Probleme la ambreiaj, tine foarte jos si ramane cuplat, blocat la podea
![]() ![]() ![]() |
Probleme la ambreiaj, tine foarte jos si ramane cuplat, blocat la podea
bogdan_dbm |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 July 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|||
Marianssg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 25 February 08 From: Piatra Neamt ![]() |
acelasi lucru l-am patit si eu, problema fiind conducta de la ambreiaj cea care intra in cilindrul ambreiaj(are pe ea un fel de manometru/ciuperca) si mi-a pierdut lichid de frana pe acolo, e pozitionata in partea dreapta cum te uiti la motor daca nu ma insel. uite o poza cu ce am schimbat eu. aceleasi simtome le-am avut: pedala moarta la podea, cu ambreiaju calcat ea tot pleca de pe loc-ramanand cuplata cutia de viteze
poti trage un ochi aici: http://www.reno.ro/Conducta-Alimentare-Amb...52-t221555.html This post has been edited by Marianssg: 31 May 2017, 17:50 Attached thumbnail(s) conducta_ambreiaj_renault_megane_2_an_2005_2009_7c0ad32fd5ea82051d_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 99.39k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 privilege 1.5 dci 74kw
|
|
bogdan_dbm |
![]()
|
QUOTE(Marianssg @ 31 May 2017, 17:47) acelasi lucru l-am patit si eu, problema fiind conducta de la ambreiaj cea care intra in cilindrul ambreiaj(are pe ea un fel de manometru/ciuperca) si mi-a pierdut lichid de frana pe acolo, e pozitionata in partea dreapta cum te uiti la motor daca nu ma insel. uite o poza cu ce am schimbat eu. aceleasi simtome le-am avut: pedala moarta la podea, cu ambreiaju calcat ea tot pleca de pe loc-ramanand cuplata cutia de viteze Am inteles. Cat te-a costat? Se schimba greu? A trebuit dupaia sa aerisesti instalatia? Unde are rezervorul de lichid? |
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|
Marianssg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 25 February 08 From: Piatra Neamt ![]() |
Undeva la 300 lei acea conducta, mie efectiv nu mi-a schimbat decat acea "ciuperca" care are o siguranta metalica- deoarece ea era stricata ,conducta fiind buna,se schimba in doua minute piesa buclucasa, dupa mi-a aerisit instalatia prin metoda "dat pedala" cu capacul scos de la rezervorul lichidului de frana pentru ca atat franele si ambreiajul folosesc acelasi lichid de frana
Operatiunea am facut-o acum vreo 7 ani cand eram pe langa cu problemele auto,abia ce cumparasem masina, si am facut schimbul la service, a durat cu totul 15-20 minute This post has been edited by Marianssg: 31 May 2017, 17:58 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 privilege 1.5 dci 74kw
|
|
bogdan_dbm |
![]()
|
QUOTE(Marianssg @ 31 May 2017, 17:55) Undeva la 300 lei acea conducta, mie efectiv nu mi-a schimbat decat acea "ciuperca" care are o siguranta metalica- deoarece ea era stricata ,conducta fiind buna,se schimba in doua minute piesa buclucasa, dupa mi-a aerisit instalatia prin metoda "dat pedala" cu capacul scos de la rezervorul lichidului de frana pentru ca atat franele si ambreiajul folosesc acelasi lichid de frana Operatiunea am facut-o acum vreo 7 ani cand eram pe langa cu problemele auto,abia ce cumparasem masina, si am facut schimbul la service, a durat cu totul 15-20 minute Am inteles...ok. mersi mult! |
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
15-20 min. dureaza schimbul conductei si aerisirea. Ca sa ajunga acolo, mecanicul a lucrat cca. 1,5 ore la dezansamblare/ansamblare la: scos baterie, scos tava baterie, scos contactoare la cele trei calculatoare, scos carcasa filtru de aer, scos conducte aer alimentare filtru si invers la montare. La mine curgea pe la o-ringul de la ciuperca. Au comandat conducta dupa VIN-ul masinii, au adus-o dupa 2 saptamani, cu ciuperca montata. Cost cu manopera 330 lei conducta si 130 lei manopera. Timp de lucru-cca. 2 ore. Prima manifestare a fost aprinderea imdicatorului de lipsa lichid de frana (de unde se alimenteaza si ambreiajul). Am constatat curgerea pe bara de torsiune dreapta unde a dizolvat si vopseaua. Ideea este ca scurgerea are loc numai cand se apasa ambreiajul.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
bogdan_dbm |
![]()
|
Am rezolvat si eu...la mine a fost rulmentul de presiune. O gramada de bani...mai ales manopera, ca pana se ajunge la el trebuie dessfacuta jumate de masina 😐
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 07:55 |