Preschimbare Permis De Conducere Auto, acte necesare, unde, cum, ce, cat...
![]() ![]() ![]() |
Preschimbare Permis De Conducere Auto, acte necesare, unde, cum, ce, cat...
cipman |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, super descriere a procesului de lucru ;-)
Ar mai fi de adaugat ca trebuie sa va inarmati cu foooarte multa rabdare pentru a rezista celor 2 ore cat se asteapta la coada la depunerea actelor. Eu atat am stat azi, si mi-a fost suficient. Si ca sa nu se dezica de porecla bine cunoscuta, Garcea de la ghiseu imi ia actele, se uita pe ele, se mai uita o data, si apoi literalmente se ia cu mainile de cap: "Uaaau ce v-au facut... Cum va numiti domne'?" zice el. Cutarescu, zic eu. Pai ia uitati ce scrie pe chitanta de la CEC. Ma uit cu atentie, era numele meu corect, complet, doar ca era scris prenume si apoi nume. Deci chitanta nu era buna! Sa innebunesc de stupoare, ca nici macar nu m-am enervat, ma abtineam efectiv sa nu izbucnesc in ras. Ii zic, cum domne' sa nu fie numele meu, uite acolo, asa ma cheama. Si in plus aveti trecute pe chitanta si CNPul si seria si nr. de buletin... Da, dar hartiile se duc sus pentru aprobare, si daca nu e in regula si se intorc, e vina lui! Mai oameni buni, v-o spun drept, am crezut ca se filmeaza pentru Garcea si oltenii, unul din cele mai penibile filme ever. Pana la urma a luat acetele si s-a dus undeva, probabil la un superior, care i-a dat incuviintarea sa accepte actele. Deci in loc de Popescu Ion, pe chitanta scria Ion Popescu, iar exprimarea era "S-a primit de la: Ion Popescu", iar argumentul politistului era ca atat in CI cat si in permis sunt trecute intai numele si apoi prenumele. Dar acolo exista rubrici speciale pentru nume si prenume. Ma rog, sper sa nu existe vreodata vreo situatie in care viata sau libertatea cuiva sa depinda de agerimea unui asemenea exemplar nefericit. Pana la urma actele au fost primite si astept vinerea viitoare sa merg sa ridic permisul nou. Si stau cu emotii ca s-ar putea sa ajunga dosarul la "Litigii", conform istetului satului... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
MrMishu |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi expira pemisul de conducere in Martie si as dori sa aflu de la voi ce acte si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru reinnoirea permisului? Nu vreau sa stau pana in ultima clipa doresc sa ma apuc din timp pentru a evita o eventuala pauza in condus..
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|
MrMishu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Draga Cipman iti multuimesc pt warn si pt raspuns . Pe viitor am sa evit sa mai scriu pe acest forum. Parerea mea este ca trebuia sa fiu intai avertizat si dupa aia sanctionat. Si pana la urama ce era asa greu sa stergi topicul sa ma avertizezi cu un mesaj personal in care sa se afle si link-ul cu raspunsul cerut. In fine.... sanatate multa.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu-ti inteleg supararea si nu inteleg de ce ai gasit cu cale sa ripostezi public. Dar nu e nevoie sa-mi explici.
Asta am si facut: te-am avertizat in mod privat (warn). Si ti-am trimis si un mesaj privat de instiintare (desi nu sunt obligat). Ce sanctiune e asta? E doar un "reminder" pt. tine sa-ti aduca aminte sa cauti inainte de a intreba. Sanctiunile sunt celelalte metode care se aplica in caz ca avertizarea nu duce la rezultat sau daca gogoasa e prea mare. Daca ti-as fi suprimat dreptul de a mai scrie in forum sau de a deschide topicuri noi as fi inteles. Avertismentele de acest fel nu sunt concepute de mine si, in nici un caz, nu sunt facute sa impiedice user-ii in a mai scrie pe forumuri. Oricum, avertismentul se anuleaza dupa trecerea unei anumite perioade (1-3 luni). Daca ar trebui sa se supere careva, cred ca eu as fi mai indreptatit. Si din cauza ca m-ai pus acum la munca si pentru ca mi-am pierdut vremea sa descriu pasii de urmat cu preschimbarea permisului. Sau nu? |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pot face fisa medicala si in alta localitate, alta decat cea in care am domiciliul pentru schimbarea permisului auto? As dori sa il schimb pt ca am devenit cetatean al Bucurestiului dar permisul e inca pe vechea adresa si nu vreau sa am probleme? A facut cineva asa, au comentat ceva cei de la politie?
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Stefan_T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum o saptamana am schimbat permisul de conducere avand o fisa medicala emisa in alta localitate. Nici macar nu s-a uitat cu atentie pe ea. revenind, nu scrie nicaieri unde trebuie sa fie eliberata fisa medicala.
|
-------------------- Renault Clio 1.5 Dci, 65 CP
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca depuneti actele in Bucuresti ar fi o idee buna sa incercati sa mergeti dupa ora 18:00 - eu am stat la coada vreo 20 de minute... Poate am avut si noroc, nu stiu ce sa spun.
|
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------ Fiat Seicento, 899cmc, 2001
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Am vazut ca nu scrie dar ma gandeam sa nu fie vreo chestie asa mai ascunsa ca nu prea imi surade sa dau si banii si spaga aiurea
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(letitia @ 7 Jun 2006, 16:55) Daca depuneti actele in Bucuresti ar fi o idee buna sa incercati sa mergeti dupa ora 18:00 - eu am stat la coada vreo 20 de minute... Poate am avut si noroc, nu stiu ce sa spun. ... ca sa adaug un sfat: sau sambata dimineata. Este mult mai lejer decat in mijlocul zilei in timpul saptamanii. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(padre @ 8 Jul 2005, 20:42) Si ca sa nu se dezica de porecla bine cunoscuta, Garcea de la ghiseu imi ia actele, se uita pe ele, se mai uita o data, si apoi literalmente se ia cu mainile de cap: "Uaaau ce v-au facut... Cum va numiti domne'?" zice el. Cutarescu, zic eu. Pai ia uitati ce scrie pe chitanta de la CEC. Ma uit cu atentie, era numele meu corect, complet, doar ca era scris prenume si apoi nume. Deci chitanta nu era buna! Sa innebunesc de stupoare, ca nici macar nu m-am enervat, ma abtineam efectiv sa nu izbucnesc in ras. Ii zic, cum domne' sa nu fie numele meu, uite acolo, asa ma cheama. Si in plus aveti trecute pe chitanta si CNPul si seria si nr. de buletin... Da, dar hartiile se duc sus pentru aprobare, si daca nu e in regula si se intorc, e vina lui! Traiesc drama asta de mai bine de 5 ani. Aproape peste tot pe unde merg ma semnez in formulare, cereri, etc, cu prenume/nume. Well, e foarte greu pentru unii sa inteleaga si sa se debaraseze de ideile comuniste.... |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
dancrisan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 January 08 ![]() |
Am incercat astazi sa-mi schimb permisul de conducere. Aveam fisa medicala facuta in Tecuci/Galati, iar actele le-am depus pentru Ilfov.
Nici n-a vrut sa auda... Trebuie sa-mi refac fisa la policlini/spitale din Bucuresti. De ce? Asa scrie in lege.... In care Lege?... N-a stiut sa-mi zica... Daca stie cineva cum ca ar fi prevazut in lege ca fisele medicale se fac numai in unitati de pe acelasi teritoriu cu serviciul de eliberare permise sa-mi spuna si mie ca sunt curios... |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
A mai preschimbat cineva permisul in Bucuresti? Se sta la coada?
|
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, eu in aprilie a.c.
Dureaza maxim 2 ore pana il ridici, din momentul depunerii actelor la ghiseu. (Pipera) Cat timp astepti sa treaca timpul, ai vis-a-vis un fel de localuri unde poti servi un cico / cafea sau o gustare. This post has been edited by Kojak: 25 Jun 2012, 11:20 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(zapata @ 24 Jun 2012, 18:49) Sa platesti taxa inainte la cec, sa nu platesti la ghiseul lor pentru ca ai sanse sa stai la coada aprox 30-40 min.Te duci la etaj , stai maxim 10 min la coada (eu am stat 4 minute) si pe urma astepti o ora juma' si ai permisul. In timpul asta ori astepti sus si citesti o carte..etc, sunt scaune si este aer conditionat, ori mergi putin pe jos pana la domino's pizza si bagi ceva daca iti este foame. Procedura a devenit extrem de civilizata.. |
--------------------
------
------
------
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
draga Mihaita,
procedura a devenit doar civilizata. Nicidecum extrem de civilizata. ![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Draga Romulus, mie mi se pare extrem de civilizata procedura avand in vedere ca stai foarte putin la coada, stai la aer cond, ai parcare gratis, ai unde sa stai jos.Eu am comparat cu ce era inainte.Sunt curios ce mai lipseste... toti dorim sa ne maseze o angajata drpciv 100/60/90 cat timp se proceseaza datele si iti fac aia permisul.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In afara de taxa CEC (care cat este ?) ce se mai solicita pentru preschimbarea permisului ? In septembrie expira dar l-as schimba mai devreme. Stima
This post has been edited by mariusd4: 25 Jun 2012, 12:20 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 25 Jun 2012, 11:54) Draga Romulus, mie mi se pare extrem de civilizata procedura avand in vedere ca stai foarte putin la coada, stai la aer cond, ai parcare gratis, ai unde sa stai jos.Eu am comparat cu ce era inainte.Sunt curios ce mai lipseste... toti dorim sa ne maseze o angajata drpciv 100/60/90 cat timp se proceseaza datele si iti fac aia permisul. ![]() Pentru permise chiar mi se pare si mie ultra civilizat. Lipsa de civilizatie mai apare la inmatriculari. La inceput era super civilizat, luai bon, asteptai civilizat pe scaun, afisa ghiseul la care sa mergi cand iti venea randul, era perfect ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Sistemul ca sistemul, dar oamenii nu s-au prea schimbat... La ghișee tot de acriturile alea scîrboase din Udriște dai. Am fost de mai multe ori acolo în toamna trecută. O dată am nimerit la unul atît de grețos de ziceai că am omorît-o pe mă-sa, nu altceva. Altă dată am nimerit la ghișeul de alături și am fost martor la cum îl bălăcărea respectivul pe un alt cetățean care nu știu ce chitanță uitase să adauge la dosar. Ba îl mai și tutuia, dacă vă vine să credeți! "Hai, dom'le, ce dracu' e așa de greu, dacă mai am azi încă doi clienți ca tine îmi stricați naibii toată ziua". Acel "tine" era un om la vreo șaizeci de ani, dar porcul de la ghișeu n-avea nici o jenă...
Clădirea arată bine, aerul dinăuntru măcar e respirabil față de duhoarea din Udriște, deci ce să zic, lucrurile par să se miște, dar dacă la ghișee dai tot peste scîrbe de milițieni, atunci tot degeaba... Plus că degeaba își trag ei clădire nouă, dacă pentru înmatriculare trebuie să umbli cîteva zile la rînd prin tot orașul. Ar trebui să mă duc cu buletinul și cartea de identitate a mașinii la ghișeu, să plătesc o sumă (tot acolo, nu la CEC sau alte prostii), și gata. Cum își împart diversele instituții banii, n-ar trebui să fie treaba mea. Pînă atunci, laudele la adresa sistemului n-au nici un rost. Cînd ne-om înscrie mașinile în ore, ca în țările cu apă caldă, nu în zile sau chiar săptămîni, abia atunci vom putea spune că avem un sistem civilizat. Ca să înscriu o mașină, sînt obligat să-mi iau vreo trei zile de concediu și să străbat orașul în lung și-n lat. Păi e normal? Unde-i civilizația aia, că eu n-o prea văd? A, că e mai bine decît jegul ăla din Udriște, da, e adevărat, dar asta nu spune mare lucru, asta-i ca-n bancul cu evreul care a scos capra din casă și acum zice că-i mult mai bine. ![]() Edit: ca să fiu totuși corect, trebuie să recunosc că de vreo două ori am nimerit și la persoane foarte drăguțe și amabile. Tinerii, și mai ales tinerele, sînt entuziaști și își iau meseria în serios. Problema e cu ăia mai trecuți, obișnuiți cu miliția. This post has been edited by VladSoare: 1 Jul 2012, 21:20 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 1 Jul 2012, 21:05) Nu stiu cat de militieni sunt. Din cate stiu tin de administratia locala acum (sau ceva de genul asta). Fiind o institutie publica de stat evident ca sistemul de pile-cunostinte-relatii functioneaza in continuare, ce te-ai astepta? Ca si la impozite si taxe unde sunt o gramada de acrituri nesimitite si la fel ca intr-o gramada de alte ghisee unde instititutiile de stat lucreaza cu public.... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa mananc rahat, ultimele mele aventuri la permise/inmatriculari au fost chiar peste asteptari. Bine, aveam toate actele mentionate in opisurile de pe site si nu au avut ce-mi face. Din punctul meu de vedere e un mare pas inainte. imi aduc aminte ce era in Udriste, cu toate ciorile care stateau la coada, cu negocieri la ghiseu si alte rahaturi.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:44 |