Punte spate reno kangoo
![]() ![]() ![]() |
Punte spate reno kangoo
Florin 27 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2001
- Bc 10 ban
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa inlocuiesti bara de torsiune.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Florin 27 |
![]()
|
Trebuie data puntea jos ca sa inlocuiesc bara de torsiune???in cazul in care dau jos puntea trebuie sa ii fac si un test de geometrie???
|
--------------------
Renault
Kangoo
2001
- Bc 10 ban
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bara/barile de torsiune se pot schimba/inlocui fara a demonta puntea.....si nu trebuie control geometrie pentru ca este fixa!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Florin 27 |
![]()
|
Bucsele au vreo legatura cumva??inainte sa mi se lase masina nu se auzea nimic ciudat!in ceia ce priveste schimbatul barelor de torsiune nu cred ca reusesc fara sa dau puntea jos,am dat jos capacelele din plastic si sunt foarte ruginite capetele.daca mai are cineva un sfat..ii multumesc!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2001
- Bc 10 ban
|
|
Florin 27 |
![]()
|
Revin cu problema!am dat puntea jos pentru ca altfel nu puteam da jos barele de torsiune,surpriza erau pocnite amandoua.foarte dezamagit de aceasta suspensie...cine a inventat-o este foarte pomenit de "bine"!dar in fine sa revenim...am fost in service si a inceput sa rada mecanicul cand ia-m zia de kangoo mi-a luat-o inainte cu barele de torsiune o foarte mare problema la masinile astea dat fiind faptul ca nici la dezmembrarile din zona nu gasesc punte cica se dau primele de pe masina.acum spre dezamagirea mea trebuie sa cumpar bare noi!!!acum intreb daca cunoaste cineva o punte pe arcuri de la alta model care sa fie compatibil la kangoo???sau daca pot sa o modific pe asta si sai pun arcuri???Multumesc!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2001
- Bc 10 ban
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Florin 27 @ 5 May 2016, 15:01) acum intreb daca cunoaste cineva o punte pe arcuri de la alta model care sa fie compatibil la kangoo???sau daca pot sa o modific pe asta si sai pun arcuri Nu exista compatibilitati.......si se poate face modificarea cu arcuri dar costa cam cat ai dat pe toata masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
Florin 27 |
![]()
|
O interventie de genu trebuie omologata RAR???Nu cred ca m-ar ajunge atat de mult...o sa i-au legatura cu un meserias!
|
--------------------
Renault
Kangoo
2001
- Bc 10 ban
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(Florin 27 @ 5 May 2016, 18:13) Nu cred ca m-ar ajunge atat de mult. Fa-o....si dupa scrie cat te-a costat! |
--------------------
.
.
.
|
|
Florin 27 |
![]()
|
Dar cu RAR-ul cum ranane??
|
--------------------
Renault
Kangoo
2001
- Bc 10 ban
|
|
eviltuning |
![]()
|
![]() 峠ドライバ Group: Members Posts: 494 Joined: 28 November 10 From: Brasov ![]() |
Doar iti ia talonu pentru modificare aduse trenului de rulare.Poate ai noroc si nu te prinde
|
--------------------
Renault
Megane 99' 2.o 16s RXE /
Laguna 08' 2.0 16v TCe GT
- BV 99 EVL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:40 |