Probleme directie Laguna 3, directia se intaraseste brusc la accelerare
![]() ![]() ![]() |
Probleme directie Laguna 3, directia se intaraseste brusc la accelerare
myx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 11 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|||
myx |
![]()
|
Sa incerc o reglare a directiei ? Cel putin pt ESP, sa fie aceasta cauza ?
In lagatura cu intarirea volanul, are loc numai la acceleratii puternice, si nu pe toata cursa. Mult mai pronuntat in momentul in care incerc sa-l rotesc. Sa fie cu probleme si rulmentul de pe stanga ?. Daca accelerez usor masina se comporta normal si nu sesizez nimic. Unde se afla rezervorul de ulei pentru servodirectie? Din poze pe net am vazut ca pompa de servo are corp comun cu rezervorul. This post has been edited by myx: 9 Apr 2021, 13:13 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Pompa servo+rezervorul este in fata rotii stanga (pozitia soferului). Pentru acces se demonteaza bara.
Daca verifici nivelul de ulei, sa-l si schimbi. Un litru este suficient pentru acea operatiune. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
myx |
![]()
|
Rezolvat. Schimbat bucsa mica brat.
Bucsa mica de la brat avea cauciucul pe o sesime de arc iesita in afara cu mai bine de 0,5 cm. Bratul original a fost schimbat acum un 1 an jumate cu un brat Lemforder intr-un service destul de mare. Cu pandemia asta, de atunci am facut vreo 8k km. Cel mai probabil montaj defectuos in service. Stiind ca bratul este nou nu am banuit deloc ca ar fi problema de la el. Bucsa mica de la bratul vechi era in stare vizuala perfecta. Nu mai calc in service-uri in care nu cunosc mecanicii. Daca si un brat il monteaza aiurea, va dati seama ce fac la probleme mai mari. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Dupa ce bratul original a cedat, am montat TRW - 15.000 Km si QWP - 8.000 Km. Fiindca bucsele sunt pe verticala, montajul nu este critic !
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lamforder face piese cam de-a tranta de o vreme imcoace, baietii unde merg eu nu mai ii recomanda de cam un an ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:12 |