Problema inlocuire cablu ambreiaj Clio 1.5 DCI, cablu ambreiaj renault clio
![]() ![]() ![]() |
Problema inlocuire cablu ambreiaj Clio 1.5 DCI, cablu ambreiaj renault clio
leitoxp |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 August 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005
- B-176-TEO
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Ai vazut si tu ca sunt identice ? zic si eu... zilele trecute am schimbat antigelul le-am lasat masina cand am luat-o era la nivel ajung acasa dupa 5km nivelul sub minim( nu facuse aerisirea calumea) sa fac spume nu alta.Incompetenti...cum sa schimbi ambreiajul din cauza cablului?! E clar ca daca cel vechi nu sarea si cel nou sare ceva nu e la fel.
This post has been edited by andutu: 29 Jun 2017, 17:16 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Cred ca nu l-a prins bine de pedala. Capatul metalic dinspre pedala este patrat sau hexagonal, nu mai retin exact, se prinde intr-un anumit fel de pedala.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Daca sistemul de prindere este ca la majoritatea Reno-urilor ce au comanda ambreiaj-ului pe cablu,recte furca de ABS sau ce s-o mai folosi iar montajul cablului a fost defectuos e foarte posibil sa se fi rupt o ureche a sistemului... Nu poti sa vezi daca pedala e intacta,in locul unde se prinde cablul?Se vede imediat daca este o neregula. |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:18 |