebuie sa gasesc un garaj/o hala dreapta sa verific paralelismul. |
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege 1,6 dci R9M - 130CP
- Vl-02-AMC I LOVE MY RENAULT
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gasesti in orice statie ITP aparat cu care se regleaza farurile .. si o sa iti bata asa cum trebuie ... nu se regleaza dupa ochi sau in garaj ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
Le-am reglat la service RENAULT pe dispozitiv.
Dar tot ma semnalizeaza unii in traffic. This post has been edited by froniecristian: 26 Oct 2016, 21:56 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
fish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 17 July 07 ![]() |
Exact in aceeasi situatie sunt si eu: faruri reglate pe dispozitiv in reprezentanta Renault, sunt ulterior semnalizat noaptea in trafic ca îi deranjez
![]() Eu le-am lăsat o treaptă mai jos după aceea, de la potentiometrul din bord, dar chiar si așa tot se mai găsește câte unul mai catolic decât papa care să mă semnalizeze. ![]() |
--------------------
Megane 3
1.6 16V
2013
|
|
froniecristian |
![]()
|
La mine sunt cu auto-level, nu mai am reglajl manual. Lasa-l pe 0 si incearca din suruburile care le-a postat colegul mai sus.
Eu le-am reglat la Flamicom Valcea. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
onlyone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 16 November 10 ![]() |
este normal ca farul din stanga sa bata aparent putin mai jos (nu spre parbrizul celor care vin din fata) si cel din dreapta sa bata aparent putin mai sus, acoperind laterala dreapta a soselei. asta pentru ca farurile nu bat drept in fata ci putin sprea dreapta, deci ar trebui sa existe si un surub ptr stanga dreapta, nu doar reglaj sus/jos
This post has been edited by onlyone: 30 Oct 2016, 01:35 |
--------------------
renault
fluence 1,6L 16v benzina euro5
2010 - autentique evo
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Am reglat farurile asta vara pe un perete exact din orificiile aratate de Cioby, deoarece bateau extrem de jos . Iar acum doua saptamani cand am schimbat senzorul amonte(cred) de la turbina si o bujie, am mers sa fac si reglajul la faruri caci eram nedumerit daca nu cumva sunt reglate prost , cu toate ca se vedeau super si nimeni nu m-a fleshuit.
Surpriza a fost mare ca ambele faruri erau reglate de manuta mea cu o surubelnita dreapta nu hexagon sau torx cum credeti , aproape perfect, 99.9 %.. Meseriasul a zis ca e bine asa sa nu le mai ridic(0.01%) ca ma vor avertiza cei din sens opus. |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
marius140872 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 16 October 08 From: Resita ![]() |
nu mai deschid alt topic
![]() |
--------------------
2012
Renault Fluence 1.6 , 16v & Megane 3 dci 1.5 edc
2015
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Motorasul este montat in far, deci trebuie sa dai jos farul pentru a il verifica.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:55 |