Oldies but goldies, Jocuri vechi care ne-au incantat copilaria
![]() ![]() ![]() |
Oldies but goldies, Jocuri vechi care ne-au incantat copilaria
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
MDK:
MDK is a third-person shooter game developed by Shiny Entertainment and released in 1997 by Playmates Interactive Entertainment for the PC, Macintosh, and subsequently PlayStation. It was one of the first games to run only in Pentium or superior range of processors (for the PC version) but did not have a GPU requirement. Critically, it was hailed as one of the best games of 1997, and sold accordingly. The game soundtrack, composed by Tommy Tallarico, was also released, with moderate success. The game tells the story of its protagonist, Kurt Hectic and his attempts to rescue Earth from an alien invasion of gigantic strip mining city-vehicles named 'Minecrawlers', which are not only removing all of earth's natural resources but are also flattening any people and cities that get in their way. The game combined fast action with fully 3D rendered, state-of-the art (for the time) graphics and a warped sense of humour. It featured a never before seen "sniper mode" that allowed the player to zoom in on an enemy and target them with astonishing accuracy. Am jucat multe din ce ati pus pe aici, nu mai am prea multe de adaugat. This post has been edited by MuciX: 15 May 2009, 11:45 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
vaaaii... super tare a fost jocul dar nu am putut sa-l joc pe tot... cerintele jocului erau peste ce aveam eu si se misca destul de greu. Ma mai duceam la vecinu de la parter sa-l joc. A fost singura perioada cand a avut o placa video mai buna ca a mea
![]() Totusi in memoria mea vor ramane jocurile de pe HC85 si HC90/91. Caseta + monitor verde = ![]() This post has been edited by RaduNG: 15 May 2009, 12:05 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
In '96 mi-au lat ai mei primul pisi. Era un Mentium MMX la 166 MHz, 32 MB RAM, placa video de 2 MB, hard de 2.1 GB (din care mai ramaneau 1.96 GB
![]() Nu mai dau de CD, dar l-am luat acum full de pe net, abia astept sa ma joc iar. Apropo, mi-am luat seria Carmageddon sa ma joc, primul l-am terminat deja si seriile Hardtrucks. Mai vreau sa imi caut seria F22 Lightning , apropos, nu l-a mentionat nimeni. Aveam joystick pentru el, foarte realist jocul la vremea lui, sau cel putin asa mi-l amintesc, sper sa nu imi stric parerea pe care o aveam ![]() LE: Ati uitat si de Quake, sa nu-mi spuneti ca nu umpleati salile de calculatoare sa jucati in retea, sau mai rau, sa mutati toate calculatoarele din bloc la voi in casa... Mama ce urat mai faceau ai mei cand gaseau tambalau in casa, 10-12 copchii care-si asteptau randul la unul din cele 4 calculatoare. ![]() LE2: Mi-am mai amintit: P.O.D: Rollcage: 1NSANE: (inca il mai am si il joc) 4x4 evo2: This post has been edited by MuciX: 15 May 2009, 15:18 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Copiii mosului.....voi vorbiti de Pentium..... asta deja e modernim nene. hai sa vorbim de clasici (sau preclasici
![]() Prima oara am vazut un PC in adevaratul sens al cuvantului prin 1992. Prin 1994 jucam Dune (I sau II nu mai stiu care). Alte jocuri care m-au marcat : WoW, Age of Empires....ar alea de la inceput. Acum joc doar CS 1.6 (doar la misto...si numai super codat), colin mcrae rally 3, NFSU si inca ceva pe PS2, tot cu masinutze.....ultimile 3 sunt pasiunea fiului meu cel mare. This post has been edited by vet: 15 May 2009, 23:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt multe jocuri care le-am "avut" pe HC-90. De ex. Bruce Lee, Saboteur, Paris-Dakar,Bloody, Booty, Lineker, Video Pool (asta il jucam si cu parintii 2 la 2
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Cred ca si acum se pot juca toate lejer cu un Microsoft Virtual PC pe care sa instalati Win98. Incercati! Va mai amintit de NFS2 si FZR2000???era masinuta aia electrica care prindea 500km/h. avea coduri pentru o gramada de masini, inclusiv autobuz si Reanult19(noua ne placea sa spunem ca e dacia) avea coduri de gen "go20" si inca un cod de super-viteza dupa aia...apoi Age of Emires 1 si 2, si bineinteles jocurile de 386 si P1, jucate doar pe win95
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
chiar nimeni nu a jucat cossacks?
![]() jocul meu preferat de prin 2000 incoace |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() dx-ball ati jucat? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
DX-ball l-am terminat de 2 ori
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
am jucat si eu cossaks. dar age2 mi se parea mult mai bun....deh, preferinte pe Pentium2 366Mhz
![]() 16 May 2009, 22:15: am jucat si eu cossaks. dar age2 mi se parea mult mai bun....deh, preferinte pe Pentium2 366Mhz ![]() This post has been edited by razvanamza: 16 May 2009, 21:15 |
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Saboteur
![]() ![]() ![]() Ia uite ce am gasit( google): http://www.worldofspectrum.org/bestgames.html This post has been edited by RaduNG: 20 May 2009, 14:38 |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
se pot instala?
....am gasit un emulator http://www.spectaculator.com/downloads/specxp.php This post has been edited by UXE: 20 May 2009, 18:05 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
wolf3d, supaplex ... ce vremuri ... au trecut mai bine de 15 ani ... Aș mai adăuga sokoban
This post has been edited by ssilviu: 20 May 2009, 21:13 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 20 May 2009, 17:54) se pot juca direct de pe situl ala ![]() Into the eagle`s nest ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Eu unul stiu ca am jucat Wec Le Mans pana am innebunit
![]() ![]() ![]() Si mai erau un joc cu nave f f greu, nu se compara cu ce jocuri sunt acum ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
DrK |
![]()
|
Descent?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 16 May 2009, 10:10) Am jucat eu... mult timp. Insa mi-am luat volan si am trecut la NFS Porsche. Mai apoi Return to castle wolfenstein. Pe un comodore juvam River Raid, pong, mario si un joc ciudat cu benny hill care fura mere si rufe de pe sarma. This post has been edited by einstein1984: 26 May 2009, 09:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma dezamagiti! N-a spus nimeni de jocurile incarcate de pe caseta la Cip02 si Cip03 sau HC85 si HC90.
N-a jucat nimeni Testoasele Ninja sau Dizzy pe HC? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
DrK |
![]()
|
cred ca nu ai citit toate paginile...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a zis de Dizzy, dar pe 286, nu pe HC si nu stiu daca sunt la fel. Si nu a zis nimeni cum incarca 10-15 min la un joc, plus ca nu prea era optiunea de a salva nivelul la care ai ajuns.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
DrK |
![]()
|
Vezi ca a zis si UXE ceva acolo de HC
![]() A enumerat chiar cateva jocuri foarte tari si eu am pus putin mai sus un link unde te poti juca jocurile de pe HC ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Apropo de raliuri...Stie cineva Mobil 1 Rally Championship?
Mi s-a parut cel mai tare joc de raliuri, mai ales ca se putea juca in 2 pe acelasi calculator pe cate o jumatate de ecran. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
DrK |
![]()
|
Am avut si eu jocul asta. Dar cred ca avea totusi alt nume la mine... Este identic.
Oricum, si NFS3 se putea juca la dublu pe juma de ecran ![]() Vai ce m-am distrat cu seria aia... Preferatele mele NFS1, 3, 4, 6 |
--------------------
Sedan
Negru
|
aphophis |
![]()
|
da, distractiv joc, si eu parca imi aduc aminte ca se numea altfe. O completare fericita la primul colin mcrae, asta parca avea o grafica mai buna, fiind insa aparut dupa cm..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:50 |