Probleme biciclete, defectiuni, recomandari piese, tips & tricks
![]() ![]() ![]() |
Probleme biciclete, defectiuni, recomandari piese, tips & tricks
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.205 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Agrig @ 25 Feb 2025, 22:12) Colegii, am dat cu capu-n tehnologia moderna a bicicletelor... .... Porceala e ca are frine hidraulice, ZOOM si bineinteles aia pe spate trebe aerisita, ca etrierul e pus in cap, pistonasele sus, furtunul si aerisirea jos! Nu-i un bai, dau jos etrierul pun distentier intre placute si aerisesc insa ce masa de lichid folosesc? In manual spun de ulei mineral, ce naiba inteleg prin asta?... In mod normal nu tre sa dai jos etrierul Aerisirea se face ci seringa, sau seringi. Una jos si alta sus la maneta de frina Uite pentru ZOOM Nu stiu daca ai exact acelasi model ed frina https://youtu.be/7spWdnrdyE4 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.053 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Multumesc, edificator.
Alea sint frinele si autorul a intors etrierul spate ca-i pus in cap. O sa ma apuc sa fac reductiile alea. Uleiul ala pare mai fluid decit ce am eu. O sa comand ca nu-i o lume mai ales ca trebe sa fac si reductiile alea. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:40 |