Poligoane, Poligoane in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Poligoane, Poligoane in Bucuresti
mmgmarius |
![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Poligon ptr ce?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ilioara, dar din cate am inteles e cam varza astfaltul si este recomandat sa mergi in timpul saptamanii daca vrei sa fie putin mai liber.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Ma refeream la un poligon auto. Citesc pe net o chestie. Daca nu ai permis poti conduce in poligon? Am o amica care m-a rugat sa merg cu ea in poligon sa mai invete si ea cum e cu parcarea pana da de permis. Poate sa conduca in poligon? Si inca ceva caut adresele poligoanelor din Bucuresti si nu gasesc nici unul.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ilioara (e pe strada ilioara, langa policlinica veterinara) si mai e unul pe theodor pallady, undeva spre policolor. Adresa exacta n-o stiu. E mai interesant ala si mai liber (daca mai exista)
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu prea am inteles daca ai voie sau nu ai voie, dar daca e sa ne luam dupa logica legislatiei, polignoul nu este un drum public ( nu te ajuta sa ajungi din punctul a in punctul b ), este propietate privata si lista poate continua... daca nu loveste alte masini prin poligon ar trebui sa fie ok! sunt altii care merg prin Bucuresti fara permis si n-au probleme.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Lideru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
nu incuraja mersul fara permis.
![]() in poligon se poate conduce, sa inveti. cine, si de ce sa te opreasca ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca ai voie numai cu instructor auto. Nu stiu sigur, dar asa mi se pare logic. Si cred ca pe masina de scoala
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
mmgmarius |
![]()
|
Bun, hai sa zicem ca poligon gasesc. Cum ramane cu partea cealalta? E voie sa conduca in poligon fara permis? Avand in vedere ca o sa conduca masina mea persoanala care nu e una de scoala deci nu are comenzi duble la pedale.
Mi-e sa nu ma trezesc ca stau politistii la panda acum de sarbatori ca de tre sa-si ia si ei mielu. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
In curte la Sema Parc sunt 2 platouri destul de mari pe la Kanal D. E pustiu, nu deranjezi pe nimeni, e chiar ok. Mult mai ok decat la Ilioara.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu sta nimeni in nici un poligon sa te pandeasca
nu e drum public ... deci nu-ti fac politaii nimic .... daca nu se intampla nimic! ![]() deci pe barba ta sa nu loveasca nimic ... benuiesc ca merita efortul si riscul ![]() This post has been edited by crisolro: 18 Apr 2008, 14:27 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ilioara , 30 de mii la paznic
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
salut
e un polIgon inTre parcul tiNeretului si palatul copIilor e la baza drumului de acces spre locul de intalnire reno bucuresti ...poti folosi harta de la intalnire e spatiu privat deCi politia nu se baga This post has been edited by b76bgaarh: 18 Apr 2008, 15:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
poligonul de langa Policolor - la iesirea din Buc prin Pantelimon, treci de Cora , la semafor faci dreapta, nu mergi inainte ca ajungi in Comuna Pantelimon. dupa 1 km, cam dupa ce treci de Policolor, undeva pe partea stanga e intrarea. e domeniu public, n-are paznic, nu tre sa dai banu'. dar ai grija la masina ca acu' un an cand am fost eu p'acolo era betonul cam jupuit.
|
--------------------
skoda
fabia
2004
- B-02-RADAR vitezomanu' Gica
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu in seama, instructorul meu mi-a zis in felul urmator: in poligon ai voie sa conduci daca nu ai permis, dar sa fie poligon autorizat si recunoscut de catre autoritati. acolo nu se ia nimeni de tine, dar in caz de accident suport consecintele legii ca si cand ai fi pe un drum public. daca nu este poligon recunoscut este dosar penal-conducere fara permis, deci nu va riscati aiurea.
eu stiu doar de cel de la ilioara, am si fost acolo la vremea respectiva, alte locatii care nu sunt autorizate sunt pe barba voastra bafta all! |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(Sebastian Loeb @ 19 Apr 2008, 16:30) poligonul de langa Policolor - la iesirea din Buc prin Pantelimon, treci de Cora , la semafor faci dreapta, nu mergi inainte ca ajungi in Comuna Pantelimon. dupa 1 km, cam dupa ce treci de Policolor, undeva pe partea stanga e intrarea. e domeniu public, n-are paznic, nu tre sa dai banu'. dar ai grija la masina ca acu' un an cand am fost eu p'acolo era betonul cam jupuit. e cam micut ala....si intr adevar iti risti masina pe acolo... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cripetre |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 19 January 09 ![]() |
mai este deschis poligonul de la ilioara?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege 1.6 16v http://img259.imageshack.us/img259/8706/40832.jpg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:56 |