Piese de schimb
![]() ![]() ![]() |
Piese de schimb
nykholas |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
25
1988
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate daca ai spune de unde esti....ai avea mai multe sanse....dar ca idee...cam la orice magazin serios de piese auto o sa gasesti...chiar daca nu pe stoc pe comanda sigur..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nykholas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 August 08 ![]() |
Sunt din Bucuresti...si tocmai am cumparat aceasta masina...in general sunt scumpe piesele?
|
--------------------
renault
25
1988
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Salut !
Daca piesele comandate sunt originale (produse de Renault sau pentru Renault si au sigla Renault pe ele sunt scumpe. Daca sunt echivalente (Spania, Italia, Ungaria) nu sunt chiar asa de scumpe - chiar accesibile. Depinde de piesa. Electricele si electronicele au preturi astronomice noi (de pe stoc de fapt ca nu se mai produc de ani buni - vre-o zece). Mecanice mai putin piperate. Oricum deja au inceput sa nu se mai livreze unele repere pentru Renault 25 - originale, din pacate pentru noi 25-istii. Solutia - dezmembrarile. Succes ! |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Salut .Eu recomand piese de Sasic.Este calitativ similara cu Renault, pretul este cam la jumatate chiar mai mult,fara sa exagerez.Deci bucsi,pivoti, bielete directie si antirului,capete de bara, am cumparat pruduse de aceasta firma si sunt foarte multumit.
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 Injectie 120CP
- DJ06XMJ
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Petry, pt cei interesati de piesse produse de firma SASIC, ai vreun telefon, o adresa de-a celor care comercializeaza respectivele piese ?
|
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
1987
- B-08-BYP
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Am uitat sa mentionez ca piesele produse de firma Sasic sunt cumparate din Bulgaria.Ei au o retea bine organizata si sunt seriosi, nu te duc cu presul.Daca se intampla ca piesa sa aiba un defect sau te razgandesti nu e problema, se poate returna,fara alte taxe cum practica romanasii nostri.
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 Injectie 120CP
- DJ06XMJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:21 |