Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pozitionare bucsi punte spate, cum se pozitioneaza bucsile punte spate?

didipuf79
post 5 Apr 2013, 07:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare prieteni! Am un Megane 2 din 2007 si mi am comandat bucsile punte spate la Meridian.Baiatul de acolo a fost super de treaba, in 3 zile mi a adus bucsile deoarece nu le avea pe stoc.Problema mea este urmatoarea:inainte de a scoate bucsile am dat niste semne ca sa stiu cum le bag la loc, dar inainte de a le monta am sunat la niste baieti de la service meridian sa mi spuna exact cum se monteaza.Un mecanic de acolo mi a spus sa le montezin felul urmator:degajarea de pe bucsa sa corespunda cu degajarea de pe punte.Problema mea este acum ca semnele care le am dat eu nu corespund cu ce mi a spus mecanicul .Stie careva care este pozitia corecta de montare a bucsilor? Bucsa de pe dreapta am montat o asa cum am scos oiar cea de pe stanga am montat o cum mi a spus mmecanicul si apare o diferenta ! Dupa ce am lasat masina jos de pe elevator am strans suruburile bucsilor, ce a de pe dreapta vine perfect orizontal iar cea de pe stanga pica inclinata.Va rog frumos ajutati ma! Nu vreau sa stric bucsile, m au costat 250 ron perechea.Va multumesc!

--------------------
renault megane 2 2007 sedan 1,6 16v 113 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
STALEX2004
post 5 Apr 2013, 11:16
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

--------------------
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011
Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 01:34
Dacia