Recomandare mecanic Ploiesti
![]() ![]() ![]() |
Recomandare mecanic Ploiesti
reno.symbol |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2009/benzina
- PH 60 BAC
|
|||
dandrackul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 12 ![]() |
pe soseaua vestului la ofelia,pe straduta de langa balif e un service la 50m pe stanga.cam piperat la manopera dar pana acum sunt f multumit .(raportul calitate pret e ok,pana la urma platesti o data si n ai grija ca ce lucru de mantuiala ti a facut).cristi il cheama pe mecanic.
|
--------------------
renault
clio II
2003 1.4 1.4 8v + gpl clio(thalia) dacă merge nu umbla la ea!
|
|
reno.symbol |
![]()
|
Sunt oameni in Ploiesti care sunt specializati pe o anumita marca de masina. Cunosc un tip pe langa pompieri care lucreaza numai Citroen, altul prin Tatarani care e cu Opelu. Eh'...cam un nene d'asta caut si eu. Sa viseze Renault. Asa ma pot duce la orice service, chiar si la Renault, da nu stiu daca se merita. Din ce stiu eu, a tot avut niste "meseriasi" care i-au tot umblat pe la masina, din cauza asta a abandonat-o. I-au facut-o aia de comanda. Nu zic ca la service-ul ala nu se lucreaza bine, dar eu caut altceva.sper ca m-am facut inteles.
Motorul este 1.4 benzina, carburatie are vreo 250000 km. Eu stiu ca motorul mergea bine ultima oara, dar eu mai stiu. Caroseria e cam ruginita, dar nu cazi din ea... In rest mare lucru nu mai stiu... De asta vreau ca acel cineva sa o si evalueze, poate chiar nu mai merita reparata... Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
symbol
2009/benzina
- PH 60 BAC
|
|
dandrackul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 12 ![]() |
daca gasesti un 'tatic' in renault in prahova te tog posteaza aici cu litere mari adresa eu personal am cautat si n am gasit ceva mai ok.poti cauta si pe forum la dacia logan ca un tatic de logan rezolva si un renault...
|
--------------------
renault
clio II
2003 1.4 1.4 8v + gpl clio(thalia) dacă merge nu umbla la ea!
|
|
reno.symbol |
![]()
|
Imi e greu sa cred ca nu stie nimeni de pe forum un mecanic care i-a lucrat la masina si de care a fost multumit. Varianta service e oricum exclusa, ca masina nu se poate misca de pe loc.
De verificat niste frane si eventual schimbat niste placute, asta o pot face si eu, imi va lua o vesnicie, dar o fac pana la urma. Aici e vb de reglat un carburator, daca e nevoie de umblat la motor, reglat tacheti, o verificare pe o rampa(directie, conducte frana etc...) si mai ales, vreau o parere de la un priceput, poate masina aia chiar nu mai merita reparata . Va rog, astept o recomandare, orice... |
--------------------
renault
symbol
2009/benzina
- PH 60 BAC
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
reno.symbol |
![]()
|
Un nr de telefon pe prv, se poate?
|
--------------------
renault
symbol
2009/benzina
- PH 60 BAC
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E scris acolo. 0722 247 463
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
reno.symbol |
![]()
|
Multumesc, de pe tel. nu l-am vazut. O sa il sun. E ok omul, vine unde am nevoie sa vada masina? Ca, de plecat cu ea este exclus....
Oricum , mersi frumos ! |
--------------------
renault
symbol
2009/benzina
- PH 60 BAC
|
|
LUCCI LUCIANO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 November 12 From: Ploiesti ![]() |
Cand am vazut harta cu locatia d-lui M.Marius, am crezut initial ca este cel cunoscut de mine. Nu este asa deoarece eu cunosc un mecanic f. bun( nu numai pt. Renault) dar care are atelier mai la Sud, in Cartierul Mitica Apostol. Crede-ma ,e PROFESOR LA MASINI, nu tu bajbaiala sau dat cu parerea aiurea la diferite probleme. Il cheama Ionut. E cu 15% mai scump ca media preturilor, dar oricum mai ieftin decat panaramele de la reprezentante, dar merita!
|
--------------------
Renault
Clio/Symbol
2002 1.4 16v,98CP Fatalitatea este acel ceva care conduce pe cel ce i se supune si taraste pe cel ce i se impotriveste!
|
|
megane2PH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 February 17 From: ploiesti ![]() |
salutare
unde gasesc un mecanic priceput la megane in ploiesti ca este jale la reprezentanta adresa sau nr de telefon va rog |
--------------------
renault
megan 2
2006 1.6 16 valve benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:26 |