Pierde apa, Pierde apa prin vasul de expansiune
![]() ![]() ![]() |
Pierde apa, Pierde apa prin vasul de expansiune
Attreyu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 September 09 From: Madrid ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1998/1.6 RT
- HD-08-WKR
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand ai ramas fara apa in motor este posibil ca garnitura de chiuloasa sa se fii"prajit"si de aici simptomele descrise de tine.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Attreyu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 September 09 From: Madrid ![]() |
Bun mecanic inseamna :-) Ok, o sa ma duc la service-ul Renault de aici.
|
--------------------
Renault
Megane
1998/1.6 RT
- HD-08-WKR
|
|
coco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 17 May 06 ![]() |
Veifica sa nu ai ceva aer in instalatie, daca ar fi garnitura de chiulasa ar trebui sa mai ai si alte semne, ulei in vasul de expansiune, apa in ulei sau fum albicios la esapament.
|
--------------------
Megane 1.9 dci
Octavia 2.0 tdi
Fiesta 1.6 16V
|
|
Attreyu |
![]()
|
Nu am ulei in vas, apa care curge jos e curata, iar fumul nu e alb la evacuare. De asemenea uleiul e proaspat schimbat, culoare normala. Masina merge si se comporta ok.
O sa o mai aerisesc o data. Cred ca e termostatul. |
--------------------
Renault
Megane
1998/1.6 RT
- HD-08-WKR
|
|
alexgalatzi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 June 11 ![]() |
Aceasi problema o am si eu... A gasit cineva vreo solurie?
|
--------------------
renault
megane 1, f.2, 1.6l, 8 valve, 66kw, 90cai
1999
|
|
alexgalatzi |
![]()
|
La datele expuse mai sus as vrea sa mai adaug ca la masina mea dupa ce s-a incalzit bn motorul...il opresc si atunci incepe sa curga apa pe la busonul de la vasul de expansiune(pe care nu il strang foarte tare, cred ca e infundata valva de pe el) ca si cum o "presiune de aer" ar impinge apa afara din instalatie... In timp ce apa refuleaza am desfacut aerisitorul si a inceput sa iasa aerul pe acolo, iar apa a incetat sa mai curga... Si cu apa si cu antigel face la fel. Idei???
|
--------------------
renault
1999
|
|
shark alx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 September 12 From: Galati ![]() |
baieti am si eu o intrebare poate vi se pare stupida dar na , e prima mea masina:) .
am un megane 1 1,6e si vreau sa-i scot tot antigelu sa pun unu nou ca nu-s sigur cat de bun e ala. si nu stiu cum sa-l scot adica am auzit ceva de un buson da unde e ? |
--------------------
renault
megane1
1996 1,6e
- GL92LIA ca tare ne mai place meganu' sa moara dusmanu' care-si campara mertzanu' si sa moar' fetili ca n-avem audili` ...
|
|
alexgalatzi |
![]()
|
Nu are buson. Desfaci cel mai de jos furtun de la radiator si curge aproape tot... M-am interesat la renault se procedeaza la fel si costa 100 de lei cu antigelul tau...
|
--------------------
renault
1999
|
|
shark alx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 September 12 From: Galati ![]() |
merci mult .
|
--------------------
renault
megane1
1996 1,6e
- GL92LIA ca tare ne mai place meganu' sa moara dusmanu' care-si campara mertzanu' si sa moar' fetili ca n-avem audili` ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:25 |