Problema exfoliere, Problema exfoliere
![]() ![]() ![]() |
Problema exfoliere, Problema exfoliere
danenache |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 September 09 From: Arges ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF3160.JPG ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 1192 DSCF3161.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 1269 |
||
--------------------
Renault
Laguna
2006 Autentique,1.6 16v 82kw
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
De revopsit ,parerea mea este sa nici nu te gandesti.Cred ca ai dat cu vreo solutie de curatat si deaceea s-a cojit.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
graurcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 9 August 09 ![]() |
La fel am patit si eu.am observat ca doar la capacut care acopera casetofonu s-a exfoliat.Am observat ca s-a intamplat asta dupa ce am dus-o la spalatorie habar nu am cu ce a curatat bordul.trebuie sa-i spun sa aiba grija.
|
--------------------
renault
laguna 2
1,9 diesel tel 0745077978
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
De la caldura se intimpla asta,eu am patit la fel si am schimbat in garantie vreo citeva repere.
Acela este un cauciuc ce nu adera la plasticul subdiacent si nu cred ca e vreun remediu in afara de inlocuire sau de cojirea completa,sa nu se vada "belit". |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
adibad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 March 10 From: onesti ![]() |
salut!este o vopsea speciala pentru asa ceva dar nu mai stiu cum se numeste.
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 expresion 19dci 107 CP
- bc-86-bad
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Ok, dar ai vreo idee unde se poate gasi aceasta vopsea?Si eu am aceeasi problema si as vrea sa nu fac experimente....Sau macar de unde sa incepem cautarea.Multumesc anticipat!
This post has been edited by 12AHD: 12 Jun 2010, 23:08 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
adibad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 March 10 From: onesti ![]() |
salut!anul trecut cand am dus masina la vopsitorie pentru mici retusuri(in Italia)vopsitorul avea aceiasi problema la masina lui si din vorba in vorba am aflat ca este o vopsea speciala dar nu mai retin cum se numeste.
|
--------------------
renault
laguna
2002 expresion 19dci 107 CP
- bc-86-bad
|
|
andrei1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 18 October 05 ![]() |
si eu am aceeasi problema la capacul de la bricheta, doar ca acolo am scapat putin parfum si a mancat plasticul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Expresion
- XX-XX-XXX
|
|
danenache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 September 09 From: Arges ![]() |
Chiar nu a rezolvat nimeni aceasta problema?
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 Autentique,1.6 16v 82kw
|
|
gorman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 27 May 08 ![]() |
Mda si eu am patit la fel. Am folosit Duplicolor dupa care am dat cu un lac parca de aceeasi firma. Nu-mi aduc aminte daca am folosit un primer dar sigur am folosit smilgher si am curatat dupa care am vopsit. Chestia aia neagra musai trebuie data jos pana ajunge la plastic. Este a doua oara cand schimb culoarea din motive de estetica. Iata ce a iesit.
<span class='edit'>13 Jun 2010, 15:24:</span> Mda si eu am patit la fel. Am folosit Duplicolor dupa care am dat cu un lac parca de aceeasi firma. Nu-mi aduc aminte daca am folosit un primer dar sigur am folosit smilgher si am curatat dupa care am vopsit. Chestia aia neagra musai trebuie data jos pana ajunge la plastic. Este a doua oara cand schimb culoarea din motive de estetica. Iata ce a iesit. This post has been edited by gorman: 13 Jun 2010, 15:25 Attached thumbnail(s) 23022010_001_.jpg ( Size: 32.05k ) Number of downloads: 1257 23022010_004_.jpg ( Size: 27.19k ) Number of downloads: 1262 |
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Unde ai gasit "smilgher"?
Rezultatul este bun,atit cit se poate vedea din poze.Ma voi interesa si eu in rezolvarea acestei probleme;am observat ca in contact cu braduletii vopseaua se cojeste dupa ce in prealabil "face bule". |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
A iesit fruos, gorman! Eu ma gandesc la o sablare...ma gandesc ca o matuire ar tine mai mult timp...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
@12AHD te rog sa-mi zici unde se poate face o astfel de sablare?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 2.0T Lux Dynamique
- - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
dani26mog |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 9 October 09 ![]() |
gorman--- vrem si noi ajutane le poti face tu daca iti trimitem piesele
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
12AHD |
![]()
|
@dacadrean...habar nu am, inca...Unde am lucrat inainte aveam un dispozitiv de sablat cu nisip, aici nu mai am.Dar as vrea sa ma interesez pe la vreo vopsitorie auto privata.Atata timp cat dau banul, nu cred ca ar trebui sa ma lovesc de vreun refuz, nu?Bine, momentan eu am scorojit doar suportul de butoane de la geamuri.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
salut la toti am avut si eu aceasi problema si le-am vopsit si nu mai am problema cu exfoliatul si chiar arata bine,toata treaba este sa gasesti o culoare care sa se potriveasca cu masina in nici un caz sa nu le faceti in culoarea masini ca nu prinde bine la aspect
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
@bad_x - poti pune cateva poze?
Cum l-ai pregatit de vopsire? Le-ai vopsit mast sau lucios? |
--------------------
Renault
Laguna
2007 2.0T Lux Dynamique
- - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Exista in hipermarketuri un spray special pentru plastic (la produse auto). Uitati-va bine la vopsele si o sa-l gasiti. Eu mi-am luat si a fost eficient (nu pentru bordul Laguna, acolo am acoperit cu niste chedere finute, la culoare) ci pentru a vopsi o bucata de plastic. Efectul este bun, practic nu stii ca a avut alta culoare inainte. Este fara luciu, mat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Daca tot am reparat azi usile m-am hotarit sa incerc sa vopsesc suportul cu butoane de pe usa sofer care sa exfoliat de mai mult timp.
vechi.jpg Asa arata inainte vops.jpg vopseaua care am folosit-o negru mat acolo aste si pretul nouk.jpg Am mai folosit smirghel de 1000. 06072010738.jpg This post has been edited by mariusa10: 6 Jul 2010, 20:28 |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
interesant... si zici ca ai dat cu vopsea direct?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mariusa10 |
![]()
|
Initial m-am dus la magazin cu intentia de a cumpara si un trimer sau cum ii spune sa dau inainte de vopsea dar vinzatorul a zis ca nu trebuie pt ca vopseaua are o aderenta foarte buna... asta ramine de vazut. De aratat arata perfect si nuanta arata mai bine in realitate fotografia am facut-o cu blitz-ul nu prea imi place .
|
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
E diferenta mare intre nuante?
Eu am probleme cu exfolierea la butoanele de pe usa soferului si la scrumiera. O sa se vada tare diferenta de culoare? |
--------------------
Renault
Laguna II
Exception 2006 1.9dCi 130cp
- CJ 13 BYZ
|
|
mariusa10 |
![]()
|
Nici o diferenta se vede din foto,arata mai bine ,vopseaua aia cauciucata da senzatia de praf .O sa vopsesc si la usile din spate.Nu stiu ce culoare ai tu la scrumiera eu am asta:[attachmentid=1627638249]
Nu se potriveste negru mat. |
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am negru mat.
O sa incerc maine sa vopsesc plasticul de pe usa, manerele de la usile din fata si scrumiera si daca ne se potriveste vopsesc tot ![]() Stie cineva cum se da jos scrumiera la masina din semnatura? |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ 13 BYZ
|
|
mariusa10 |
![]()
|
Primul strat il dai foarte slab se usuca si iar un strat .In total vreo 4 straturi.Respecti indicatiile de pe tub adica sufli la 25 cm distanta.
|
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
mariusa10 |
![]()
|
Am vopsit si la usile spate acum sa vedem cum se comporta vopseaua mai departe.[attachmentid=1627638515] [attachmentid=1627638516] [attachmentid=1627638517] [attachmentid=1627638518]
|
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
pt marius, misto fetele de usi
![]() revenind la subiect, exfolierea aia se datoreaza siliconului si a altor substante de genul asta. aceste elemente, inclusiv bordul se curata cu apa calda nu cu alte prostii. numai bine. |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
cristi.muresan |
![]()
|
Am vopsit ieri suportul cu butoane de pe usa soferului. A iesit super bine, mai putin culoarea, ii negru in loc de gri inchis. Dar tot ii mai bine decat inainte
![]() Cand am timp o sa caut ceva gri inchis sau argintiu si o revopsesc |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ 13 BYZ
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eu (si nu numai,in mod sigur) am suportul de pahar putin cojit (acolo unde e butonul de navigatie la alte modele).Putin este atins si minerul de la portiera soferului dar solutia asta pare prea buna ca sa nu o folosim...Buna treaba.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
mariusa10 |
![]()
|
amadi
Ai dreptate eu am folosit o solutie pentru piele ca sa dau pe scaune si am zis sa dau si pe suportul ala si ala am fost... ![]() cristi.muresan Pai daca vopseaua este negru mat nu are cum sa fie gri.Oricum deja sti cu se face .Dai cu smirghel de 1000 si dupa aia alta vopsea.Si eu initial am dat cu alta culoare si nu arata bine.Cea mai mare problema este sa dai jos stratul cauciucat. This post has been edited by mariusa10: 9 Jul 2010, 11:31 |
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 05:01 |