Problema ESP/ASR
![]() ![]() ![]() |
Problema ESP/ASR
Beck12 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5 dci 65hp
- B-77-PDI "Am faruri cu xenon-argon , si-alte gaze rare!! Pe capota am becuri,lumanari si proiectoare" :))
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Care led?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
iulian42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 January 08 From: galati ![]() |
si eu am un grand scenic similar dar nu am esp si nici ca optiune nu era disponibil.
masina am configurat-o in noiembrie 2007 |
--------------------
renault
grand scenic
2008
|
|
Beck12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 12 From: Bucuresti ![]() |
faza cu "ledu" era de la butonul de activare dezactivare senzori parcare...imi zisese cineva ca ala ar fi de la esp/asr... m-am uitat cu atentie in carte... si intradevar era de la senzori.. dar revin la problema mea, butonul de esp.. nu exista!!!... legat de ce ai spus iulian... masina a fost comandata in mai 2008 si a fost predata pe 1 august 2008... clasa de dotari este privillege...si este full fara plafon panoramic+trapa si tapiserie full piele... cu tot cu leasing lalala se duce in 32000eur... nu cred ca o masina la 30k sa nu aiba asr
![]() This post has been edited by Beck12: 26 Feb 2012, 23:08 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5 dci 65hp
- B-77-PDI "Am faruri cu xenon-argon , si-alte gaze rare!! Pe capota am becuri,lumanari si proiectoare" :))
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai platit-o, sa fii sanatos.
Nu are ASR si nici ESP. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
ESP/ASR-ul nu a venit standard pe nici o varianta de echipare, se oferea ca optiune pentru diverse echipari/motorizari, costa 519 EUR in aprilie 2006
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:02 |