Probleme twingo (erori), Dupa tester (DF208,DF167,DF216)
![]() ![]() ![]() |
Probleme twingo (erori), Dupa tester (DF208,DF167,DF216)
adytzwup |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 15 ![]() |
Attached image(s) ![]() |
||
--------------------
Renault
Twingo
2001
- B-43-HYL
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie sa faci un tester/diagnoza Renault......si asa poate gasesti defectul pe la pedala/clapeta acceleratie.
Daca cauti pe forum gasesti destule informatii....pe sectiunea Clio ca este motor dentic. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
dat fiind faptul ca esti din breasla cu mine(am si eu un twingo identic care zace prin parcare )ma ofer sa te ajut gratuity cu o teestare si eventual o remediere a defectului numai sa poti sa dai o fuca prin zona DR.Taberei.Ai pm cu datele de contact
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
adytzwup |
![]() ![]()
|
Salutare,
Intrucat problemele s-au rezolvat rapid vin cu raspunsul si pentru voi. Sper sa va fie de folos pentru viitor. Am evitat sa mai merg la service cu ea, am dus-o unei cunostinte, aveam multe recomandari pentru el, daca sunteti interesati ma puteti contacta, se pricepe omul. Marea problema era o mufa pe la clapeta de acceleratie... Mi-a curatat si clapeta. Pana acum imi statea martorul de motor mereu aprins, acum nu mai sta. si trage mult mai bine, constant cu aceeasi putere. Mai am airbag-ul de rezolvat si dispar toate beculetele din bord. Daca mai aveti intrebari si stiu sa va raspund va stau la dispozitie. Sarbatori fericite tuturor! ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001
- B-43-HYL
|
|
Emanuelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 September 10 ![]() |
da-mi te rog si mie datele de contact ale omului tau care spui ca se pricepe la Twingo!
This post has been edited by Emanuelu: 27 Dec 2015, 03:54 |
--------------------
Dacia 1310 CL Breack
1310 CL Breack
1999 102-13
- B-29-CML
|
|
adytzwup |
![]()
|
Salut, nu iti pot trimite mesaj privat, da-mi tu un mesaj, iar pe forum aici nu prea as vrea sa il postez ca cine stie cine il suna... poate il deranjeaza.
Chestia e ca inca nu s-a rezolvat 100%, inca mai face ceva figuri, insa trage mult mai bine. A incercat acum alte lucruri sa ii rezolve, dar astept zilele astea sa ii fac niste probe. O sa revin cu raspunsuri. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
- B-43-HYL
|
|
SAMI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 November 16 ![]() |
Am fost la tester si mi-a dat urmatoarea eroare : Canister purge solenoid valve circuit, open circuit or short circuit. Imi poate explica cineva ce ce trebuie sa fac.
|
--------------------
RENAULT
TWINGO
1999
- HD27TUD
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pe canistra de carbon care are rol de reciclare vapori benzina este o piesa electronica cu o mufa si un cablaj.......verifica sa nu fie vreun fir desfacut/dezlipit.....pentru inceput.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
SAMI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 November 16 ![]() |
Era mufa scoasa, multumesc.
|
--------------------
RENAULT
TWINGO
1999
- HD27TUD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:51 |