Porumbei, cum scap de ei ?
![]() ![]() ![]() |
Porumbei, cum scap de ei ?
PuscasMarin |
![]()
|
||
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|||
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat si eu un rahat de aparat cu ultrasunete pentru pasarile ce imi gainateaza masina. Era o porcarie. Pe langa faptul ca nu avea niciun efect asupra pasarilor, mai scotea si un tiuit. Avea mai multe optiuni printre care si pentru caini. Am setat optiunea respectiva si l-am pus langa un caine ce dormea. A deschis cainele ochii, s-a uitat la el si s-a culcat la loc. Am dat ~100 lei pe el acum 2 ani. O mare porcarie. Daca a folosit cineva vreun aparat cu succes il rog sa posteze aici sa ne spuna si noua de unde l-a cumparat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 29 Oct 2012, 08:56) Ceva-ceva se aude. Sau cel putin eu aud, asa cum aud si aparatul cu ultrasunete anti-soareci al unui vecin cu Passat cu antecedente (protectie termica roasa) si cum aud aparatul anti-caini de la poarta de intrare in complexul in care locuiesc. Am mentionat pasarile de prada pentru ca asa scria in manualul aparatelor. Ce, uliul trebuie neaparat sa "emita" in gama pe care o aude omul? |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
valeria |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 June 12 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 29 Oct 2012, 09:54) Uite ceva solutii: http://www.roinsect.ro/pesticid/anti-pasari/218 http://www.zorotools.com/g/00116911/k-G415...mazonProductAds http://www.amazon.com/Bird-X-SE-PAC-Scare-..._pr_product_top recomand acele kituri de porumbei. am si eu asa ceva si sunt bune, partea proasta este daca ai o suprafata mare sunt destul de costisitoare. eu mai am achizitionat un aparat cu alarma acustica. cele cu ultrasunete nu sunt foarte eficiente, ori nu reactioneaza la ele ori se obisnuiesc foarte repede. uite aici ce aparat am eu http://soricel.ro/afisare_articol/Aparate%...ser%20-262.html |
--------------------
reno
clio
2002
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
If everything else fails: http://www.huntershop.ro/produs/cz/cz200scolour.html si cu asta basta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
nu cred ca e o solutie prea buna pusca aia din mai multe motive:
slow rate of fire zgomot cat cuprinde si se duc reaq toate ciorile pana apuci tu sa mai iei alta in vizor trebuie ceva cu spread (ar merge ceva in stilul alicelor) sau cu o cadenta f mare si neaparat silenced http://www.echipamentmilitar.ro/arme-airso...l-cybergun.html acum nu stiu daca la airsoft silencerul e doar de design si poti folosi la fel de "linistit" una fara chiar daca vorbim de tinte vii si relativ mici, de la o anumita distanta acestea vor avea doar evect de sperietura si nu vor omori acele animale. ah, niste vanatai, e partea a doua. dar si oamenii la paintball ies vineti si nu dau in judecata pe nimeni pt cruzime. ciorile alea sunt pesta in orase si deci trebuie tratate ca atare. protectia animalelor ar trebui sa se ocupe sa le adaposteasca, IN PADURI |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
O pusca cu aer comprimat nu face foarte mult zgomot si nu trebuie decat cate unul luat o data in vizor
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- 1998 / 2007
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mai aveti putin si-i recomandati omului un Panzer
|
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danyhhh @ 28 Oct 2012, 16:32) Stie cineva cum pot scapa de porumbei ? Locuiesc la casa, si m-am cam saturat sincer sa curat kkt-ul si penele din curte, acoperis, pod si asa mai departe. Sunt iubitor de animale Am si eu o intrebare: stie cineva cum pot scapa de maidanezi ? Locuiesc la bloc si m-am saturat sincer sa calc in kkti, sa nu mai dorm noaptea si sa arunc cu pietre dupa ei de fiecare data cand vreau sa intru in bloc si asa mai departe. Sunt iubitor de animale ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vezi ca s-a scris mai sus:
QUOTE ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
crisolro |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 30 Oct 2012, 19:24) Am si eu o intrebare: stie cineva cum pot scapa de maidanezi ? Locuiesc la bloc si m-am saturat sincer sa calc in kkti, sa nu mai dorm noaptea si sa arunc cu pietre dupa ei de fiecare data cand vreau sa intru in bloc si asa mai departe. Sunt iubitor de animale ... stricnina strecurata in bucati delicioase de pui, vita, porc ... probabil rezolva si cativa catei de casa carora stapanii le permit sa se cace printre masinile noastre/voastre din parcare de regula, maidanezii fac prin gradini etc. ... cenzuratii in care calcam noi zi de zi sunt 99% de la cainii tinuti in apartamentele de la bloc (as risca sa pariez chiar pe 100%) |
--------------------
Renault
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
si de unde se poate procura substanta din aia?!
ca si eu niste pisici care se tin pe masinile din zona si cum vine iarna o sa deseneze capotele |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Totusi ... eu o iau ca o gluma. Mai aveti si alte idei ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tracere, pisicile e bune ca te apara de soareci.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
pan' la et.3 e mult pt nea sobi...si cateva mitisoare nu cred ca au puterea de a starpi pesta sobolaneasca, ci doar sa se tolaneasca pe masini si sa cotrobaiasca pe la gunoi.
PS: dupa cum zice si semnatura mea, alura dicutiei este una our teoretica dezbatuta de niste minti elevate pt a analiza starea de fapt prezentata unui forum intelectual ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ziceam de soarecu din motor, vezi ce a patit colegu irascibil din jermania.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ar mai fi varianta cremvustilor injectati cu antigel.
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
as' vrea sa va vad,cu ochii mei,daca ati putea da otrava diverselor animale stresante..
desi credeti ca-i simplu,nu este.. si pe mine ma scot din minti haitele de maidanezi,de ex, cu rahatii lor dintre masini..io chiar azi dimineata am facut botezu' unor noi 'adidasi' intr-un mare rahat ![]() imi trec tot felu' de ganduri neortodoxe da-mi revin repede cand ii privesc in ochi.. si ma mustrez pt gandurile mele..ca nu-s decat niste lucruri..si-i mai valoroasa,pt mine,o viata decat o tabla sau un plastic.. sunt sigura ca multi dintre voi imi impartasiti sentimentele.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dean35 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 December 08 ![]() |
pana la urma vad ca rasa umana declara razboi regnului animal
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
symbol
2008
- bucuresti-ora exacta
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu as strange de gat cainele negru din apropierea gurii de metrou fara nici o remuscare, la cum sare la oameni sa-i latre fara nici un motiv.
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
aferim,maica..
![]() fac referire la postu' lui dean35.. This post has been edited by iulia_boris: 31 Oct 2012, 21:25 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
crisolro |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 31 Oct 2012, 21:16) as' vrea sa va vad,cu ochii mei,daca ati putea da otrava diverselor animale stresante.. desi credeti ca-i simplu,nu este.. si pe mine ma scot din minti haitele de maidanezi,de ex, cu rahatii lor dintre masini..io chiar azi dimineata am facut botezu' unor noi 'adidasi' intr-un mare rahat ![]() imi trec tot felu' de ganduri neortodoxe da-mi revin repede cand ii privesc in ochi.. si ma mustrez pt gandurile mele..ca nu-s decat niste lucruri..si-i mai valoroasa,pt mine,o viata decat o tabla sau un plastic.. sunt sigura ca multi dintre voi imi impartasiti sentimentele.. Din moment ce copilul si sotia au fost atacati din senin de maidanezi si tremura cand vede un caine, crede-ma ca as putea sa-i fac mai multe acelui caine si iti doresti si tu sa-l otravesc caci daca pun mana pe el viu ... Poate vii si tu dimineata la ora 6 si ma ajuti sa stapanesc javrele din jurul blocului, care ma cunosc si nu ma latra, ca sa poata sa treaca femeile catee serviciile lor Rahatii dintre blocuri sunt in mare parte a cainilor plimbati de rahatii de stapani care-i tin la bloc, maidanezi ai sa vezi mai rar sau deloc facand pe alei Sau poate doresti sa ma insotesti dimineata cand plec pe intuneric la serviciu si sunt nevoit sa fac ocoluri mati pentru a evita strazile pe unde sunt haitele agresive de maidanezi Stiu, nu ai tu nicio vina ca sunt multi si agresivi dar incearca sa iiintelegi si pe cei care au de suferit din cauza lor - din pacate a devenit un fel de lupta pt. supravietuire, de selectie naturala iar eu nu am de gand sa o pierd in favoarea cainilor Daca doriti, pot cauta sa va trimit raspunsurile primite da la Primaria Sector 6, sosite ca urmare a sesizarilor mele privind maidanezii din jurul blocului meu - sa nu aud ca nu incerc si variantele omenesti, da?! Cui ii plac, sa-i ia pe toti in casa si sa ne lase si pe noi sa traim fara frica de a fi atacati iar cand ma voi duce eu unde n-am ce cauta si voi agresa un animal, sa patesc la fel: sa fiu muscat, mancat etc. @iulia: mesajul nu iti este tie adresat in mod deosebit ci tuturor celor care cred ca suntem haini si care nu vor sa accepte ca sunt zilnic muscati si speriati copii, batrani, femei si chiar si barbati in toata puterea care nu pot face fata unei haite - si da, daca vreti sa vorbim si de rahatii in care calcam si ducem microbi in casa oricat ai sterge incaltamintea, vorbim si n-ar strica sa amintesc ca nici rahatii de porumbei nu-s chiar sanatosi: la un numar serios de porumbei se aduna o cantitate consideerabila de gainati care se usuca (pana sa usuca ii baga usor -usor si niste gauri in acoperis, ii ataca si tot ce se numeste piatra, ciment etc. dincolo de aspectul de jeg) langa casa si este inhalat de oameni - daca esti columbofil, n-ai de cat sa inghiti asta; altfel, n-ai nicio obligatie sa o faci am suportat in balcon o vara intreaga o pereche de porumbei care au facut 4 serii a cate doua oua si munceam zilnic ca sa fac curat; am gasit cuibul cu oua prea tarziu si nu m-am indurat sa-i killeresc; asa ca stiu despre ce vorbesc, stiu cam cum se inmultesc de repede si cum incep sa se comporte cand ii tolerezi si, ce-i drept, nici ei n-au nicio vina ca nu-si pot tine cururile asa ca il inteleg pe deplin pe initiatorul topicului <span class='edit'>31 Oct 2012, 22:53:</span> QUOTE(Laurentziu83 @ 31 Oct 2012, 20:45) Zi-mi ca e pe bune si-ti trimit un bax cu bere ... Jura ca ma scapa de ei si iti trimit si-un whiskey! This post has been edited by crisolro: 1 Nov 2012, 07:46 |
--------------------
Renault
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
Iulia, si restul colegilor. hai sa fim realisti.
Specia caineasca nu e pusa in pericol chiar deloc prin disparitia zecilor de mii de exemplare de vagabonzi din urbele mioritice. Sunt alte sute de mii de vagabonzi in sate si comunce care mereu le vor tine de sase pt perpetuarea speciei, Eu nu inteleg chiar deloc de ce sa o dai in extreme (ma refer la astia cu protectia animalelor) cu extintia in masa a planetei cand vorbim de inmultirea necontrolata a unei specii, si crearea de efecte negative, astfel, asupra alteia. Acesta este un dezechilibru trofic, si ar trebui introdus in acosistemul respectiv niste factori de limitare. Este aberant sa consideri benefica existenta animalelor vagaboande in orase, zone rezidentiale special construite si adaptate pt oameni. In paduri, pe campii si in general undeva departe de locurile populate de oameni, ar fi excelent. Porumbeii, cainii, pisicile, sobolanii nu sunt adaptati la mediul urban si de aceea traiesc si creeaze probleme grave in diverse cotloane de orase unde s-au cuibarit, pt ca ele traiesc dupa alte reguli decat cele ale civilizatiei din orase. This post has been edited by T.rac3Er: 1 Nov 2012, 09:35 |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
MirceaVio |
![]()
|
Deci dupa cum spuneam:
QUOTE(MirceaVio @ 30 Oct 2012, 13:57) ![]() |
--------------------
Renault
- 1998 / 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
voi credeti ca io-s Xena si nu ma kc pe mine in fata unei haite?
aveti dreptate.. io doar zic ca-i cam greu sa-i otravesti cu zambetu' pe buze..sau nu? cei care ar trebui sa se ocupe cu adunatu' lor de pe strazi sunt buni de impuscat pt neimplicarea lor.. v-am spus ,de multe ori,ca din cauza miilor de maidanezi nu ma pot plimba cu cainele meu pe oriunde.. si ma enerveaza rau chestia asta.. chiar si cretinii nesimtiti care nu strang rahatii cainilor.. si da,intr-adevar gainatii pasarilor sunt destul de nocivi.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ovidiupay |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 6 February 06 From: Sola -Norway ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) 426359_299548590161118_605029114_n.jpg ( Size: 32.25k ) Number of downloads: 1065 |
--------------------
ex : Renault
Laguna 2 Dynamique,1.9 dCi 120 CP
2002
- AJ 53969 (\__/)
(='.'=) (")_(") |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:26 |