Pilot automat, Cum se activeaza?
![]() ![]() ![]() |
Pilot automat, Cum se activeaza?
darksky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
actionezi butonul de sub volan din zona reglarii farurilor pe inaltime. Daca nu ai buton trebuie sa-l activezi soft(pe computer nu neaparat renault) +hard(tragi fire + pui buton). E topic la imbunatatiri
Activare functii peste 30 km/ora. This post has been edited by rino: 29 Apr 2008, 20:58 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca ai butoanele pe volan, ai si butonul de care spune rino. La bascularea in sus se activeaza cruise-control-ul iar la bascularea in jos - limitatorul de viteza.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
darksky |
![]()
|
Multumesc prieteni am gasit butoanele dar vroiam sa mai intreb ceva pentru a seta valorile adica viteza maxima si minima exista un buton de OK sau se seteaza automat trebuie sa activezi cruise controlul in timpul mersului si viteza ramane setata? Ce vor sa insemne caracterele din dreapta de pe volan adica R si 0?
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Accelerezi prin apasarea pedalei pana ajungi la viteza dorita, apoi apesi unul din butoanele + sau - de pe volan. Ulterior prin apasarea acestor butoane vei accelera, respectiv decelera. Iesirea din cruise control se face prin apasarea franei sau a ambreiajului.
Manual de utilizare nu ai? ![]() This post has been edited by $$ilvviu: 29 Apr 2008, 21:51 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
mbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 July 07 ![]() |
Dupa ce apesi butoanele de sub bord, ca sa cupleze trebuie sa apesi pe + si dupa aia iti tine viteza la cat aveai candai apasat butonul (+). Viteza se poate modifica din + sau -. Daca calci frana se decupleaza pilotul. Ca sa cupleze iar si sa duca masina la viteza memorata se apasa R. 0 il apesi ca sa decupleze pilotul, fara sa apesi pedalele.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1,5 dci 85 cp Extreme
- B xx FNX
|
|
darksky |
![]()
|
Nu am manual ca am cumparat masina din Franta si nu avea manual!Oricum multumesc celor care mi-au raspuns si le urez: SA CONDUCETI BINE SI FARA INCIDENTE!
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627413659, e link spre manual in format pdf, sper ca ai instalat acrobat reader (ca sa poti deschide fisiere pdf)...rasfoire placuta
![]() This post has been edited by ghertzoi: 29 Apr 2008, 23:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Crip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 May 07 ![]() |
QUOTE(ghertzoi @ 30 Apr 2008, 00:34) http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627413659, e link spre manual in format pdf, sper ca ai instalat acrobat reader (ca sa poti deschide fisiere pdf)...rasfoire placuta ![]() saru' mana. Am un Megane de vreo saptamana dar nu am observat in mapa masinii vreun manual, doar un pliant de 3 pagini cu functiile de baza ale masinii. Ar tb sa merg sa cer unul. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 DCI, Megane Privilege 1.5 DCI
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:53 |