Problema electrica, se arde o siguranta
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica, se arde o siguranta
ionut295 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault twingo
combi
1999
- PH 24 MYG
|
|||
christistanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 24 February 09 From: Tapia-Lugoj-Timis ![]() |
Eu daca as fi in locul tau as face urmatoarea chestie:
As rabata bancheta spate complect, as desface capacul de plastic sub care se afla pompa de benzina(sub locul spate dreapta), as scoate mufa de alimentare a pompei de benzina, as inlocui siguranta arsa si as incerca sa dau la cheie sa vad daca se mai arde siguranta. Daca nu se mai arde, e simplu. Inlocuiesti pompa de benzina. Repet asta as face eu, nu stiu daca e corect. |
--------------------
renault
twingo
Twingo 2000 octombrie D7F 702
- TM70KMY TWINGO X 4
|
|
ionut295 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 September 11 ![]() |
ms pentru sfat dar si cu mufa scoasa de la pomoa arde siguranta
|
--------------------
renault twingo
combi
1999
- PH 24 MYG
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Eu aș vedea care din cele 2 relee este cel care atunci când este conectat, arde siguranță.
Apoi văzut ce comanda releul respectiv, și depistat scurtcircuitul.... Fă o poză cu releele (siguranța) și arata aici, să localizăm releul. Clar că nu e pompa defectă. This post has been edited by MSn: 23 Sep 2011, 10:07 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:28 |