Problema directie - VA ROG AJUTATI-MA, inlocuit electro-servo si caseta-directie
![]() ![]() ![]() |
Problema directie - VA ROG AJUTATI-MA, inlocuit electro-servo si caseta-directie
radu_rs |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 17 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2006 Symbol
- BV 12 ***
|
|||
luckas_itd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 21 April 08 From: Moreni ![]() |
Salut,rulmentii de sarcina ai flanselor i-ai verificat?daca acei rulmenti sant uzati volanul va merge sacadat.este posibil sa fi schimbat acele piese degeaba 'in locul acestor banali rulmenti.
|
--------------------
Renault
Clio symbol
2004,1.5 dci 65
- db-
|
|
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
pai si de ce nu faci scandal color de la service? mai ai putin si-ti schimba astia masina cu totul
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
in baza constatarii si a garantiei oferite de service, poti face ceva scandal... pentru ca ti-au luat banii, iar problema nu s-a rezolvat...
nu cumva iti merge sacadat volanul cand se ridica acul de la temperatura motorului la valoarea optima (mijlocul gradatiei) ? sau sa formulez altfel: cand motorul e rece si pleci cu masina, merge bine directia o bucata de vreme? sau face chestia asta de cand ii dai cheie pana o parchezi? |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
radu_rs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 17 August 09 ![]() |
Am uitat sa mentionez faptul ca pe langa sacadat/ in trepte, servo merge greu, adica nu la capacitate maxima. Sa zic ca merge 30 - 40 % din capacitatea sa. Cum sa zic mai bine, nu merge ca si cum n-ar avea deloc, dar nici perfect, merge greu volanul + sacadat.
O sa merg Luni si o sa-i intreb daca s-au uitat la rulmentii flanselor. Merge sacadat si greu de cand dau cheie si pana o parchez, urmeaza sa merg la service Luni dimineata. This post has been edited by radu_rs: 2 May 2014, 22:38 |
--------------------
Renault
Clio
2006 Symbol
- BV 12 ***
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
sigur nu e obosita pompa de servo? ar trebui sa ii masori presiunea... si atunci vezi daca baga suficienta presiune in caseta... poate de aici e mersul sacadat in permanenta, pompa nemaiavand suficienta ''putere''
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
brd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 February 11 ![]() |
verifica daca conductele sau furtunele hidraulice ,de la pompa la caseta(tur-retur) nu sunt strangulate.
This post has been edited by brd: 3 May 2014, 12:20 |
--------------------
Dacia
Berlina 77/99/; Supernova ;Sandero 1.4/clio 1.4
2008 nu cred pina nu vad
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
poate mufa de alimentare de la pompa de servo e oxidata .ori n-are putere sa alimenteze pompa ,ori o face intrerupt .oricum ,este foarte expusa umiditatii .la mine era oxidata bine...
|
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
QUOTE(radu_rs @ 2 May 2014, 22:35) Am uitat sa mentionez faptul ca pe langa sacadat/ in trepte, servo merge greu, adica nu la capacitate maxima. Sa zic ca merge 30 - 40 % din capacitatea sa. Cum sa zic mai bine, nu merge ca si cum n-ar avea deloc, dar nici perfect, merge greu volanul + sacadat. O sa merg Luni si o sa-i intreb daca s-au uitat la rulmentii flanselor. Merge sacadat si greu de cand dau cheie si pana o parchez, urmeaza sa merg la service Luni dimineata. Nu ti-au reconditionat bine caseta de directie, dupa parearea mea. Si eu am facut aceasta operatiune, si iti spun clar ca, daca cel care reconditioneaza caseta nu este meserias, problema nu se rezolva. Tie iti face directia acum asa cum imi facea mie inainte de reconditionare: merge sacadat+merge greu. Mai bine schimbai caseta cu una noua, plateai mai mult, dar stiai o treaba. Nu cred ca este de la rulmentul flanselor: si acolo scartaie cand rotesti de volan stanga-dreapta, dar mersul sacadat/in trepte al volanului este o deficienta a casetei. Nu zic ca nu ai probleme si la rulmetii flanselor, dar, dupa parerea mea, schimbarea lor nu iti va rezolva mersul in trepte al volanului. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
vion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 851 Joined: 20 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut, daca theodor 2004 zice ca a avut aceleasi simptome desi la ale noastre pe benzina directia este doar hidraulica iar la tine dci este electro hidraulica inseamna ca totusi este caseta. Mecanic magician nu stiu dar eu am reconditionat caseta la targoviste, este cineva si pe forum parca TRAMI se numeste. eu unul sunt multumit de treaba de aproape 3 ani. Si eu sunt din Bucuresti si m-am deplasat la Targoviste dar asta este. Sper sa-ti foloseasca ce am spus.
|
--------------------
dacia
sandero stepway
2015
|
|
Tibi Ogica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 October 10 ![]() |
Am aceeași problemă ca și radu_rs. Am un Symbol III din 2006, din primul lot de III adus în țară. La 100000 KM, nu am avut probleme până acum. Direcția merge sacadat stânga/ dreapta, se manifestă la sfert și la juma' de tură, 3/4 etc. Exact aceeași problemă am întâlnit-o prima dată la Super Nova mea, și era coloana, mai precis crucile cardanice, mai ales cea de lângă casetă, care era afectată de factori externi. Știu ce o să-mi spuneți, că nu e cazul aici, dar pentru că și volanul la Renault este reglabil pe înălțime, nu are cumva o articulație cu cruce cardanică, la care să se fi dus bucșele de teflon, sau ce naiba o fi acolo??? că nu mă pricep, nu am desfăcut încă cochilia volanului să mă uit.... Știe cineva???
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Symbol II full option
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si la mine saca da volanul ... Daar dupa ce am schimbat anvelopele si jantele sacadatul a disparut ....
Poate va ajuta asta... p.s sacadatul se simtea in mers la viraje This post has been edited by BannedHost: 14 Jul 2014, 20:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
meggeo81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 29 April 11 ![]() |
QUOTE(Tibi Ogica @ 14 Jul 2014, 14:42) Am aceeași problemă ca și radu_rs. Am un Symbol III din 2006, din primul lot de III adus în țară. La 100000 KM, nu am avut probleme până acum. Direcția merge sacadat stânga/ dreapta, se manifestă la sfert și la juma' de tură, 3/4 etc. rulmentii de la flansele de amortizor |
--------------------
reno
megane s
2008
- DB-67-GEO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:37 |