Prag indoit
![]() ![]() ![]() |
Prag indoit
CJ-27-BGM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
pune si tu o poza sa vedem cat de grava este problema.
eu am vazut la service cum hacuiau un prag de acest gen si porma l-au sudat si arata bine, ma intreb cat de rezistent mai este, uimit de ce faceau baietii, am in trebat daca se poate si altfel, aparent tabla este mult prea groasa ca sa fie indreptata cu un aparatul acela care sudeaza un punct si porma dezdoaie locul folosint o miscare tip ciocan, inversata ![]() daca nu este f tare indoit, poate reusesti sa gasesti un tinichigiu care sa puna nitel chit, multe masini din targul vitan au reparatia asta si la cele mia multe rezista fara probleme |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Si mie mi indoit pragu stanga... fix sub usa... Traiasca bordurile romanesti!!!
![]() Dai 500.000 la un mester cat de cat si in 15 min cu ciocanu' ala de tras (nu stiu cum se cheama altfel) ti-o face ca noua... Nu cred sa se vada diferenta. Zilele astea ma duc si io sa fac operatiunea. Succes |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Am tot incercat sa adaug o poza dar nu ma lasa si nu inteleg de ce. Imi da error. In fine...sper sa pot rezolva problema asta fara sa il taie sau sa il gaureasca
![]() Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
depinde cat este de grav dar nu vad cum altfel poate fi indreptat ori gauri si se trage prin ele apoi chituite ori sudura ceea ce nu recomand
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
@CJ-27-BGM, ai rezolvat problema?? cat te-a costat, cum arata, esti multumit?
eventual mai incearca o poza inainte si dupa ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Ma bate gandul sa il las asa...inca nu am intrebat la un service. Oricum are niste zgarieturi acolo care trebuie sa le rezolv. Nu ma prea incanta ideea cu gauritul sau sudatul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
emillio |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 11 Joined: 12 April 07 From: Buzau ![]() |
Intr-un service care se respecta problema pragului tau se poate rezolva cu un dispozitiv special cu ventuza, fara gauri si sudura. Numai ca trebuie sa-l cauti.
Bafta. |
--------------------
renault
laguna
2003 1,9 dci privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:14 |