Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme UPC ?

Pociovalisteanu
post 16 Aug 2010, 11:51
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un megane 2 din 2003. De ceva timp am probleme cu partea electrica, adica farurile faza scurta nu merg, faza lunga merge doar stanga si uneori ambele, proiectorul de pe stanga merge iar cel din dreapta doar uneori, semnalul stanga fatza are momente cand nu merge, reglarea farurilor nu merge si mai nou nici motorasul care stropeste parbrizul. M-am uitat la sigurante si nimic rau. Sa fie UPC-ul ?

--------------------
Renault Megane 2 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valentin_29
post 20 Aug 2010, 10:38
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Pociovalisteanu @ 16 Aug 2010, 11:51)
Am un megane 2 din 2003. De ceva timp am probleme cu partea electrica, adica farurile faza scurta nu merg, faza lunga merge doar stanga si uneori ambele, proiectorul de pe stanga merge iar cel din dreapta doar uneori, semnalul stanga fatza are momente cand nu merge, reglarea farurilor nu merge si mai nou nici motorasul care stropeste parbrizul.  M-am uitat la sigurante si nimic rau. Sa fie UPC-ul ?
*

Salut,
Semnalizatoarele sunt comandate de UCH. Am auzit ca la primele Megane uri s-au semnalat probleme la UPC...se prelingea apa pe la capota, ajungea la UPC si incepea distractia...Solutia a fost sa puna niste bureti ca sa nu se mai prelinga apa la UPC. Parerea mea este sa scoti mufa(mufele) de la UPC si sa verifici contactele daca nu cumva sunt oxidate iar apoi sa verifici racordurile, poate sunt acolo oxidari. Ai in attach o schema sa iti dea o imagine de ansamblu asupra pozitionarii lor.
R9 si R33 = racord
176 si 177 = proiectoare
226 si 227 = faruri
538 si 539 = motorasele de reglaj al farurilor

Sper sa iti fie de ajutor. Spor la treaba !

Attached File(s)
Attached File  S1_1_.pdf ( 169.54k ) Number of downloads: 445

--------------------
Renault Megane II Hatchback 2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 08:02
Dacia