Probleme deschidere capota
![]() ![]() ![]() |
Probleme deschidere capota
nick2fast |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- B.86.LHF
2008 Symbol
|
|||
ccristian1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 11 October 10 ![]() |
si nici daca tragi de capota din fata mai tare in sus nu merge?poate o fi intepenita undeva si poate ai acces sa o deschizi din fata.eu am patit ceva asemanator la un ford fiesta dar acolo aveam acces sa dau grila din fata jos cu capota inchisa si am deschis mecanismul de la capota . era ruginita si intepenit.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007 1.5 dCi
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
daca nu ai cablul rupt si impinge mecannismul, inseamna ca doar arcul nu lucreaza corect, vezi asa: tragi usor de clapeta auiia si ai senzatia ca s-a deschis, apoi te duc la calota si apuci usor de luft, de marginea ei, mijloc si ajuti putin arcul sa impinga capota in sus tragand tu capota in sus, daca nu merge inseamna ca e ceva cu cablul rupt sau slabit sau a sarit arcul
|
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Trebuie uns mecanismul. Am patit si eu.
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
nick2fast |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 February 09 ![]() |
Va multumesc pentru sugesti, dar am remediat problema la service (s-au chinuit ceva pana s-a deschis pentru ca o fortasem si eu destul de mult de nervi!!!), au uns mecnismul si e ok acum.
|
--------------------
Renault
Clio
- B.86.LHF
2008 Symbol
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu cand am avut problema, trebuia sa fie cineva in masina sa deschida si altcineva afara sa traga de ea in timpul ala. La service, ca sa se scoata astia ma intrebau daca n-am avut vreun accident frontal, eu insistand ca nu, pana la urma mi-au rezolvat. Dar nu mi-au uns nimic, stiu doar ca eu stateam in masina si mecanicul tot forta in fata ( ca am stat langa el la revizie)
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
am un coleg cu un clio simbol din 2006 (nu stiu alte amanunte pentru ca nu m-au interesat) la care ,spune el,i-a "crapat" incuietoarea de la capota.acum el merge cu ceva improvizat si as fi curios unde se gaseste asa ceva ....la sh sau daca este compatibil de la alte marci renault(solenza,logan?)
la laguna este facut un topic cu piese de schimb sh din dezmembrari,de catre unii posesori de masini , aci nu am gasit...... multumesc anticipat |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut, am si eu nevoie de ajutor cu probleme la deschiderea capotei la un Symbol din 2007.... Am tras de maner sa o deschid si...pauza. Capota nu s-a miscat de loc. Daca trag de manerul din habitaclu, nu are nici un efect. Maneta se misca foarte usor si atat. Cablul nu este rupt! Am testat incercand sa il scot din protectia lui prin habitaclu. Are cineva o idee, o solutie concreta?
Multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Iti spun eu, oricat l-as unge mi se intampla undeori dupa perioade lungi de ploaie sa nu mai pot deschide capota desi simt ca opune rezistenta maneta. E de ajuns sa te plimbi cu masina 5-10 minute sa se incalzeasca compartimentul motor, uscand sau gresand astfel vaselina. Apoi desfaci capota foarte usor. Eu asa fac cand nu reusesc sa o desfac. E pusa vaselina, ulei si toate cele. Cel mai bine mi s-a parut ca a functionat cu uleiul pus direct pe arc, probabil a alunecat si in jos pe cablu. In orice caz, a revenit problema dupa ploile astea de acum. Iar daca nu prea s-a circulat cu masina in perioada de umezeala, de aici se trage.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
geluoradea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 30 May 10 ![]() |
tocmai ce am ramas cu manerul de deschidere a capotei in mana. mi-am cumparat alt cablu complet, dar schimbarea nu pare chiar usoara. cineva a mai schimbat?
|
--------------------
renault
clio 1.5 dCi
- BH 10 ...
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:11 |