Probleme UPC ?
![]() ![]() ![]() |
Probleme UPC ?
Pociovalisteanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 12 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2003
|
|||
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pociovalisteanu @ 16 Aug 2010, 11:51) Am un megane 2 din 2003. De ceva timp am probleme cu partea electrica, adica farurile faza scurta nu merg, faza lunga merge doar stanga si uneori ambele, proiectorul de pe stanga merge iar cel din dreapta doar uneori, semnalul stanga fatza are momente cand nu merge, reglarea farurilor nu merge si mai nou nici motorasul care stropeste parbrizul. M-am uitat la sigurante si nimic rau. Sa fie UPC-ul ? Salut, Semnalizatoarele sunt comandate de UCH. Am auzit ca la primele Megane uri s-au semnalat probleme la UPC...se prelingea apa pe la capota, ajungea la UPC si incepea distractia...Solutia a fost sa puna niste bureti ca sa nu se mai prelinga apa la UPC. Parerea mea este sa scoti mufa(mufele) de la UPC si sa verifici contactele daca nu cumva sunt oxidate iar apoi sa verifici racordurile, poate sunt acolo oxidari. Ai in attach o schema sa iti dea o imagine de ansamblu asupra pozitionarii lor. R9 si R33 = racord 176 si 177 = proiectoare 226 si 227 = faruri 538 si 539 = motorasele de reglaj al farurilor Sper sa iti fie de ajutor. Spor la treaba ! Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:02 |