PROBLEME INSTALATIE GPL LANDI RENZO, Comutatorul nu mai vrea sa imi treaca pe GPL
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME INSTALATIE GPL LANDI RENZO, Comutatorul nu mai vrea sa imi treaca pe GPL
CosminELM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|||
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
mergi la cei care ti-au montat instalatia....e un contact imperfect undeva sau o eroare in calculatorul injectiei....
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Dupa cate imi aduc aminte, cand am avut si eu o masina pe GPL, am patit ceva asemanator si am mers la firma care mi-a montat GPL .
Mi-au schimbat comutatorul de trecere benzina-GPL. Contacte imperfecte sau oxidate probabil. Mi-au returnat si piesa defecta dar stiu ca de atunci nu am mai avut probleme. Atata tot. Este posibil sa ai ceva tot asa ceva. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
RazvanGhica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 January 17 ![]() |
Salutare.Am și eu o problemă cu instalația landi renzo de pe meganul meu.Mai exact mi se pare că trece greu pe gaz. Când plec dimineața cu ea, acum, la temperatura de afară de vreo 5-6 grade îmi trece pe gaz când îmi ajunge acul de la temperatura motorului la 90 de grade.Temperatura de trecere pe gaz fiind setată la de 40 grade. Am fost cu ea la tester și după câteva încercări mi-a spus că nu îi dă voie din soft să treacă mai repede,insa mi se pare o aberație.Va întreb pe voi dacă aveți idee de la ce ar fi,sa incerc la alt service,deși asta la care am fost este dedicat Landi renzo.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004
- Ph12GKU
|
|
nutzzu81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 October 16 ![]() |
Verifica nivelul de antigel.
Din cate stiu temp monima de trecere pe gaz e 30 grade. Cine vrea sa protejeze mai bine motorul o seteaza la 40 sau mai sus. Eu o am la 40. Cine a montat gazul sau un tester dedicat instalatiei gpl (l.r) poate modica temp. De trecere. Instalatia l.r nu comuta pe gpl daca ajunge la temp. Optima si nu e motorul turat cam pe la 1500 rpm. |
--------------------
renault
megane
2005
- bc88kkk
|
|
RazvanGhica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 January 17 ![]() |
Nivelul la antigel este intre minim și maxim,dar nu prea înțeleg care este legătura între antigel și trecerea pe gaz.Normal ar fi să treacă pe gaz atunci când linia ce indică temperatura la motor sa fie la a 2 liniuță nu?Senzorul de temperatura e bun mi-a spus.De turație știu, dar totuși mie îmi trece când liniuță este la jumătate.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004
- Ph12GKU
|
|
alexco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
la mine a fost senzor de presiune gaz defect (150 lei). la inceput sarea inapoi pe benzina. dupa o vreme nici n-a mai vrut sa treaca pe gaz.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:22 |