Plastic haion megane 3 combi
![]() ![]() ![]() |
Plastic haion megane 3 combi
jordyy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 14 November 09 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) downloadfile.jpg ( Size: 32.94k ) Number of downloads: 368 |
||
--------------------
RENO
MEGANE
- TM03JRD
2011
|
|||
SerbanG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 23 March 15 ![]() |
La mine e prins in 2 suruburi
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 110 cp FAP GrandTour
2010
|
|
jordyy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 14 November 09 From: Timisoara ![]() |
Asa e si la mine dar daca desfac acele 2 suruburi nu iese si mie frica sa fortez sa nu rup ceva .
|
--------------------
RENO
MEGANE
- TM03JRD
2011
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca trebuie desfacut in primul rand tot plasticul de pe interior si apoi sa vedeti in ce se prinde . Si la mine flexeaza putin daca-l fortez si la mine mai face zgomot daca trantesc hayonul ... obisnuiti-va cu ele ca toate fac. La vara o sa faca si mai rau , pentru ca se dilata plasticele . Iarna la mine nu se misca deloc.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu zdrangane deloc... nici vara, nici iarna. Oricum cred ca merge imobilizat cu mastic sau ceva la remontare.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa umbli la ce scartaie, trebuie desfacut de tot , trebuie verificat de fapt unde sunt prinderile si acolo sa se umble , pentru ca de fapt acolo si scartaie, pentru ca zgomotul se aude cand se tensioneaza putin masina sau la trecerile denivelate.
La mine la viteza nu se aude deloc, ci doar la viteze mici, unde denivelarile se simt. Daca va impiedicati de pozele si procedurile cu demontatul hayonului, postati-le si voi pe aici . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dai jos frumos suportul de numar, desfaci plasticul, pui un pic de banda dublu adevaziva si il strangi la loc ... garantat nu mai suna deloc.
This post has been edited by cj98czh: 21 Mar 2016, 13:32 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
Eu am renuntat de mult la suportul de numar si faata si spate si am banda dublu adeziva + 2 holsuruburi la fiecare numar.
Problema era cum desfaci toata partea de jos a hayonului ... ca nu suportul de numar face acel zgomot. Se tensioneaza hayonul pentru ca ai inchiderea in partea de jos si este prins prin ceva in partea de sus a hayonului. Acel "ceva" trebuie verificat si eventual strans si izolat. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
jordyy |
![]()
|
Azi m-am apucat de treba ca sa ajungi la acel plastic de pe haion ai de demontat toate plasticele din interiorul haionului si trebuie sa incepi cu plasticul de pe stopul de frana suplimentar cel de sus care este prins in cleme apoi lateralele care au braduleti apoi desfaci 4 horsurubui si dai plasticul mare jaos care are multe cleme e nevoie de ceva rabdare in el am gasit 2 suruburi care trebuia sa tina acel plastic din exterior care la mine dansa.
Plasticul din exterioe este prins cu 6 suruburi eu mai aveam doar 3 si acelea erau destrense si cativa braduleti dupa ce am strans suruburile minus unu pe care nul gasesc totul sa rezolvat. Multumesc de sfaturi poate mai ajuta pe care atasez si ceva poze. This post has been edited by jordyy: 22 Mar 2016, 11:55 Attached thumbnail(s) 1.png ( Size: 356.29k ) Number of downloads: 295 2.png ( Size: 405.97k ) Number of downloads: 302 3.png ( Size: 387.22k ) Number of downloads: 301 4.png ( Size: 309.07k ) Number of downloads: 313 5.png ( Size: 419.48k ) Number of downloads: 123 |
--------------------
RENO
MEGANE
- TM03JRD
2011
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Pozele se vad oribil. E bine ca ai desfacu acel plastic , DAR nu ala face galagie, ci partea de jos a hayonului pe exterior. Nu stiu ce treaba aveai cu stopul de frana ... ala e sus de tot .
Trebuia sa te uiti pe interior , dupa desfacerea plasticului ala mare in ce este prinsa partea de jos a hayonului , aia care are si incuietoarea ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
jordyy |
![]()
|
Daca citeai tot ce am scris poate vedeai ca am rezolvat cu acele suruburi
This post has been edited by jordyy: 22 Mar 2016, 13:31 |
--------------------
RENO
MEGANE
- TM03JRD
2011
|
|
SerbanG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 23 March 15 ![]() |
Nu poti desface restul plasticelor de pe haion decat daca-l desfaci pe cel de la stopul de frana primul. Asta a zis si Jordyy. De aceea a umblat si la ala.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 110 cp FAP GrandTour
2010
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Asa , acum ce ai facut si cum ai rezolvat problema ? Unde facea si ce ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:31 |