Problemă update software Nissan Connect, se afișează "Downloading", fără progres
![]() ![]() ![]() |
Problemă update software Nissan Connect, se afișează "Downloading", fără progres
Shakhbûrz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 February 19 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
2019 N-Connecta 1.3 Dig-T 157 CP
|
|||
Jhn01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 February 19 ![]() |
Sunt in aceeași situație ca tine. Eu sunt la versiunea de software 0808 și îmi rămâne în Downloading când vreau sa fac update-ul. Anul trecut în noiembrie când am fost la Nissan Sibiu, n-au avut rezolvare pentru aceasta problema și au zis că mă sună când găsesc rezolvare, dar nu au mai sunat.
În luna Mai am revizia de 1 an și mai insist atunci, daca până atunci nu am timp sa trec pe la ei. Daca rezolvi cumva postează, că poate ii este de folos și altcuiva |
--------------------
Nissan
Qashqai N-connecta
2019
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, am dat net hotspot unitatii centrale si am descarcat update-ul, apoi a durat cam 20 minute.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
LiviuN29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 February 19 ![]() |
Bună ziua, Îți scriem pentru a-ți aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 31 martie 2020 aplicația NissanConnect nu va mai fi disponibilă și toate celelalte servicii furnizate de această aplicație vor înceta. Precizăm că toate celelalte servicii conexe sistemului de Infotainment al vehiculului (hărți, Bluetooth, radio etc.) nu vor fi afectate și pot fi folosite în continuare. Scoaterea din funcțiune a aplicației a fost impusă de rata de utilizare a aplicației NissanConnect foarte redusă și în continuă scădere. De aceea, respectând termenii și condițiile NissanConnect, îți trimitem această informare privind aplicația NissanConnect care va fi scoasă din uz pe 31 martie 2020. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre această schimbare, te rugăm să contactezi echipa de servicii pentru clienți, care te va ajuta cu plăcere. Vocea Clientului Nisssan: Număr de telefon: +40 21 203.88.77 AFLĂ MAI MULTE |
--------------------
Nissan
Qashqai ,1,3,DCT ,2WD, N-CONNECTA
2019
|
|
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ati mai incercat. Poate ca in februarie nu mergea. Eu am facut acum doua zile update si a mers.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019
- B-Nr-XXX Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
Mutzi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 9 May 13 ![]() |
Si eu am incercat zilele trecute si am facut update la 0818. Sa vedem ce-o mai fi dupa 31 martie...
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2019, Acenta Plus, 1.5 dCi, 85 kW
|
|
See'ya |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 December 19 ![]() |
Salut! Azi am actualizat fara problema la versiunea 0821.
This post has been edited by See'ya: 19 Apr 2020, 19:19 |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 Dig-T 140
2019 Acenta
|
|
Jaimeteddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 April 20 ![]() |
|
--------------------
Nissan
Nissan Altima
2012
|
|
Shakhbûrz |
![]()
|
@Jaimeteddy: Nu este greșit pentru că este vorba de aplicația de mobil Nissan Connect. Era destul de inutilă, nu este de mirare că au renunțat la ea.
@teal_c: problema la mine este că rămâne în Downloading fără nici un progres. Ceva este blocat. Probabil numai un update prin USB ar putea-o debloca. Din păcate nu știu să se ofere update prin USB decât pentru hărți... This post has been edited by Shakhbûrz: 24 Apr 2020, 07:03 |
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
See'ya |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 December 19 ![]() |
Da, am actualizat softul unitatii media a masinii nu aplicatia pentru mobile.
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 Dig-T 140
2019 Acenta
|
|
Shakhbûrz |
![]()
|
Rezolvare: unitatea Nissan Connect se va înlocui în garanție.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
Jhn01 |
![]()
|
Ce demersuri ai făcut pentru a înlocui unitatea în garanție? Nici eu nu pot sa fac update, sunt la versiunea 0808 și rămâne în ecranul cu Downloading...
|
--------------------
Nissan
Qashqai N-connecta
2019
|
|
Shakhbûrz |
![]()
|
Mers la Auto Europa, arătat la meșter că stă blocat în "downloading".
A fost important să precizez că unitatea mi-a oferit să fac update iar de când am acceptat să facă update rămâne blocată în "downloading" fără să aibă niciun progres. Prima sesizare am făcut-o la sfârșitul lui 2019, apoi la revizie în feb.2020 au făcut sesizare la Nissan iar acum (iunie 2020) au cerut înlocuirea unității, aprobată în câteva zile. Baftă! |
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
Jhn01 |
![]()
|
Merci.
Incerc același drum. Deocamdată am scris email la vocea clientului și mi-au răspuns că sunt la ultima versiune, deși am versiunea 0808. Deci trebuie sa mai insist la dealerul local. |
--------------------
Nissan
Qashqai N-connecta
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:54 |