Probleme la stingere motor, Bord-ul ramane aprins/ Martor frana de mana vizibi
![]() ![]() ![]() |
Probleme la stingere motor, Bord-ul ramane aprins/ Martor frana de mana vizibi
Lucian2592 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005 II
- C818A
|
|||
bogdanutzuu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 4 May 13 ![]() |
Dupa ce opresti motorul scoti cartela si inchizi din cartela. Daca apesi inca o data start/ stop dupa oprirea motorului fara sa fie cartela in lacas ti se aprind ceasurile/ bordul si iti spune sa bagi cartela de asta iti raman aprins bordul
|
--------------------
Renault
Megane
2.2 2007 (fost societe :d)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cat ai dat pe ea?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Sa l stapanesti sanatos !!!!
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Mai bine ai "stinge " greselile gramaticale.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Verifica pozitiile poate sunt aprinse oricum ai avertizare la aceasta si apasa de doua ori pe telecomanda la inchidere.
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
Lucian2592 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 20 Sep 2015, 10:31) 2700 Euro. Nu merge, bord-ul tot ramane aprins. Am chemat pe cineva care are acelasi model ca acesta. Si el a incercat si deageaba. Bord-ul este aprins (partea portocalie) si este vizibil doar martorul de la frana de mana (ceea ce este si normal pentru ca frana este trasa), dar nu se stinge afisajul. Maine merg cu ea la reprezentanta si o sa vad ce are. Oricum vreau sa i fac o verificare amanuntita sa nu am surprize. Va multumesc frumos. Si eu sunt multumit de achizitie, imi place modelul foarte mult, acuma o sa vad maine la reprezentanta daca am facut o achizitie buna sau nu. Eu când am luato am mai luat pe cineva cu mine care "se pricepe" dar nu poti avea incredere in nimeni in ziua de astazi. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005 II
- C818A
|
|
florinbarca |
![]()
|
membru activ Group: Members Posts: 150 Joined: 22 January 14 From: bucuresti ![]() |
salut Lucian2592,
eu mai aveam o eroare de genul tau iarna trecuta. La mine ramanea aprins afisajul care imi indica ora si cate grade sunt afara, desi ele trebuie sa se stinga in momentul in care scot cheia din contact. Am fost initial la un service care imi spuneau ca trebuie sa desfaca bordul ca sa umble pe acolo pe la nu stiu ce, etc... Rezolvarea a fost aceea ca am scos borna minus de la baterie, am asteptat cateva zeci de secunde, am pus-o la loc si asa am rezolvat eroarea. Ai putea sa incerci si tu varianta asta poate functioneaza. |
--------------------
renault
symbol
2006 diesel 1.5
|
|
Lucian2592 |
![]()
|
QUOTE(florinbarca @ 20 Sep 2015, 18:44) salut Lucian2592, eu mai aveam o eroare de genul tau iarna trecuta. La mine ramanea aprins afisajul care imi indica ora si cate grade sunt afara, desi ele trebuie sa se stinga in momentul in care scot cheia din contact. Am fost initial la un service care imi spuneau ca trebuie sa desfaca bordul ca sa umble pe acolo pe la nu stiu ce, etc... Rezolvarea a fost aceea ca am scos borna minus de la baterie, am asteptat cateva zeci de secunde, am pus-o la loc si asa am rezolvat eroarea. Ai putea sa incerci si tu varianta asta poate functioneaza. Mulțumesc frumos de sfat. Din păcate nu funcționează. Am fost cu mașina in service. Se pare ca am făcut o achiziție buna. Sunt câteva consumabile de schimbat (ulei filtre/) si senzorul de la oglinda dreapta. Erorile le-am rezolvat toate. Se pare ca Neamțu care a avut mașina si-a pus instalație webasto. Oameni care au facut cablajele si-au batut joc si au facut mai mult rau decât bine. Joi am programare si mi le schimba baieti de la service mi le fac boboc. Despre bordul aprins se pare ca undeva un cablaj este defect si de acea ramane asa. Pe tester numai apar errori decat la senzorul de la onglinda. Am fost foarte multumit pentru ca au luat fiecare eroare in parte si au verificato fizic dupa care au sterso. In mod normal ti le stergeau si vedeau cu ce mai ramai. O sa revin cu un update dupa ce rezolv problema cu bord-ul. In rest masina este o bijuterie. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005 II
- C818A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:23 |