Prelungirea dovezii de circulatie., pt permis de conducere.
![]() ![]() ![]() |
Prelungirea dovezii de circulatie., pt permis de conducere.
andreiutzu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|||
Fantasio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 January 07 ![]() |
Eu stiam ca se prelungeste de catre seful politiei in urma unei adeverinte de la judecatorie (certificat de grefa) cum ca dosarul este in curs de judecare si pe care o duci la politie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
2007
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
Dovada nu se prelungeste de catre judecator ci de catre Politie.
Te duci la judecatorie si faci o cerere pentru eliberarea unui certificat de grefa. Certificatul de grefa este un fel de adeverinta prin care se atesta ca exista un proces pe rol, se enumera partile procesuale si obiectul cauzei. Pe langa cerere, iti mai trebuie o taxa de 1 leu, platita la CEC si un timbru judiciar de 0,15 lei. Atentie insa, cererea o poate face doar reclamantul (adica tatal tau) sau avocatul lui. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
andreiutzu |
![]()
|
ok am inteles dovada se prelungeste de catre politie in baza certificatului de grefa. tatal meu a depus contestatia PV la politie. i s-a dat un numar de ordine( sa zic asa), si de aceea va mai intreb cand se face acea cerere de eliberare a certificatului de grefa, banuiesc ca se elibereaza pe baza "hartiei" primite de la politie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
gibonu |
![]()
|
@ andreiutzu
Cererea pentru certificatul de grefa se face inainte de expirarea dovezii in vederea prelungirii ei. Certificatul se elibereaza in baza dosarului care este pe rolul judecatoriei. Politia trimite dosarul la Judecatorie, acolo se inregistreaza, adica primeste un numar si se vor cita partile, adica li se va spune cand este fixat termenul pentru infatisare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 25 May 2007, 09:17) @ andreiutzu Cererea pentru certificatul de grefa se face inainte de expirarea dovezii in vederea prelungirii ei. Certificatul se elibereaza in baza dosarului care este pe rolul judecatoriei. Politia trimite dosarul la Judecatorie, acolo se inregistreaza, adica primeste un numar si se vor cita partile, adica li se va spune cand este fixat termenul pentru infatisare. multumesc pentru informatii dar nesimtitii de la politie nu au trimis dosarul si dovada tatalui meu expira in curand! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
gibonu |
![]()
|
Daca n-au trimis dosarul, desi era obligatia lor sa o faca, le soliciti sa-ti prelungeasca dovada in baza numarului de inregistrare pe care ti l-au dat ei.
Daca iti spun ca au trimis recent dosarul, te duci la judecatorie, la arhiva si te uiti in opisul alfabetic (adica intr-un registru in care sunt inregistrate toate actiunile primite) dupa numele tatalui tau ca sa identifici nr. de dosar, dupa care ceri certificat de grefa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 25 May 2007, 11:29) Daca n-au trimis dosarul, desi era obligatia lor sa o faca, le soliciti sa-ti prelungeasca dovada in baza numarului de inregistrare pe care ti l-au dat ei. Daca iti spun ca au trimis recent dosarul, te duci la judecatorie, la arhiva si te uiti in opisul alfabetic (adica intr-un registru in care sunt inregistrate toate actiunile primite) dupa numele tatalui tau ca sa identifici nr. de dosar, dupa care ceri certificat de grefa. gibonu mutumesc pentru ajutir. problema s-a rezolvat in sensul ca dovada s-a prelungir in in baza numarului de inregistrare dat de ei! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Salut tuturor, am nevoie de model cerere prelungire dovada permis conducere, am inteles ca se depune la parchet si pe urma se merge la politie. Multumesc.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pai zi ne de ce nu il mai ai intai, suspendat ca ai facut ceva, ai facut accident si esti inca in faza de cercetari...
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Nu sunt eu protagonistul in fine,povestea este asa: conducatorul a lovit din spate un tractor nesemnalizat nopatea acum dosarul este in cercetare... iar dovada de 15 zile a ezpirat si doreste prelungirea dovezii pana la solutionarea dosarului.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Se merge la parchetul de pe langa judecatorie de pe raza judetului pe care s-a petrecut accidentul, se ia de la portar un model de cerere de prelungire a dovezii de circulatie, se completeaza, impreuna cu o copie a CI si a dovezii de circulatie, se depun la grefa parchetului. In urma cererii se obtine o rezolutie de la parchet prin care se arata ca dosarul este in cercetari si dispune prelungirea dovezii de circulatie cu inca 30 de zile.
Cu rezolutia de la parchet se merge la politia de pe raza careia s-a petrecut accidentul pentru stampilarea unei prelungiri de inca 30 de zile. Atentie daca posesorul permisului de conducere are vreo contestatie mai veche nesolutionata, dovada nu va fi prelungita cat timp nu se comunica solutia politiei. Si inca odata atentie, intrucat dovada de circulatie nu este valabila in afara tarii, intrucat nu respecta formatul standardizat prin conventia de la Viena din 1964,bla-bla-bla. |
--------------------
.
.
.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
daca s a trimis dosarul la parchet. daca este la primele 15 zile, e posibil sa fie dosarul inca la politie, deci direct cererea la politie
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
pit-bull |
![]()
|
Am rezolvat, a decurs exact cum a descris mai sus colegul @Laurentziu83.Ms
|
--------------------
DACIA
Solenza
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:12 |