Problema martori bord, stop + semnul exclamarii
![]() ![]() ![]() |
Problema martori bord, stop + semnul exclamarii
alex_maxx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 14 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
25
1990
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
@ alex_maxx: Martorul care ti-se aprinde tie, in bord, semnul exclamarii intr-un cerc indica ori uzura placutelor de frana (in acest caz ar fi normal sa ti-se aprinda cand franezi) ori vre- o problema cu senzorul de ABS daca ai asa ceva.
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
alex_maxx |
![]()
|
nu am abs iar firele de la placute nu mai sunt puse iar faza e dc mi se aprinde cand accelerez dar doar uneori
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
cezarct2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 May 09 ![]() |
am toata documentatia pentru toata gama de renaul 25 benzina / motorina ,
vand renault 25 td an 1989 inmatriculat ,clima jenti spitate brabus 15" set de jenti de al separat motor rezerva foarte bun tel 0722780875 |
--------------------
renault 25 td
renault 25 td
1989
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
@ alex_maxx: am inteles. Trebuie sa iei in considerare ca Renault 25 are probleme cu contactele electrice. Probabil undeva in instalatie ... ceva oxidat si ... sunt multe fenomene inexplicabile la acest model ... si nu numai ... la mai toate mai vechi electronica era la inceput si acesta e rezultatul.
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Ce nivel ai la lichidul de frana din borcan?
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
alex_maxx |
![]()
|
da deci m-am uitat si yo si am vazut ca nivelul la lichid e cam scazut am sa il completez azi mi-am dat seama dc se aprindeau cand acceleram ms mult pt pont vb
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
gj96ben |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 February 09 From: Oradea ![]() |
buna, problema ta am avut-o si eu, aceleasi becuri care zici tu si in prima fazza am ignorat problema dar dupa 2 zile ..... surpriza a picat tot ambreajul, nu vreau sa te speri dar eu asta am patit sper ca tu sa ai mai multa bafta si sa nu fie asa
|
--------------------
Renault
25 TX
1990
- GJ 96 BEN
|
|
alex_maxx |
![]()
|
e sincer iti zic ca daca imi pica ala chiar nu imi pare rau e atat de tare si cup atatea cabluri de ambreiaj incat oricum e in plan sa il schimb ma rog vad ca momentan nu se mai aprind ca am completat borcanelul cu lichid de frana ms oricum pt pont salut si mai vb
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
gj96ben |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 February 09 From: Oradea ![]() |
eu totusi sper sa nu ai probleme cu ambreajul ca este nasol sa-l schimbe cineva care nu a mai schimbat la 25, vorbesc de mecanici, ambreajul este foarte fiabil la 25 dar daca nu este pus la fix, si toate componentele reglate cum trebuie sa-r putea sa ai neplacuta surpriza ca dupa ceva timp sa pice dinnou, asa ca bafta si ai grija cui ai sa incredintzezi lucrarea OK multa bafta si succes!!!
|
--------------------
Renault
25 TX
1990
- GJ 96 BEN
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pot sa va spun ca se schimba foarte usor ambreiajul la r 25
6 May 2009, 21:50: si eu am avut aceasi problema cu cablurile de ambreiaj,acuma dupa ce i-am schimbat ambreiajul merge foarte usor si atentie la discurile de ambreiaj This post has been edited by adytym: 6 May 2009, 21:50 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
RAIDER |
![]()
|
RAIDER Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Aceeasi problema si la mine. Se aprinde in timpul mersului aceeasi combinatie de lumini.
Suplimentar, Intermitent, ca si cum ar fi scurt circuit. Cand/cum, nu se manifesta numai pe gropi ci si pe drum perfect ( un moment am crezut ca i un cablu care se misca si face scurt ).In plus am un huruit in momentul in care las pedala de ambreiaj ( la relanti ) Presupun ca i rulmentul de presiune... |
--------------------
Dacia
Nova
1999 Gti 1.6
- CJ 10 EVY
|
|
RAIDER |
![]()
|
RAIDER Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Problema 100% e scaderea nivelului la lichidul de frana.
La mine s a datorat faptului ca repartitorul de frana spate curgea. Problema a aparut la cateva zile din nou concomitent cu scaderea capacitatii de franare. M am pomenit aproape fara frane pe serpentina de la intrare in Ludus. In caz ca vi se aprinde combinatia de lumini despre care stam de vorba, faceti o vizita urgent la un service cu elevator si uitati va atent pe sub masina si la roti. Obligatoriu. |
--------------------
Dacia
Nova
1999 Gti 1.6
- CJ 10 EVY
|
|
alex_maxx |
![]()
|
la mine s-a datorat scaderea lichidului din borcan din cauza ca s-a uzat prea mult placutele si discurile de frana pe fata dar le-am schimbat si totul e ok acum
|
--------------------
renault
25
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:58 |