Probleme Pompa Vacuum [..cred..], Defectiune
![]() ![]() ![]() |
Probleme Pompa Vacuum [..cred..], Defectiune
Alexiuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renult
Clio Campus
2002
- IS-08-ZBM Bucura-te de verde – printeaza responsabil!
Enjoy green – print responsibly![COLOR=green] |
|||
schluppi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 11 June 07 ![]() |
Din cate stiu eu, majoritatea benzinarelor nu au pompa de vacuum (doar unele modele de BMW ultima generatie au asa ceva). Vidul este luat din galeria de admisie si folosit pentru servofrana. Este evident ca nu poate sufla aer pe la o eventuala neetanseitate, acolo fiind vid. Acolo se aspira aer atmosferic, care este din pacate aer fals pentru motor si face ca acesta sa nu functioneze in parametri corecti. Locul unde, probabil, ai neetanseitatea este la iesirea (intrarea) tijei pedalei in tulumba de servofrana, unde este o supapa, ce se deschide o data cu actionarea franei (si se inchide in alta parte). E logic sa nu se mai auda nimic, in momentul apasarii franei, deoarece atunci in acel compartiment e aer la presiune normala.
Eu am la masina mea aceeasi problema de ani de zile, problema care nu s-a agravat, dar eu chiar am pompa de vacuum, masina fiind diesel. La un diesel mersul motorului nu e deranjat de acel aer fals aspirat pe acolo. |
--------------------
renault
clio B 1,5dci
2001
|
|
PH88VLA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 July 14 ![]() |
de cateva zile am si eu aceeasi problema.
pana la urma care este rezolvarea acestei probleme? |
--------------------
renault
clio
2001 bicorp
- PH88VLA Renaut Clio Bicorp 1.5 dci 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:07 |