Probleme Turometru
![]() ![]() ![]() |
Probleme Turometru
Daniel170 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 September 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004
- If 09 HVZ
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Da, posibil ca ambreiajul sa fie pe duca. Primul semn de ambreiaj uzat este la turatii mari sau accelerari bruste. In momentul cand ai sesizat ca motorul nu ar fi in viteza discul de ambreiaj a alunecat si ti-a dat impresia ca este pe liber.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Daniel170 |
![]()
|
Cineva mi-a zis ca ar fi de la alternator...ca e pe duca. acum nu... m-ai pus pe ganduri si tu
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2004
- If 09 HVZ
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Testul pt ambreiaj e destul de simplu, baga levierul in treapta 1, accelereaza motorul pana la 2500-3500 de ture si ridica piciorul brusc de pe ambreiaj, daca masina pleaca cu scartait de roti sau smuceste destul de violent ambreiajul e bun.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
Daniel170 |
![]()
|
asta o fac c am la fiecare intersectie si nu s dezamagit
![]() 26 Sep 2018, 20:45: acum cateva min am fost pe autostrada sa vad unde vrea sa ajunga...unde am observat ca defapt motorul este mai turat ca inainte . adica" inainte la 3k de turaii motorul abia incepea sa se auda. acum la 3 k de turatii motorul se aude cva mai puternic. Suunet placut , dar nestind prea multe despre masini nu stiu cat e de ok, asa ca rog cineva care cunoaste , daca are o explicatie. Eu ca necunascator de prea multe in ale masini am urm concluzie. am probleme cu garniturile de la baia de ulei asa ca tot mergand am mai pierdut din el. La schimbarea uleiului am folosit un Elf 15W-40 sporti s-au cva de genul,iar zilele trecute cand am vazut ca mi lipseste din ulei m-am oprit la primul peco si am gasit doar elf 10W-40 evolution 700st. Am auzit ca uleiul este puterea masini asa ca prima conclluzie a fost asta, si prin faptul ca aceasta problema a aparut decand am completat cu acest ulei. nuj daca am procedat bine, asa ca astept sfaturi ,sugesti, concluzi..etc. Multumesc! ![]() This post has been edited by Daniel170: 26 Sep 2018, 20:45 |
--------------------
Renault
Clio
2004
- If 09 HVZ
|
|
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Ai facut un ''carcalete'' in motor, sub nici o forma nu se amesteca uleiurile intre ele, cel mai probabil uleiul a facut spuma deci eficienta zero la ungere. Schimba urgent uleiul cu un 5w40 sau in cel mai rau caz 10w40 dar sub nici o forma nu mai baga 15w40 ca asta nu-i tractor sau dacia 1310. motorul a devenit mai galagios pt ca nu are ungere cum trebuie.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:23 |