Probleme digestive. Sfaturi utile si verificate !, Am suferit, am descoperit, am scapat.
![]() ![]() ![]() |
Probleme digestive. Sfaturi utile si verificate !, Am suferit, am descoperit, am scapat.
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Adevar graiesti, nu tre contrazic, insa daca as manca numai ce ai spus tu cred ca as muri de foame. La cartofi prajiti, fast food, sare, maioneza, dulciuri am renuntat deja, insa nu pot sa renunt la carne. Imi plac f mult salatele, verdeturile, legumele si fructele, insa pana nu mananc carne nu ma satur, cat de plin as fi de verdeturi.
Cred ca se vad rezultatele chiar si intr-o saptamana. Ce-i drept eu am zile cand nu imi e foame deloc si alte zile cand am pofta mai multa de mancare, deci e cam greu sa stau o saptamana pe dieta dura ca asta, darmite sa mi-o insusesc permanent. Si as mai adauga ca mancaruri sanatoase pestele si pateul vegetal, asa ceva mananc zilnic. Cred ca idealul nu este sa fim cat mai slabi posibil, ci sa avem o greutate in limitele normale si o alimentatie cat mai sanatoasa. Mi-ar conveni sa mai slabesc vreo 10kg ce-i drept insa ma straduiesc sa nu raman flamand ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cu alimentatia in functie de grupa sanguina nu era popo... aaaa... homo.... pletosu` ala pe la tv ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
acum doi ani mi-au aparut pe corp cateva pete,care ma"mancau"...le scarpinam si se basicau...incepusem sa am si in palme,am fost la dermatolog si mi-a spus ca am urticarie,pana aici totul ok,mi-a dat o reteta,si mi-a spus ce am voie si ce nu am voie sa mananc,bun...a inceput prin a spune ce nu am voie sa mananc,si le-a tot enumerat ca practic eu nu trebuia sa mananc aproape mai nimik,decat sa beau doar apa.Rosii/pepene rosu,citrice,legume,carne de porc,oua,produse lactate,suc,ciocolata,alcool...nu trebuia sa pun gura pe ele,doar sa le admir,in schimb puteam sa mananc doar carne de pui/vita la gratar,legumele fierte,orez supe,dar carnea se fierbea separat si se adauga in apa de la legume...in fine am tinut regim un an de zile cu medicamente de "zeci" de milioane...3 mil/luna medicamentele...cu chiu cu vai mi-a disparut,dar la o luna mi-au reaparut...mai intai in palme,simteam ca inebunesc,m-am dus inapoi la "marele "doctor.......de la atatea medicamente incepuse sa ma doara si stomacul...deja dimineata,aproape in fiecare dimineata vomam,pofta de mancare nu mai aveam,am facut analize peste analize,imi era frica sa nu am ceva la stomac(ulcer sau hemoragie interna)de la medicamentatia care am luat-o....fac o mica paranteza,nu doresc la nimeni sa isi faca examenul gastroenterologic,dar am fost nevoit sa il fac la urgenta,rezultatul a fost bun,mi-au zis ca nu am nimik la stomac este perfect normal si sa pun mana sa mananc.
Trecand peste toate acestea pana la urma totul era si inca este pe sistem nervos,sunt un tip care ma implic in ceea ce fac,si nu fac de dragul de a face"in dorul lele" cum spun unii.Stresul + alimentatia nesanatoasa au efecte negative asupra corpului nostru.Eu unul am scos din alimentatie tot ce este prajit,mancarea gen Mc...care nu este mancare,ciocolara,sucurile gen coca-cola si ori ce alt suc,carnea de porc,margarina ...si mai sunt. Pot spune ca acum ma simt ok,si chiar mai energic ![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 1 Jul 2008, 23:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@ Axe: sincer acuma cine poate sa manance doar ce ai scris tu acolo si sa respecte restrictiile de genul fast-food-urilor, dulciurilor, sucurilor, etc, sigur slabeste indiferent de grupa de sange
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Diesel, aici nu este vorba de slabire, slabirea vine ca bonus la aceasta dieta pe care eu, nu sunt un mititel(93kg) o tin de patru ani si nu am murit nu va muri nimeni. Nu scoate carnea de tot doar incearca sa mananci numai sabata si duminica de preferat PUI/PESTE. Dupa cum spuneam incearca dieta doar o saptamana si vino cu rezultatul, nu ai ce pierde, nu platesti nicaieri nimic in plus, dar incearca.......
![]() Caktus, tipul ala are 50ani si arata dupa cum ai vazut si tu si poti sa-l vezi aici la 47-48ani http://www.infoportal.ro/articol~din-econo...uarie-2008.html in plus poti avea surprize referitor la performantele si preferintele lui sexuale. Rcosmin, probabil tu ai fost un exemplu de "nu mancati ca mine" si de aceea ai ajuns acolo unde spui. Bravo, ma bucur ca ai reusit si intr-adevar sistemul nervos are un mare aport. Este posibil de ex sa-ti provoci o diaree, doar gandindu-te ca ai diaree !!!! ![]() Eggy in mod sigur raspunsul este DA. Chiar daca eu nu sunt un vegetarian convins, nu am reusit asta si nici nu mi-am propus sa elimin carnea, laptele, branza, oua definitiv ci doar sa le consum cat mai rar, am sa postez aici niste filmulete din care fiecare este liber sa inteleaga cat vrea si cat poate. Precizez, am toata stima pentru Florin Uceanu(un sportiv si un om de isprava, l-am cunoscut personal pe cand eram antrenor de fitness la un club bucurestean) dar care dupa parerea mea vine cu argumente puerile si crede ca oamenii obisnuiti trebuie sa devina culturisti iar masa musculara trebuie sa fie un ideal al omului de rand: GRESIT (are dreptate , cu aceasta dieta nu poti creste foarte mult in masa musculara, dar , cui ii pasa ???), scopul este sa fim sanatosi, sa avem toate functiile active si in bune coditiuni pana la 100ani daca se poate si sa ne simtim cat mai bine in pielea noastra !!! Nu urmariti deci materialele cu gandul la slabire ci la ce trebuie bagat in gura pt a fi sanatosi, slabirea vine astfel de la sine. Voi posta si site-ul care pe mine m-a ajutat foarte mult, repet problema mea nu a fost ca eram prea gras desi aveam ceva in plus ci problemele digestive : http://www.dadamo.com/ Si un alt grupaj de filmulete, daca chiar doriti sa schimbati ceva in felul cum aratati sau cum va simtiti in pielea voastra va recomand sa urmariti cu rabdare. This post has been edited by Axe: 2 Jul 2008, 16:05 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Inca o precizare valoroasa de care am uitat: beti apa "temporizat", adica pe toata durata zilei din 15 in 15 minute, din 30 in 30 cate o gura de apa, nu rabdati pana apare senzatia de sete.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
A incercat cineva , se abtine cineva ?! Hai grasii, care te bagi la un gratar cu soia ? Mai sa fie, aici toti sunt balerini, intercooleru cu evacuarea sunt brici, fara noxe si scapari de carburant !?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Pina la un punct sunt de acord cu afirmatiile tale, ale lui Gabi (pe care il cunosc personal) mi se par exagerate ,in sensul ca e f dificl sa duci spre extrem dieta pe grupe (este prea restrictiva pt oamenii normali)
Personal am slabit 28 de kg in 6 luni cu dieta low-carbo sala si aerobic. Cel mai greu este sa mentii aceste rezultate, in cazul meu imbolnavindu-ma in ultimii 2 ani , nu am ami tinut nimic si am pus inapoi vreo 10-12kg din cele 28. Asupra sistemului digestiv SUNT 200% de ACORD ca te vindeca de balonari si tot tacimul.Problema este sa ai grija si timp sa iti pregatesti alimentele, sa le cumperi mereu proaspete etc. Sfaturile tale dpdv al sanatatii sunt impecabile.E greu sa le pui in practica daca nu ai si o vointa de fier sau o boala care sa te impinga de la spate. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Axe |
![]()
|
Salut cristian sper ca ai trecut cu bine de problemele de sanatate si ma bucur ca ai citit un pic pe aici, dar mai ales ca suntem pe aceeasi lungime de unda !
![]() Cat priveste strictetea dietei, nici eu nu am reusit sa o tin chiar ad literam dar am avut totusi rezultate spectaculoase. Referitor la ambitia de a continua sau dificultatea de a mentine tipul de alimentatie propus, precizez(repet) ca de 4-5 ani sunt deosebit de incantat de dieta si parerea mea este ca dupa ce vezi beneficiile iti va fi chiar greu sa revii la alimentatia "haotica" ! Astept cativa doritori(sa le spunem curajosi ![]() This post has been edited by Axe: 30 Jul 2008, 08:13 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca despre mine este vorba, este doar a doua zi
![]() aa, si bine ai revenit pe reno ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 30 Jul 2008, 08:16 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Axe |
![]() ![]()
|
foarte tareeeee, da la tine ma refeream, pai astazi din cate stiu este a IV-a si am vorbit ieri, sper ca nu ai renuntat sa nu creada lumea ca sunt mincinos !
![]() This post has been edited by Axe: 30 Jul 2008, 08:24 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am renuntat, dar presupun ca nu se pune si we in care am cumparat ce era de cumparat. Cura efectiv am inceput-o de luni. Si da, ai dreptate, sunt la a treia zi.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Axe |
![]()
|
rezista, esti cel mai tare, speranta noastra e in tine, esti un invingator.......
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Axe |
![]() ![]()
|
ai grija ca plec putin in concediu, sper ca nu dezamagesti audienta da ?!!
![]() hai mai zi ceva, te sustragi urmaririi sau,...., deja ai dat-o-n bara cu castronul de mici si costita ? ori ai murit de foame si zaci ranjit cu dintii in soare pe margine de sant precum un caine in desert ori te simti asa de bine dupa dieta ca ai plecat in lume sa-ti cauti perechea ?! ![]() This post has been edited by Axe: 1 Aug 2008, 18:54 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
De luni vine alta incercare. Punem in meniu piept de pui, salate si alte treburi omnivore.
Acum ce sa zic? Nu-i rau ceea ce mi-ai recomandat tu, dar pentru cine rezista asa cateva saptamani. In rest, poate cu altceva. Numai cu tarate si grau nu merge instalatia ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Axe |
![]()
|
Este foarte bine, dar pe langa tarate mai ai salatele , legumele, produsele de soia sub diverse forme. Trebuie sa gasesti niste combinatii potrivite pt retetele se soia care chiar sa-ti placa, eu am facut tot felul de incercari pana am gasit ceva combinatii bune. Am uitat sa spun de orez la care iar putem adauga ciuperci , ardei , masline si ce mai buseste prin cap
![]() *** In we, liber la piept de pui ! Aaaaa, si poate un mars, pe saptamana ?! ![]() PS normal te-ai trezit la 6.48 sa recoltezi soia si sa faci o lunga alergare in parc noo ? ![]() Scuze am omis sa spun ca nu toate tipurile de lapte soia sunt bune, unele sunt gretoase rau si put ! Incercati laptele "SO GOOD" FARA AROME, CEL SIMPLU FARA ADAOS DE NIMIC in cobinatiile cu cereale. This post has been edited by Axe: 2 Aug 2008, 10:15 Attached thumbnail(s) 9300652013962.jpg ( Size: 14.78k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
D'asta am luat si nu-i chiar stralucit.
Era 7:48 nu 6:48, atentie la time-zone si la ora aia sunt la munca de 48 de minute ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Axe |
![]()
|
eu cred ca nu mi-a scapat nici unul, am incercat toate soiurile si am ramas fidel acestui fabricant(doar laptele simplu fara arome), cred ca am consumat vagoane, iar pt reclama trebuie sa-mi ridice statuie
![]() This post has been edited by Axe: 9 Aug 2008, 18:58 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Pentu cei care au ochi sa vada, urechi sa auda si minte sa discearna, am primit acest film genial pe mail pe care vi-l transmit cu caldura, vizionare placuta...
Nutritia - de aici ni se trag toate ! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pentru probleme de tranzit intestinal lent va recomand:
burger-knaecke-ballaststoff-01.png Am gasit pe net ca trebuie sa mananci cam 30g de fibre pe zi. Astea au 2g pe felie si deci 15 pe zi sunt indeajuns. De cand mananc d-astea mi-e mult mai bine. Sunt si alte modele de la Burger, dar mie astea imi plac cel mai mult si au si cea mai mare cantitate de fibre pe felie. Orice altceva am incercat nu a functionat decat atata timp cat le luam si aveau si un gust oribil. Astea macar imi plac. Am luat detoxicolon timp de 3 luni si zicea acolo ca sa iau 3 lingurite dimineata si seara cu iaurt. Ajunsesem sa plang la fiecare inghititura. Era pur si simplu oribil. Acum mai iau munibios. Se aseamana un pic la gust, numai ca asta trebuie sa iei numai o lingurita pe zi si pun intr-un activia de baut si nu se simte. Pe langa asta, munibios contine si bacteriile necesare. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 25 May 2011, 10:20 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Axe |
![]()
|
Are cineva ceva pareri depre Colonix ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
M-am uitat despre ce e vorba. Esti sigur ca vrei sa iei asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Mi-am trimis acum vreo 2 saptamani niste mostre de par pentru o analiza. Este o analiza mai detaliata decat cea de sange, si impreuna cu grupa de sange pe care o ai, iti da si o dieta pe care ar trebui sa o tii.
Am aflat ca am un grad de toxicitate peste normal: 2.jpg ( Size: 21.54k ) Number of downloads: 282 Sodiu si potasiu peste normal si ma asteptam la asta pentru ca mananc foarte sarat si foarte mult, iar potasiul foarte ridicat ma gandesc ca il am si din cauza colonului. Carentele de celelalte elemente mi-a spus ca sunt din cauza potasiului ridicat. 3.jpg ( Size: 166.89k ) Number of downloads: 284 Mai mult decat cantitatile absolute de elemente in organism conteaza si raportul lor. Aici stau eu mai prost ![]() 4.jpg ( Size: 224.97k ) Number of downloads: 285 O sa incerc sa tin 3 luni dieta aia si sa fac din nou analiza sa vad daca e vreo diferenta, si cel mai important daca ma simt diferit. "Individul din grupa A, este “prin constitutie” vegetarian, avand o hipoaciditate gastrica, sistem imunitar hiporeactiv si un metabolism relativ eficient." In mare mi-a zis sa reduc drastic din zahar(dulciuri, pepene, banane), sa nu mananc porc(carne de peste, pui, curcan, vitel am voie) si fara faina alba(paine, paste cu gluten etc). Astept sa ma lamureasca si cu lactatele ca acolo nu spunea daca e voie sau nu si asteapta raspuns. Eu fara lapte si branza nu prea pot sa traiesc ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
interesant! si io ar trebui sa fac ceva analize ca am necaz cu sist. digestiv.
unde ti-ai facut analizele astea? daca le trimit par si pipi prin fan curier oare ce parere au? ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Merge si par pubian daca vrei ![]() Trebuie sa iti lasi parul un pic mai lung ca iti preleveaza de la ceafa. Ai PM cu pagina de contact unde am facut si eu. Analiza se numeste HMD(hair metabolic diet) sau HMS(hair metabolic system). Nu stiu daca altii care mai fac i-or zice la fel. LE: Trebuie sa iti stii si grupa de sange This post has been edited by spy_oh_joy1389: 15 Jul 2011, 11:07 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
adica ala pubian tre sa il las sa creasca mai lung sa poata sa il recolteze?
![]() ![]() ![]() mersi de link! ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
E greu cu dieta pe care o am eu ca nu prea gasesc ce am nevoie. Am reusit sa gasesc spaghete fara gluten, branza de capra(lapte nu am gasit), masline verzi(din pacate sarate si le-am pus in apa la desarat), sare de mare(iodata ca nerafinata n-am gasit), prune, mere, grapefruit, pesmeti de secara si hrisca.
Am gatit dupa indicatii un piept de gaina de la tara(deci infim ![]() ![]() Spune acolo ca trebuie sa fac si activitate fizica asa ca azi am ales inot si am fost la Clinceni la strand si cam regret miscarea ca am stat mult in apa si acum ma ard umerii, eu fiind foarte alb de felul meu ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:39 |