Pavilion dezlipit, Panza plafon dezlipita
![]() ![]() ![]() |
Pavilion dezlipit, Panza plafon dezlipita
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
S-a curatat buretele ala pana la pasla neagra , inclusiv degresare cu carpa cu diluant. Degeaba. Dupa un an, cum a dat caldura s-a facut clei tot prenandezul ala special care a venit la kit. Arata ca si cum nu s-a aplicat nimic niciodata. Partea din spate parca mai tinea, insa acolo la sofer si langa la pasager panza atarna. Ce e mai rau ca partea de deasupra parasolarelor si pe laterale a fost dificil de dezlipit pt a putea reaplica lipici din nou. Acolo pe laterale a ramas lipit in unele locuri buretele materialului nou.
<span class='edit'>4 Sep 2024, 20:23:</span> QUOTE(megan2 @ 25 Aug 2024, 18:35) Eu nici nu cred ca a fost vreodata viu. Mai la toate problemele care le-am postat tot eu am dat raspunsul in cele din urma. This post has been edited by geoman: 4 Sep 2024, 20:24 |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.712 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In materie de adezivi, eu am incredere in nume din astea mari, cum a zis si greny https://www.shop-sks.com/tesa-Spruehkleber-...LIaAkwFEALw_wcB
This post has been edited by einstein1984: 5 Sep 2024, 08:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
dragu ion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 June 21 ![]() |
Singurul adeziv care rezista , de pe piata din RO, din experienta recomand tesa extra strong. Ma este ceva turcesc, dar numai online si cantitate min 3l!Cu malex am luat si eu teapa! Si inca ceva, curata bine pe cel vechi, dar nu cu diluant sau alti solventi. Mai bine carpa umeda si lasi sa se zvinte bine. Va spun din experienta a vreo cateva zeci de masini!
|
--------------------
renault
megane scenic 2 facelift
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:28 |