R-Link 2 - modificari, Talisman/Megane IV/Koleos/Scenic/Espace/Kadjar
![]() ![]() ![]() |
R-Link 2 - modificari, Talisman/Megane IV/Koleos/Scenic/Espace/Kadjar
George_Daineanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 January 25 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2021
|
|||
bogdabogda |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 8 February 10 ![]() |
Salut,
Azi am primit actualizarea la Android 15 pe Samsung S23. Nicio schimbare fata de A14, adica nu pot accesa Fermata auto si deci nu pot vedea video in miscare. In prezent folosec un Note 9 cu Android 11 (cred) care functioneza excelent. |
--------------------
Renault
Megane
RS 2021 clio 2004-2006
megane2 2006-2010 megane3 2010-2016 megane GT 2016 -2021 |
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 7 November 13 ![]() |
si eu am un honor cu android 14 si nu merge, dar am altul cu android 13 care merge perfect, pe huawei cu android 12 merg toate , poate au facut ei sa nu mai merga pentru siguranta.
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
georgeleus |
![]()
|
georgeleus Group: Members Posts: 148 Joined: 1 July 21 From: Ploiesti ![]() |
Nu mai stiu dac-am intrebat, pana la urma pentru RiLink #2 se poate face in asa fel incat s-avem internet on demand fara ajutor de la telefonul mobil ?
Intelesesem de la cineva c-ar suporta E-SIM. Ar fi mega avantajos sa poti configura un prepaid pe el sau in cel mai rau caz un abonament d-ala spurcat de 3 E pa luna de la Gigi si sa ai Youtube / Spotify si toate facilitatile la un clik distanta. Despre Coyote se mai aude ceva ? Avem sanse pentru disponibilitate pe RO ? Thx. |
--------------------
Renault
Megane IV
2017 KH2
|
|
zec_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 3 May 20 ![]() |
Rlink 2 este echipat cu modem 3G cu viteze HSDPA+, iar in Romania majoritatea operatorilor de telefonie mobila au renuntat la reteaua 3G. Au mai ramas cateva celule in orasele mari, Orange si Vodafone, asa ca Rlink 2 ramane “mort si-ngropat”.
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.33 TCE EDC
2019
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.531 Joined: 18 May 17 ![]() |
Dar modemul cu totul nu se poate inlocui ? sunt modemuri 4G pe toate drumurile, sau conecta wireless masina se poate ?
Bine n-am priceput niciodata pentru ce am fi putut folosi modemul ala.... This post has been edited by myreno4me: 21 May 2025, 09:42 |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 7 November 13 ![]() |
este adaptor wifi doar pentru android auto, iar dupa cum se vede, internet poti avea doar cu telefoane cu android mai mic de 14, eu cel putin inca ma chinui sa gasesc o modalitate sa fac sa mearga carstream pe android 14 si mai sus. doar ca am inteles ca la telefoanele noi google a restrictionat accesul la carstream din motive de siguranta pentru soferi
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
bogdabogda |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 8 February 10 ![]() |
Ieri nu a mai functionat AA dupa o actualizare a tabletei.
Am introdus o cartela in telefon (Android 12, fara cartela, conectat in permanenta la tableta pentru video in mers) si am facut actualizari de aplicatii. Dupa aceea am observat ca Waze umple tot ecranul - asta partea pozitiva - dar si ca nu mai pot scapa de el daca vreau sa vad video in mers - ramane 1/2 din ecran orice as fi facut. Ati intampinat aceasta problema? |
--------------------
Renault
Megane
RS 2021 clio 2004-2006
megane2 2006-2010 megane3 2010-2016 megane GT 2016 -2021 |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Fara off topic, fara reclama!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:03 |