PATRIA Bank - Credit ipotecar/imobiliar, Majorare nejustificata a ratei totale
![]() ![]() ![]() |
PATRIA Bank - Credit ipotecar/imobiliar, Majorare nejustificata a ratei totale
SandelBS |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
De anul trecut eu am trecut la revolut. Am achitat to ce am avut prin alte parti, radiat ipoteca, etc.
La revolut totul imi pare foarte transparent si am prins dobanda fixa pe toata perioada creditului, indiferent de bori, deci nu au cum sa modifice absolut nimic. Ca sfat, daca vreti sa primiti dobanda cea mai mica (nu mai retin cat era, 5-6%) faceti aplicare pentru suma maxima (parca 100.000 RON) apoi dupa acordare puteti rambursa diferenta, rata dobanzii ramanand fixa, conform cu contractul semnat. Eu aveam nevoie de vreo 60.000 si am rambursat 40.000 a doua zi ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
comision de acordare/analiza dosar este? Comision platit pentru 100 000?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu am platit nimic, totul a fost free. Nici taxa de interogare baza de date anaf nu mai stiu daca mi-a luat, dar aia ar fi pe la 20-25 lei, deci insesizabil
Nici salariul nu trebuie sa il incasezi la ei. Bine, nu stiu ce conditii au astazi, ei spun despre sept-oct anul trecut This post has been edited by psychoo: 17 Mar 2025, 16:36 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(psychoo @ 17 Mar 2025, 16:08) De anul trecut eu am trecut la revolut. Am achitat to ce am avut prin alte parti, radiat ipoteca, etc. La revolut totul imi pare foarte transparent si am prins dobanda fixa pe toata perioada creditului, indiferent de bori, deci nu au cum sa modifice absolut nimic. Ca sfat, daca vreti sa primiti dobanda cea mai mica (nu mai retin cat era, 5-6%) faceti aplicare pentru suma maxima (parca 100.000 RON) apoi dupa acordare puteti rambursa diferenta, rata dobanzii ramanand fixa, conform cu contractul semnat. Eu aveam nevoie de vreo 60.000 si am rambursat 40.000 a doua zi ![]() Tu zici de schema cu creditul de nevoi personale? Asta merge doar la valori mici sa zicem <30K EUR din ipotecare. Am avut-o in vedere (nu cu revolut) insa nu ma avantaja la costuri. Momentan raman la parerea ca pe EUR e cel mai ieftin credit. Asta daca am inteles ce vrei sa zici, altfel la ipotecare sa mergi sa ceri valoare fixa primii 3 ani, 5 ani etc si apoi sa mergi sa ii ameninti ca pleci la alta banca...sunt totusi niste costuri cand muti ipotecarul la alta banca. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
psychoo |
![]()
|
Corect, nevoi personale. Eu am facut miscarea ca sa inchid ipotecarul prima casa cu robor ca nu mai aveam mult si nu mai aveam rabdare pana il rambursam.
Iar faptul ca nu m-a costat comisioane a fost pasul decisiv, am zis sa ii incerc sa vad um sunt si nu m-au dezamagit |
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:28 |