Probleme fir masa pentru lampile din spate
![]() ![]() ![]() |
Probleme fir masa pentru lampile din spate
Dreamer |
![]()
|
||
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Exact aceeiasi problema am avut-o si eu la masina din semnatura, s-a dovedit a fi de vina mufa care conecteaza tripla de instalatia electrica, dupa ce am curatat si am intarit contactele nu am mai avut probleme. Firul de masa il gasesti langa tripla, trebuie sa dai la o parte "carpeta" din spatele triplei si vei gasi un fir negru prins cu un surub de caroseria masinii.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Mufa a fost curatata si tot la fel face, am sa ma duc sa caut firul indicat
![]() Multumesc! Revin cu noutati ![]() 18 Aug 2014, 23:48: L.E. ..... nu am gasit firul respectiv, intra intr-un manunchi si se ramifica prin haion spre amble stopuri. Undeva sub tapiterie, in masina toate firele pleaca in fata. Deci masa trebuie sa fie undeva in fata. ... dar unde??? Va rog un manual de service, o schema electrica ... ceva ... La un moment dat eram cu cheia in mana si cand am aprins pozitia .... s-a pus contactul! wtf? ![]() This post has been edited by Dreamer: 18 Aug 2014, 23:48 |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.330 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fara suparare ... nu trebuia decat sa cauti ..
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=161814&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=189577&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=211587&hl= |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dreamer |
![]()
|
Nu ma supar ... dar daca ai citi, ai realiza ca la mine nu e aceiasi problema! ( ... am cautat, dar nu am gasit nimic relevant )
Booon ... on topic ... am incercat si cu o masa "dubla" ... am pus pe firul de masa din mufa alt fir si l-am pus pe caroserie ... tot asa face! This post has been edited by Dreamer: 19 Aug 2014, 08:47 |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
Dreamer |
![]()
|
Boon, am cautat in topicurile indicate nimic care sa ma ajute, din pacate nu m-a ajutat nimeni cu o carte de service
![]() Am cautat toate firele de masa care le-am vazut, inclusiv cel principat de sub capota, le-am curatat, le-am dat cu spray, acum se pare ca merge ... totul mai putin DLR ![]() Mai urmeaza o serie de demontari sa vad de ce nu mai merg. This post has been edited by Dreamer: 20 Aug 2014, 13:25 |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:43 |