Putina legislatie, referitoare la biciclisti
![]() ![]() ![]() |
Putina legislatie, referitoare la biciclisti
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 3 January 05 ![]() |
1000!trotinete Lime în București! Unde vor circula? că pistele de biciclete sunt abandonate ca idee în 2019, până acum, cu toate promisiunile de construire, pe banii care așteaptă de ani de zile...
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
e ok, se vor fura repede, ca bicicletele alea de la vomafone si gorilla, alea rosii. Ai mai vazut vreuna?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.053 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Bicicletele dotate cu motor la ce categorie se inscriu?
Mopede? Asta e casca obligatorie... |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
casca, omologare, itp, rca....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://m.hotnews.ro/stire/23223149 legifereaza trotinetele electrice
sambata dimineata, tipenie de om pe trotuar la aviatorilor, trotinetistu zburda pe banda 1 la juma de metr de bordura..... asia vor sa fie masini cand e liber si pietoni cand e aglmerat, ca cenzurat lor |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Normal ca vor fi permise pe strazi dupa ce au batut palma cu lime.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
PSD a batut palma, pnl vad ca vin cu initiativa, sa ataraga hipsterii de partea lor: uite bah, facem ceva si pt voi.
mai ramane sa legifereze vapeurile indoor si gata |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Și eu speram să legifereze mizeriile astea, doar că așteptările mele erau complet diferite. Speram să le interzică accesul pe carosabil. Să-i asimileze cu pietonii.
Să le declari vehicule și să le permiți accesul printre mașini mi se pare o imbecilitate. Un pieton cu roți la picioare nu e vehicul, e tot pieton. This post has been edited by VladSoare: 26 Jun 2019, 11:04 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pe care trotuare sa ii trimita cu pietonii? Eu cred ca in bucuresti nu ar trebui sa existe, dar asta sunt eu.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 26 Jun 2019, 12:11) Pe care trotuare sa ii trimita cu pietonii? Eu cred ca in bucuresti nu ar trebui sa existe, dar asta sunt eu. daca faceau cum au zis francezii era bine. inte pietoni nu au ce cauta ca ii lovesc grav, pe carosabil ii pleznesc masinile (trotinete cu oglinzi nu am vazut). Deci sa se plimbe la ei acasa. Da, e bine sa se legifereze, insa nu asa. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai cam acolo bateam si eu. Dar cum sunt paranoic:
- pierdeau hicsterii de cariera la urmatoarea campanie - batusera palma sa cumpere de la lime - sunt convins ca vor mai urma si alte contracte, cu firme total diferite, conditii total diferite, pentru ca "fuck consecventa, we love melanj" |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
bciclete de inchiriat nu ar fi pus la velib la paris sau la timisoara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
Bre, pe de o parte inteleg de ce nu merge lumea pe bicla in bucuresti:
- vreme naspa vreo 6 luni pe an (dar asta impiedica si la trotinele) - vara ajungi transpirat la biro si sunt prea putine locuri de munca unde ai dus - aerul respirat cu pofta in timpul efortului este murdar - mai sunt? |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
la timisoara sau paris e vreme mai frumoasa? la hamsterdam? Ok, nu e asa cald la astea mentionate anterior.
eu as pune ca motiv ca te calca masinile inainte de orice altceva. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.179 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Distantele mari.
Bicla merge acolo unde ai merge cateva statii cu STB-ul, sau 10-15 min cu masina. Daca ai de mers 25-30-45 min cu masina, sau tot atat cu STB-ul, n-ai facut nici o sfaraiala - ajungi transpirat, gata obosit, gazat si prafuit. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
Nu sunt asa lungi comparat cu alte orase, sa fim seriosi. Si poate ti-o fi greu prima luna, dar dupa aia corpul se adapteaza.
QUOTE(einstein1984 @ 26 Jun 2019, 11:45) Teoretic riscul asta scade pe masura ce creste numarul de biciclisti. |
--------------------
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e, o sa schimbe iar legea cand o sa inceapa sa ii culeaga de pe carosabil
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
mcNelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 2 June 19 ![]() |
Sa le puna obligatoriu veste fosforescente pe care sa scrie VELO. Perceptia va fi grabita la pietoni, motociclisti, soferi.
La biciclist, VELO. la motociclist MOTO. |
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 26 Jun 2019, 12:46) Distantele mari. Bicla merge acolo unde ai merge cateva statii cu STB-ul, sau 10-15 min cu masina. Daca ai de mers 25-30-45 min cu masina, sau tot atat cu STB-ul, n-ai facut nici o sfaraiala - ajungi transpirat, gata obosit, gazat si prafuit. de aia sunt bune alea d einchiriat, le iei pana la metrou gen |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 26 Jun 2019, 12:33) Problema e că pînă se va întîmpla asta, tu tragi ponoasele dacă-i lovești. Dacă legea îi dă dreptul să se afle pe stradă și ai ghinionul să-l atingi, stai doi ani fără permis, cu sabia lui Damocles deasupra capului. This post has been edited by VladSoare: 26 Jun 2019, 13:19 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 26 Jun 2019, 14:14) Problema e că pînă se va întîmpla asta, tu tragi ponoasele dacă-i lovești. Dacă legea îi dă dreptul să se afle pe stradă și ai ghinionul să-l atingi, stai doi ani fără permis, cu sabia lui Damocles deasupra capului. Corect, dar oricum nu ai ce face, decat ca casti bine ochii si sa nu dai peste ei. Cred ca cel mai sanatos e sa iti iei o camera auto |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
MuciX |
![]()
|
Zice ceva si de cum vor fi identificati in caz ca o comit in trafic? Adica daca stau cot la cot cu mine in coloana pe banda 3 sa viram amandoi stanga, parca vreau sa stiu ca il pot reclama la politie in caz ca imi zice de draga mea mama si fuge.
|
--------------------
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
mcNelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 2 June 19 ![]() |
|
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
einstein1984 |
![]()
|
multi biciclisti ninja, hanorac negru, fara bec sau un led cu baterie de ceas...
28 Jun 2019, 08:45: https://www.francetvinfo.fr/sante/soigner/t...is_3484633.html las si eu asta aici This post has been edited by einstein1984: 28 Jun 2019, 07:45 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Biciclistii ninja sunt super. Cei mai nesuferiti sunt livratorii de mancare (uber, panda etc) care au deja comportament de taximetristi si cei echipati in costume de biciclisti si corporatistele pe biciclete retro care lovesc in masina si trag de oglinzi de parca as putea sa ma teleportez din curte pe strada fara sa le ating pista de pe victoriei, sau sa las masina pe jumatate de pista un minut ca sa deschid poarta.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
einstein1984 |
![]()
|
ai d ela food panda macar au rucsacu vizibil
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:54 |