Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Porumbei, cum scap de ei ?

PuscasMarin
post 29 Oct 2012, 16:20
Post #31

Membru cotizant

Group: Members
From: Brasov

--------------------
Renault Laguna Expression Grandtour 1.9 dci 2004 F9Q670
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dj_captainu
post 29 Oct 2012, 17:39
Post #32

Membru

From: Bucuresti

Am cumparat si eu un rahat de aparat cu ultrasunete pentru pasarile ce imi gainateaza masina. Era o porcarie. Pe langa faptul ca nu avea niciun efect asupra pasarilor, mai scotea si un tiuit. Avea mai multe optiuni printre care si pentru caini. Am setat optiunea respectiva si l-am pus langa un caine ce dormea. A deschis cainele ochii, s-a uitat la el si s-a culcat la loc. Am dat ~100 lei pe el acum 2 ani. O mare porcarie. Daca a folosit cineva vreun aparat cu succes il rog sa posteze aici sa ne spuna si noua de unde l-a cumparat.

--------------------
Renault Laguna 2 2003 , 1.9DCI, 120CP - IL-16-RYN
Laguna 2 Dynamique
+
mars
post 29 Oct 2012, 21:59
Post #33

meow or never

Group: Moderatori

QUOTE(daniel4ro @ 29 Oct 2012, 08:56)
Pai sunt cu ultrasunete sau sunetele se aud si imita pasarile de prada?
*

Ceva-ceva se aude. Sau cel putin eu aud, asa cum aud si aparatul cu ultrasunete anti-soareci al unui vecin cu Passat cu antecedente (protectie termica roasa) si cum aud aparatul anti-caini de la poarta de intrare in complexul in care locuiesc.

Am mentionat pasarile de prada pentru ca asa scria in manualul aparatelor. Ce, uliul trebuie neaparat sa "emita" in gama pe care o aude omul?

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
crisolro
post 30 Oct 2012, 07:49
Post #34

QUOTE(danyhhh @ 29 Oct 2012, 16:51)
@crisolro- asta e problema, la inceput erau doar 2, apoi m-am pomenit cu o intreaga familie, iar mizeria a crescut  proportional.
*

daca nu te apuci de treaba, mizeria va creste exponential
cu cat incep sa se adune mai multi, cu atat mai greu vei scapa de ei

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
valeria
post 30 Oct 2012, 13:45
Post #35

Membru incepator

QUOTE(daniel4ro @ 29 Oct 2012, 09:54)

recomand acele kituri de porumbei. am si eu asa ceva si sunt bune, partea proasta este daca ai o suprafata mare sunt destul de costisitoare. eu mai am achizitionat un aparat cu alarma acustica. cele cu ultrasunete nu sunt foarte eficiente, ori nu reactioneaza la ele ori se obisnuiesc foarte repede. uite aici ce aparat am eu

http://soricel.ro/afisare_articol/Aparate%...ser%20-262.html

--------------------
reno clio 2002
+
MirceaVio
post 30 Oct 2012, 13:57
Post #36

Membru autentic

From: Oradea

If everything else fails: http://www.huntershop.ro/produs/cz/cz200scolour.html si cu asta basta icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique - 1998 / 2007
+
T.rac3Er
post 30 Oct 2012, 15:00
Post #37

cr8or

nu cred ca e o solutie prea buna pusca aia din mai multe motive:
slow rate of fire
zgomot cat cuprinde si se duc reaq toate ciorile pana apuci tu sa mai iei alta in vizor

trebuie ceva cu spread (ar merge ceva in stilul alicelor) sau cu o cadenta f mare si neaparat silenced
http://www.echipamentmilitar.ro/arme-airso...l-cybergun.html

acum nu stiu daca la airsoft silencerul e doar de design si poti folosi la fel de "linistit" una fara

chiar daca vorbim de tinte vii si relativ mici, de la o anumita distanta acestea vor avea doar evect de sperietura si nu vor omori acele animale.

ah, niste vanatai, e partea a doua. dar si oamenii la paintball ies vineti si nu dau in judecata pe nimeni pt cruzime. ciorile alea sunt pesta in orase si deci trebuie tratate ca atare. protectia animalelor ar trebui sa se ocupe sa le adaposteasca, IN PADURI

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
MirceaVio
post 30 Oct 2012, 15:13
Post #38

Membru autentic

O pusca cu aer comprimat nu face foarte mult zgomot si nu trebuie decat cate unul luat o data in vizor icon_mrgreen.gif . Oricum vin inapoi pana cand se satura sa se tot imputineze. Cu jucaria aia de airsoft nu prea faci mare lucru de la 10 m in sus. Cu o cutie de 250 de plumbi eu cred ca starpesti colonia si-ti ingrasi si mâța cu un drum radmasa.gif

--------------------
+
crisolro
post 30 Oct 2012, 15:27
Post #39

mai aveti putin si-i recomandati omului un Panzer

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
VladSoare
post 30 Oct 2012, 15:51
Post #40

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

biggrin.gif

Attached thumbnail(s)
ga090409.JPG ( Size: 28.92k ) Number of downloads: 1311

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Tamango
post 30 Oct 2012, 18:24
Post #41

Biciclist

QUOTE(danyhhh @ 28 Oct 2012, 16:32)
Stie cineva cum pot scapa de porumbei ? Locuiesc la casa, si m-am cam saturat sincer sa curat kkt-ul si penele din curte, acoperis, pod si asa mai departe. Sunt iubitor de animale
*

Am si eu o intrebare: stie cineva cum pot scapa de maidanezi ? Locuiesc la bloc si m-am saturat sincer sa calc in kkti, sa nu mai dorm noaptea si sa arunc cu pietre dupa ei de fiecare data cand vreau sa intru in bloc si asa mai departe. Sunt iubitor de animale ...

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
Laurentziu83
post 30 Oct 2012, 19:39
Post #42

Membru autentic

Vezi ca s-a scris mai sus:
If everything else fails: http://www.huntershop.ro/produs/cz/cz200scolour.html si cu asta basta  icon_mrgreen.gif

radmasa.gif

--------------------
. . .
+
crisolro
post 31 Oct 2012, 11:36
Post #43

QUOTE(Tamango @ 30 Oct 2012, 19:24)
Am si eu o intrebare: stie cineva cum pot scapa de maidanezi ? Locuiesc la bloc si m-am saturat sincer sa calc in kkti, sa nu mai dorm noaptea si sa arunc cu pietre dupa ei de fiecare data cand vreau sa intru in bloc si asa mai departe. Sunt iubitor de animale ...
*

stricnina strecurata in bucati delicioase de pui, vita, porc ... probabil rezolva si cativa catei de casa carora stapanii le permit sa se cace printre masinile noastre/voastre din parcare
de regula, maidanezii fac prin gradini etc. ... cenzuratii in care calcam noi zi de zi sunt 99% de la cainii tinuti in apartamentele de la bloc (as risca sa pariez chiar pe 100%)

--------------------
+
T.rac3Er
post 31 Oct 2012, 14:26
Post #44

cr8or

si de unde se poate procura substanta din aia?!
ca si eu niste pisici care se tin pe masinile din zona si cum vine iarna o sa deseneze capotele

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Tamango
post 31 Oct 2012, 14:37
Post #45

Biciclist

Totusi ... eu o iau ca o gluma. Mai aveti si alte idei ?

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
b76bgaarh
post 31 Oct 2012, 15:00
Post #46

Membru autentic

tracere, pisicile e bune ca te apara de soareci.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
T.rac3Er
post 31 Oct 2012, 16:32
Post #47

cr8or

pan' la et.3 e mult pt nea sobi...si cateva mitisoare nu cred ca au puterea de a starpi pesta sobolaneasca, ci doar sa se tolaneasca pe masini si sa cotrobaiasca pe la gunoi.

PS: dupa cum zice si semnatura mea, alura dicutiei este una our teoretica dezbatuta de niste minti elevate pt a analiza starea de fapt prezentata unui forum intelectual icon_mrgreen.gif

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
b76bgaarh
post 31 Oct 2012, 16:43
Post #48

Membru autentic

eu ziceam de soarecu din motor, vezi ce a patit colegu irascibil din jermania.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Laurentziu83
post 31 Oct 2012, 19:45
Post #49

Membru autentic

Ar mai fi varianta cremvustilor injectati cu antigel.

--------------------
. . .
+
iulia_boris
post 31 Oct 2012, 20:16
Post #50

Membru autentic

as' vrea sa va vad,cu ochii mei,daca ati putea da otrava diverselor animale stresante..
desi credeti ca-i simplu,nu este..
si pe mine ma scot din minti haitele de maidanezi,de ex, cu rahatii lor dintre masini..io chiar azi dimineata am facut botezu' unor noi 'adidasi' intr-un mare rahat mad.gif postat langa portbagaj..chiar si porumbeii..cu gainatii lor.. matele care stau tolanite pe capotele noastre..si
imi trec tot felu' de ganduri neortodoxe da-mi revin repede cand ii privesc in ochi..
si ma mustrez pt gandurile mele..ca nu-s decat niste lucruri..si-i mai valoroasa,pt mine,o viata decat o tabla sau un plastic..
sunt sigura ca multi dintre voi imi impartasiti sentimentele..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
dean35
post 31 Oct 2012, 20:48
Post #51

Membru incepator

pana la urma vad ca rasa umana declara razboi regnului animal radmasa.gif sa speram ca nu va mai fi a 2-a arca a lui NOE ca,deh!,DOAMNE FERESTE am lua in loc de animale laptopuri,i-poduri,celulare,casti si imprimane pe sus numita arca pentru perpetuarea speciei laugh.gif grouphug.gif

--------------------
renault symbol 2008 - bucuresti-ora exacta
+
Laurentziu83
post 31 Oct 2012, 21:23
Post #52

Membru autentic

Eu as strange de gat cainele negru din apropierea gurii de metrou fara nici o remuscare, la cum sare la oameni sa-i latre fara nici un motiv.

--------------------
. . .
+
iulia_boris
post 31 Oct 2012, 21:24
Post #53

Membru autentic

aferim,maica.. laugh.gif
fac referire la postu' lui dean35..

This post has been edited by iulia_boris: 31 Oct 2012, 21:25

--------------------
+
crisolro
post 31 Oct 2012, 21:45
Post #54

QUOTE(iulia_boris @ 31 Oct 2012, 21:16)
as' vrea sa va vad,cu ochii mei,daca ati putea da otrava diverselor animale stresante..
desi credeti ca-i simplu,nu este..
si pe mine ma scot din minti haitele de maidanezi,de ex, cu rahatii lor dintre masini..io chiar azi dimineata am facut botezu' unor noi 'adidasi' intr-un mare rahat mad.gif postat langa portbagaj..chiar si porumbeii..cu gainatii lor.. matele care stau tolanite pe capotele noastre..si
imi trec tot felu' de ganduri neortodoxe da-mi revin repede cand ii privesc in ochi..
si ma mustrez pt gandurile mele..ca nu-s decat niste lucruri..si-i mai valoroasa,pt mine,o viata decat o tabla sau un plastic..
sunt sigura ca multi dintre voi imi impartasiti sentimentele..
*

Din moment ce copilul si sotia au fost atacati din senin de maidanezi si tremura cand vede un caine, crede-ma ca as putea sa-i fac mai multe acelui caine si iti doresti si tu sa-l otravesc caci daca pun mana pe el viu ...
Poate vii si tu dimineata la ora 6 si ma ajuti sa stapanesc javrele din jurul blocului, care ma cunosc si nu ma latra, ca sa poata sa treaca femeile catee serviciile lor
Rahatii dintre blocuri sunt in mare parte a cainilor plimbati de rahatii de stapani care-i tin la bloc, maidanezi ai sa vezi mai rar sau deloc facand pe alei
Sau poate doresti sa ma insotesti dimineata cand plec pe intuneric la serviciu si sunt nevoit sa fac ocoluri mati pentru a evita strazile pe unde sunt haitele agresive de maidanezi
Stiu, nu ai tu nicio vina ca sunt multi si agresivi dar incearca sa iiintelegi si pe cei care au de suferit din cauza lor - din pacate a devenit un fel de lupta pt. supravietuire, de selectie naturala iar eu nu am de gand sa o pierd in favoarea cainilor
Daca doriti, pot cauta sa va trimit raspunsurile primite da la Primaria Sector 6, sosite ca urmare a sesizarilor mele privind maidanezii din jurul blocului meu - sa nu aud ca nu incerc si variantele omenesti, da?!
Cui ii plac, sa-i ia pe toti in casa si sa ne lase si pe noi sa traim fara frica de a fi atacati iar cand ma voi duce eu unde n-am ce cauta si voi agresa un animal, sa patesc la fel: sa fiu muscat, mancat etc.

@iulia: mesajul nu iti este tie adresat in mod deosebit ci tuturor celor care cred ca suntem haini si care nu vor sa accepte ca sunt zilnic muscati si speriati copii, batrani, femei si chiar si barbati in toata puterea care nu pot face fata unei haite - si da, daca vreti sa vorbim si de rahatii in care calcam si ducem microbi in casa oricat ai sterge incaltamintea, vorbim

si n-ar strica sa amintesc ca nici rahatii de porumbei nu-s chiar sanatosi: la un numar serios de porumbei se aduna o cantitate consideerabila de gainati care se usuca (pana sa usuca ii baga usor -usor si niste gauri in acoperis, ii ataca si tot ce se numeste piatra, ciment etc. dincolo de aspectul de jeg) langa casa si este inhalat de oameni - daca esti columbofil, n-ai de cat sa inghiti asta; altfel, n-ai nicio obligatie sa o faci

am suportat in balcon o vara intreaga o pereche de porumbei care au facut 4 serii a cate doua oua si munceam zilnic ca sa fac curat; am gasit cuibul cu oua prea tarziu si nu m-am indurat sa-i killeresc; asa ca stiu despre ce vorbesc, stiu cam cum se inmultesc de repede si cum incep sa se comporte cand ii tolerezi si, ce-i drept, nici ei n-au nicio vina ca nu-si pot tine cururile
asa ca il inteleg pe deplin pe initiatorul topicului

<span class='edit'>31 Oct 2012, 22:53:</span>
QUOTE(Laurentziu83 @ 31 Oct 2012, 20:45)
Ar mai fi varianta cremvustilor injectati cu antigel.
*

Zi-mi ca e pe bune si-ti trimit un bax cu bere ...
Jura ca ma scapa de ei si iti trimit si-un whiskey!

This post has been edited by crisolro: 1 Nov 2012, 07:46

--------------------
+
T.rac3Er
post 1 Nov 2012, 09:34
Post #55

cr8or

Iulia, si restul colegilor. hai sa fim realisti.
Specia caineasca nu e pusa in pericol chiar deloc prin disparitia zecilor de mii de exemplare de vagabonzi din urbele mioritice. Sunt alte sute de mii de vagabonzi in sate si comunce care mereu le vor tine de sase pt perpetuarea speciei,

Eu nu inteleg chiar deloc de ce sa o dai in extreme (ma refer la astia cu protectia animalelor) cu extintia in masa a planetei cand vorbim de inmultirea necontrolata a unei specii, si crearea de efecte negative, astfel, asupra alteia. Acesta este un dezechilibru trofic, si ar trebui introdus in acosistemul respectiv niste factori de limitare.

Este aberant sa consideri benefica existenta animalelor vagaboande in orase, zone rezidentiale special construite si adaptate pt oameni. In paduri, pe campii si in general undeva departe de locurile populate de oameni, ar fi excelent. Porumbeii, cainii, pisicile, sobolanii nu sunt adaptati la mediul urban si de aceea traiesc si creeaze probleme grave in diverse cotloane de orase unde s-au cuibarit, pt ca ele traiesc dupa alte reguli decat cele ale civilizatiei din orase.

This post has been edited by T.rac3Er: 1 Nov 2012, 09:35

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
MirceaVio
post 1 Nov 2012, 10:58
Post #56

Membru autentic

Deci dupa cum spuneam:
QUOTE(MirceaVio @ 30 Oct 2012, 13:57)
If everything else fails: http://www.huntershop.ro/produs/cz/cz200scolour.html si cu asta basta  icon_mrgreen.gif
*

icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Laurentziu83
post 1 Nov 2012, 19:20
Post #57

Membru autentic

<span class='edit'>31 Oct 2012, 22:53:</span>
Zi-mi ca e pe bune si-ti trimit un bax cu bere ...
Jura ca ma scapa de ei si iti trimit si-un whiskey!
*

[/quote]
Distruge rinichii. Personal n-am incercat, dar nu ar strica putina curatenie in cartier.

--------------------
. . .
+
iulia_boris
post 1 Nov 2012, 22:33
Post #58

Membru autentic

voi credeti ca io-s Xena si nu ma kc pe mine in fata unei haite?
aveti dreptate..
io doar zic ca-i cam greu sa-i otravesti cu zambetu' pe buze..sau nu?
cei care ar trebui sa se ocupe cu adunatu' lor de pe strazi sunt buni de impuscat pt neimplicarea lor..
v-am spus ,de multe ori,ca din cauza miilor de maidanezi nu ma pot plimba cu cainele meu pe oriunde..
si ma enerveaza rau chestia asta..
chiar si cretinii nesimtiti care nu strang rahatii cainilor..
si da,intr-adevar gainatii pasarilor sunt destul de nocivi..

--------------------
+
ovidiupay
post 4 Nov 2012, 11:45
Post #59

Membru

From: Sola -Norway

smile.gif

Attached thumbnail(s)
426359_299548590161118_605029114_n.jpg ( Size: 32.25k ) Number of downloads: 1065

--------------------
ex : Renault Laguna 2 Dynamique,1.9 dCi 120 CP 2002 - AJ 53969
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
+
iulia_boris
post 4 Nov 2012, 13:40
Post #60

Membru autentic

QUOTE(ovidiupay @ 4 Nov 2012, 11:45)
smile.gif
*

laugh.gif

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 06:26
Dacia