Probleme Scenic 2 1.6 16V, erori in bord la greu
![]() ![]() ![]() |
Probleme Scenic 2 1.6 16V, erori in bord la greu
beberon |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 December 15 From: Caransebes ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2005 / sedan
|
|||
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
si eu am avut o asemenea problema dupa ce am schimbat cablul la frana de mana,am pus CanClip pe ea si imi dadea o gramada de erori care in prealabil nu prea aveau de a face cu frana de mana ,dar dupa o verificare mai amanuntita am gasit trei fire oxidate dintre care unul era intrerupt la mufa care intra in cutia unde este motorasul de actionare a franei, le-am reparat si au disparut toate erorile de pe bord , insa la diagnoza am 2 erori care nu le pot sterge (DF016 scurt circuit la 12V+ si scurt circuit la masa) nu stiu cum sa le dau de cap ,daca este cineva care stie il rog sa ma sfatuiasca si pe mine ce sa fac .Multumesc
|
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cu CLIPul ai facut diagnoza?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
da, cu Can Clip
|
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
sifo66 |
![]()
|
problema rezolvata , una dintre sigurantele de pe borna + a bateriei era rupta si nu facea contact tot timpul !!!!!!!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:59 |