RENAULT LATITUDE2,0TCI 175 CP, PROBLEME
![]() ![]() ![]() |
RENAULT LATITUDE2,0TCI 175 CP, PROBLEME
CYFFS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 February 21 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LATITUDE
2013,175CP
- TL04ktw
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
gasesti mai multe info despre aceasta motorizare pe aria de Laguna 3, Latitude.. sunt cam rare ..
Tu acuma intrebi despre cum se comporta dupa ce ai luat-o? 2.0 dci este un motor gurmand, aia se stie .. dar destul de fiabil .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Se comporta la fel, accelerează destul de lent în primele 2 trepte, chiar și în 3. Cutia automata cu convertizor și greutatea mașinii fac asta....
Puterea ei se simte din plin când accelerezi de la 120km/h în sus. Motorul este gurmand de fel, dar este printre cele mai fiabile motoare. Consumul de 6-7 extern și 10-12 în oraș nu te duce la sapa de lemn. Eu am 7.8% mixt pe ultimii 3-4mii de km, nici nu mai știu când l-am resetat ultima data. Oricum Latitude e axat mai mult pe confort decât pe sportivitate. Sa o stăpânești sănătos! This post has been edited by AdR!@N: 9 Feb 2021, 21:49 |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
CYFFS |
![]()
|
salut ADRIAN ,am vazut ca ai avut probleme cu centralina de la masajul in scaune.cum ai rezolvat-o.ms
|
--------------------
RENAULT
LATITUDE
2013,175CP
- TL04ktw
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
gata frate, nu iau latittude bag pl, se strica masaju in scaune, zdaiseama ce probleme care imobilizeaza masina.
cum ma duc io pana la paine fara masaj in scaune. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
pishky nu fi rau, e chiar ok sa iti mentii functionale toate "chestiile" cu care masina e echipata, accesiriu de fata nu este ceva esential, dar daca se poate repara, de ce nu?
@CYFFS gasestti aici cateva discutii legate de problema ta. https://www.reno.ro/index.php?showtopic=283707&st=0 Daca nu iti merge masajul in scaun pot fi 2 probleme ntalnite pana acum: 1. Comanda centrala defecta, ai vazut acea poza cu o piesa explodata, nu stim sigur ce a fost acolo, la mine e putin diferit cablajul. 2. Motor compresor defect, la mine nu a tinut reparatia si a trebuie inlocuit, am gasit ceva cat de cat compatibil si de vreo 2 ani functioneaza ok. Ar mai fi o posibilitate: siguranta fuzibila, nu stiu daca este comuna cu cea a scaunului sau o fi alta. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
CYFFS |
![]()
|
multumesc ADRIAN ,am gasit problema,dioda M4 ,de la pozitia M6 este crapata,sa vad acum pe cine gasesc sa o poata schimba si sa o verifice
Attached thumbnail(s) IMG_20171115_192653_LI.jpg ( Size: 3.76mb ) Number of downloads: 245 |
--------------------
RENAULT
LATITUDE
2013,175CP
- TL04ktw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:31 |