Pareri,probleme - despre masina mea Twingo
![]() ![]() ![]() |
Pareri,probleme - despre masina mea Twingo
renotgo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|||
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Pentru asta am facut si topicul de aici
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Da,dar bietul topic murise si eu am incercat sa-l resuscitez
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Eu am schimbat si discurile (de la ATE) si era trecut si loganul 16v pe cutie.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
renotgo |
![]()
|
O alta mica(mare) problema ar fi bucsa de la caseta de directie(atentie la mici zgomote pe partea dreapta) pentru ca bucsa asta nu se gaseste separat si in cazul asta se schimba caseta cu totul.Filtrul de benzina este si nu este...la unele modele acesta se gaseste separat la altele se pare ca este incorporat in pompa de benzina.Cureaua de distributie se schimba la maxim 60000 km(in vest la 120000)altfel riscati sa platiti intre 16-20mil lei reparatia(la motoarele cu 8 valve).Schimbati la timp uleiul din motor (la 8000 km)uleiul din cutie( la 60000)antigelul la 2 ani (evitati depunerile) ,lichidul de frana( la 120000 sau 4 ani ) bujiile (la 60000),filtrul de aer (la 30000) si veti avea un Twingo sanatos.Motoarele tin fara probleme 400000 km.
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
margy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 October 07 ![]() |
salut am cumparat de curand un renault twingo ,vreau sa-i schimb uleiul si filtru de ulei . am cumparat de la magazin un filtru de ulei din hartie si nu cred ca se potriveste m-am uitat la fitru si cred ca este din metal .este din anul 2001 motor 1.2 si vreu sa stiu de care filtru trebuie sa-i pun (metalic sau de hartie )
|
--------------------
renault
twingo
2001
- B-65 -SCF
|
|
renotgo |
![]()
|
Daca masina are motor cu 8 valve (43kw-60cai)filtrul este din hartie(cartus filtrant).Carcasa filtrului este din plastic.Daca nu te pricepi,nu schimba singur uleiul.
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
renotgo |
![]()
|
Oameni buni,ma tot intreb cum de-au reusit francezii sa conceapa o masina atat de enervanta si in acelasi timp atat de buna ?Da,si e atat de buna ca nu prea avem ce discuta despre ea si ne face sa nu bagam in seama durerile de spate ,genunchi,maini.De multe ori m-am gandit sa o vand dar n-am putut ,e prea buna si -mi da posibilitatea sa plec oriunde si oricand(economie,fiabilitate) chiar daca-mi rupe oasele.Ce-ar fi daca ne-am compara masinile cu alte modele din clasa mini ,mica? Eu am condus o Kia Picanto si...Twingo este mai tare
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
e stilul propriu frantuzesc
Te scoate din minti dar nici nu poti sa o lasi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
renotgo |
![]()
|
Daca n-ar exista ei pe piata auto ...ce ne-am face ...?Ne-am plictisi ,bineinteles !Si...stim noi de ce ...
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
o sa ma injure toti la postarea mea... dar va spun sincer inafara ca e simpatica nu mi se pare o masina prea buna. E practica doar in oras....insa nu pt orasele noastre sa fim seriosi cum va zdruncina la o groapa? la drum lung nu indraznesc.... ati vazut cum face cand trece cate un tir? iar de condus in comparatie am condus lupo cu motor de 1.0 si o corsa cu motor de 1.2....pai lupo e haioasa foc si da senzatia de stabilitate, iar corsa mai avea si cutie easy-tronic era criminala.
|
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
- if 15 xxy nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
adipad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 April 08 ![]() |
la o masina care vrei sa mearga bine si sa fi multumit mai trebuie sa si ai grija de ea,sa mai schimbi si tu ceva amortizoare articulatii piese care cad la orice masina.cat despre comparatia cu corsa si lupo sunt bune daca ai un metru cincizeci inaltimea daca nu s-ar putea sa te scarpini cu genunchiul in nas.eu cred ca ai tu un twingo distrus si daca esti prin brasov vino sa faci o tura cu al meu.singurul lucru care nu imi place la twingo este ca chiar daca e simpatic e urat ca dracu,si din fata si din spate si mai ales in interior dar ma gandesc sa fac ceva in directia asta,niste ornamente ca sa acopere toata tabla din interior si pe afara niste modificari gen tunning
This post has been edited by adipad: 1 Jul 2008, 13:04 |
--------------------
renault
twingo 1.2
2003
- bv10ukv
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt nemultumit de scaune
in rest este super ok chiar si fara servo adipad are dreptate cu amortizoarele si eu am patit sa ma zdruncine si sa-mi rupa rinichii dar i-am schimbat amortizoarele si merge super acum de stabilitate si spatiu interior nu mai zic la cele 110 kg ale mele scaunele sunt cele care ma rup |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
mateim |
![]()
|
un twingo distrus chiar nu am....dar ce te face sa crezi trebuie sa ai un metru 50 ca sa conduci un corsa sau un lupo?? iar cu invitat...te invit in bucuresti sa iei o linie de tramvai sau o groapa si o sa vezi ca am dreptate si ca nu se comporta prea frumos la gropi. oricum stiu ce trebie schimbat la o masina....si nu stiu daca e cazu sa fol expresia "cred ca ai tu un twingo distrus".
|
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt foarte multumit de twingo al meu, mi se pare o masinuta fiabila si perfecta pentru un oras aglomerat cum e Bucuresti, insa am mers cu ea si la drumuri lungi si s-a comportat foarte bine. Ii dau dreptate lui mateim in legatura cu gropile care se simt destul de rau mai ales cand ai suspensie sport cum am si eu..
This post has been edited by dxr: 2 Jul 2008, 14:08 |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@mateim: De ce compari masini din clase diferite? Iti va da intotdeauna eroare!
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adipad |
![]()
|
mateim daca vrei sa te folosesti de sfatul meu bine daca nu chiar nu imi pasa si daca ai impresia ca numai bucurestiul are gropi tin sa te anunt ca toata tara asta e o gropa.si daca twingoul tau te zdruncina tare atunci sigur e in perfecta stare de functionare ca daca iti zic ca e distrus te superi
|
--------------------
renault
twingo 1.2
2003
- bv10ukv
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
mie la twingo suspensia mi se pare moale si numai buna pt confort la gropi (e gen matiz sau clio symbol) |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
renotgo |
![]()
|
Si...tocmai m-am intors dintr-o excursie de 1300 km (prin tara )cu al meu Twingo ...si pot spune ca nu ma mai oboseste ca la inceput
![]() ![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
vis a vis de confort la volan:fac valcea praga destul de des si va pot spune ca bestia e ok...nu am reglaj pe inaltime si uneori bancheta e rabatata sa faca loc la o GRAMADA de bagaje ceea ce reduce simtitor si reglajul pe orizontala!si tot nu ma plang, o sa fac ceva in sensul asta cat de curand!o sa imi iau espace!!!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
mateim |
![]()
|
alt inconvenient la care sigur se va gasi cineva sa comenteze mi se par piesele f scumpe...dar f scumpe (ma refer la cele originale)... am fost ieri la auto-marcus aici langa mine sa intreb de macara de twingo ca m`am saturat sa caut la dezmembrari si sa nu gasesc... iar la receptie mi`au spus un pret ffff ciudat: set macara dreapta twingo 300 de euro fara tva ?!?!?!?! in conditiile in care la golf am dat pe set de macara de la porsche romania 5 milioane
|
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
|
|
adipad |
![]()
|
al treilea telefon si am gasit macara de dreapta electrica la 100 de ron 0744329879
|
--------------------
renault
twingo 1.2
2003
- bv10ukv
|
|
renotgo |
![]()
|
Dupa 5 ani am renuntat la Twingo ...a fost o masina buna ..cu multe lipsuri la capitolul confort ...o masina care te face sa pendulezi intre-a o placea si a o displacea .Numai bine ,Twingo !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios cu ce-ai inlocuit-o
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Urmatorul level de la Twingo. O trotineta cu motor electric !
Airbag-uri in ghidon, si baterii solare. ![]() (scuzati gluma) |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:53 |