Probleme Servodirectie - Clio Symbol 1.5 dCi
![]() ![]() ![]() |
Probleme Servodirectie - Clio Symbol 1.5 dCi
AlexSerban |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 August 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 TDCi
|
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
SEARCH
|
--------------------
.
.
.
|
|
AlexSerban |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 TDCi
|
|
capry |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 July 09 From: buzau ![]() |
Salut ! Exista (sau exista pt ca nu am mai intrat de mult pe forum) un topic dedicat exclusiv acestei probleme ....
Intr-adevar este o problema frecvent intalnita la Symbol , eu iti spun din propria experienta : 1. am schimbat pana acum 3 pompe servo SH , cel mai mult m-a tinut 3 luni , noroc ca mi-am recuperat cu chiu cu vai banii inapoi ; 2. de vreo 1 an si jumatate merg fara servo , m-am obisnuit cu trasul de volan 3. preturile pentru piesa noua la reprezentanta sar de 2300 lei ... Cred ca cea mai buna solutie este achizitionarea uneia noi (nu de la reprezentanta) , eu am gasit pe undeva in jurul la 1100 lei acum vreun an prin Buzau . Bafta ! |
--------------------
renault
Laguna 2 1.9 dci
2004
|
|
AlexSerban |
![]()
|
QUOTE(capry @ 27 Aug 2013, 13:21) Salut ! Exista (sau exista pt ca nu am mai intrat de mult pe forum) un topic dedicat exclusiv acestei probleme .... Intr-adevar este o problema frecvent intalnita la Symbol , eu iti spun din propria experienta : 1. am schimbat pana acum 3 pompe servo SH , cel mai mult m-a tinut 3 luni , noroc ca mi-am recuperat cu chiu cu vai banii inapoi ; 2. de vreo 1 an si jumatate merg fara servo , m-am obisnuit cu trasul de volan 3. preturile pentru piesa noua la reprezentanta sar de 2300 lei ... Cred ca cea mai buna solutie este achizitionarea uneia noi (nu de la reprezentanta) , eu am gasit pe undeva in jurul la 1100 lei acum vreun an prin Buzau . Bafta ! Multumesc frumos. Deci iese din calcul varianta SH. Cat despre topicul dedicat, link-ul pe care l-am gasit eu (http://www.reno.ro/index.php?showtopic=58871) nu mai este activ, de aceea am postat aici. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 TDCi
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=63185&st=390 care este foarte activ, chiar pe pagina asta
|
--------------------
.
.
.
|
|
ecs17 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 31 May 12 From: Bihor, Oradea ![]() |
Salut,
Pentru reconditionat eu, din punctul meu de vedere, nu as apela la Trami. Eu am avut probleme cu caseta de directie iar mecanicul a trimis-o in Marghita la reparat. Intre timp am cautat pareri pe internet despre Trami, si am vazut pe un forum ce preturi exorbitante cer. Acuma depinde de care esti mai aproape, tu stii. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 hatchback 1.5 DCI 90CP
|
|
AlexSerban |
![]()
|
QUOTE(ecs17 @ 27 Aug 2013, 13:46) Salut, Pentru reconditionat eu, din punctul meu de vedere, nu as apela la Trami. Eu am avut probleme cu caseta de directie iar mecanicul a trimis-o in Marghita la reparat. Intre timp am cautat pareri pe internet despre Trami, si am vazut pe un forum ce preturi exorbitante cer. Acuma depinde de care esti mai aproape, tu stii. Salut. La cei din Marghita te referi la http://www.autoefect.ro/ ? Mersi Relu pentru acel topic, o sa mai arunc un ochi si pe acolo. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 TDCi
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Daca masina are doar 40.000 de km s-ar putea sa scapi doar cu o curatare a rotorului si a platoului cu carbuni. Operatiunea poate fi facuta in orice service, nu e mare lucru. Mie mi-a picat pompa de servo pe la 70k, am curatat-o si a mai mers pana aproape de 100k. A doua oara i-am schimbat platoul cu carbuni si lichidul de servo si merge foarte bine, sper sa ma mai tina vreo 50.000 de km.
Ca si costuri, curatarea a fost doar 50 de lei. A doua oara am dat 150 de lei pe platoul cu carbuni (se gaseste daca dai search pe net), 30 de lei pe lichid si 80 de lei manopera. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:40 |