Recomandare Service Renault
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Service Renault
iulianph |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 22 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|||
iulianph |
![]()
|
Chiar nimeni?
Va rog dati-mi un sfat. Este foarte urgent ! |
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da o fuga pana la reprezentanta, vezi ce preturi au. Nu sunt foarte mari preturile la asa ceva. Fiind modelul nou, trebuie lucrat ca la carte. Si eu am avut un incident si am reparat-o la ei.. Si rezultatul e chiar bun.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
iulianph |
![]()
|
Adica la Serus? Am vazut ca lumea nu prea e incantata pe aici pe forum de Serus. Care ar mai fi?
|
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sun mai multe reprezentante, aici la cluj sunt 2, eu am dus masina de unde am cumparat-o. Acum si la tine trebuie sa fie mai multe, nustiu sa iti zic exact
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
intai vezi preturile de la reprezentanta...dar ei probabil iti vor recomanda sa schimbi portiera + vopsit + oglinda probabil ca vei ajunge la 1500 de lei
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
iulianph |
![]()
|
Am de ales reprezentante din Ploiesti si impreiurimi: Serus din cate stiu eu nu are vopsitorie-tinichigerie.
Iatsa Campina si Poliserv. Mi-a mai recomandat cineva si Pex dar nu e reprezentanta. Alta reprezentanta la Ploiesti nu stiu. Din Bucuresti ca pot ajunge si acolo am auzit cuvinte de lauda de Cobalcescu. Astept si alte sfaturi de la voi... Ms! |
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Serus e foarte bun. Cel mare din Chitila (linia de centura Bucuresti) e foarte modern si baietii sunt ok.
This post has been edited by OVIDIUS: 14 Aug 2012, 14:41 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
la reprezentanta am intrebat eu cat ar costa sa indrept o mica indoitura de pe plafon.500ron indreptat si revopsit tot plafonul.(mavexim targoviste).la acest pret s-ar adauga si oglinda care nu stiu cat costa(sper sa fie cea de pe partea soferului pt ca nu ai senzorul de temperatura)
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
vulturu78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 11 October 10 ![]() |
la cobalcescu pe splai am schimbat o bara spate pe asigurare (17 mil).
a durat mult livrarea dar mai apoi la alegerea culorii a venit un nenea cu mai multe nuante de culoare (fata de culoarea indicata de fabricant) --> sa alegem impreuna ca sa nu fie cu suparare la sfarsit. dupa ce au vopsit-o : au scapat-o pe jos asa ca au mai vopsit-o odata. acum are 1.5 ani si e ok. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 2019
0.9
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
La Serus ar fi recomandarea mea. Sa nu zici ca te grabesti. Ca preturi, la toate reprezentantele e la fel.
Am vopsit o bara, am inlocuit o bara si un stop la ei. This post has been edited by SandelBS: 20 Aug 2012, 18:37 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
iulianph |
![]()
|
M-am programat la Automar Ploiesti, care este reprezentanta Hynday in Ploiesti. Am inteles ca service-ul e bun. Sper sa fii facut alegera buna, Luni duc masina la ei...Wish me luck!
25 Aug 2012, 19:44: Hyunday...scuze This post has been edited by iulianph: 25 Aug 2012, 19:44 |
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
hai, curaj! a treia oara e cu noroc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
Sunt curios cat va fii scorul final... Teoretic vopsitul usii ar trebui sa fie 250-350 de lei, ai zis ca ai infundat putin usa deci tinighigeria inca 50-100 depinde cate ore de manopera pune in deviz, iar oglinda 150-400 in functie de oe/oem/aftermarket si vopsitul oglinzii inca 50 daca este cazul
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
- MM 04 EOR, MM 90 DNS
2001, 2004 Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
iulianph |
![]()
|
Hehe...Era bine daca scapam asa. scorul final este cam asa:700 ron usa de reparat si de vopsit, caci nu este doar o indoitura, am reusit sa o infund destul de rau din ce ziceau toti astia pe la service-urile pe unde am fost. A fost infundata pe intaritura de pe mijloc si jos langa prag...poate pun o poza sa vedeti. Corpul oglinzii , adica fara geam si capacul vopsibil a costat 3 milioane(original).
Plus spaga de rigoare...nu mai vreau sa continui ca ma ia capu si inima... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|
iulianph |
![]()
|
Am luat ieri mașina de la ei.A ieșit foarte bine. Nu e nici o diferența de culoare si reparația a fost făcută la fel de bine. Sunt mai mult decât mulțumit. Am dus mașina luni după-masă și ieri la ora 15 m_au sunat ca e gata.S-au mișcat foarte repede. Mi-au spălat și mașina. Recomand Automar Ploiești.
|
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.2 benzina16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:22 |