Oglinzi Exterioare Megane 2, si orice are legatura cu oglinzile ext.
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi Exterioare Megane 2, si orice are legatura cu oglinzile ext.
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Da, toate au acelasi sistem de prindere pe spate, acea rozeta cu cleme. Se potrivesc chiar si oglinzile de logan la prindere, insa arata inestetic la exterior, intrucat oglinzile de logan sunt mai ascutite la varf, pe cand cele de megane sunt mai rotunde.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
ctlnext |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 13 December 08 ![]() |
Pe langa ca au prinderile la fel, se pot pune si dupa stanga pe dreapta si invers. Cand am spart-o pe a mea pe dreapta, am pus una de stanga, pentru simplu fapt ca avea partea aceea pentru unghi mort.
|
--------------------
Renault
Megane
2.1 Renault Megane II 2004 1.5dci
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
O intrebare intrebatoare.
Se potrivesc oglinzile de la fluence/megane 3 la megane 2. pentru ca sunt mai mari si...au si semnalizare in oglinzi. Cred ca ar arata belea si cu semnalizare. |
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Am schimbat si eu oglinda partea dreapta in urma unei acrosari a unui sofer "foarte atent ". 40 lei din Vitan. Gasisem si cu 20 ron de Megane cicã, dar nu se potrivea .
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
adrianprodan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 2 October 06 ![]() |
Stiti daca se potriveste butonul de reglare al oglizilor de pe Logan pe Megane 2.2 ?
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan II
- XX-XX-WSE
2018 0.9 tce
|
|
NebunicA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 24 April 06 From: bucuresti ![]() |
Da se potriveste
|
--------------------
Renault
Megane Estate / Megane Sedan
- B-00-1.5X2.0
2005 1.5dCI / 2005 2.0 16v
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
si-a luat cineva geam oglinda de la alkar ? sunt ok ca si forma si dimensiuni?
am vazut pe autokarma ca au, inteleg ca se potriveste atat pt. dr cat si stg, ma gandesc sa iau una asferica si pt dreapta |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
V!RuSu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 1 July 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aqua @ 17 Oct 2012, 07:40) si-a luat cineva geam oglinda de la alkar ? sunt ok ca si forma si dimensiuni? am vazut pe autokarma ca au, inteleg ca se potriveste atat pt. dr cat si stg, ma gandesc sa iau una asferica si pt dreapta eu mi`am dat comanda pe onauto parca si am fost dezamagit de oglinda primita (returnat). am ales sa`mi iau de la norauto si de st si dr cu geam asferic heliomat (pe ambalaj scria ca e pentru laguna 1 dar se potriveste perfect pe megane 2. singura problema sa zic asa e la dezaburire,trebuiesc 2 papuci cu 2 fire si se rezolva.) Attached thumbnail(s) 14022012230.jpg ( Size: 77.21k ) Number of downloads: 2214 |
--------------------
Renault
New: Megane 3 1.9 / 131CP
- B 505 WGA
2010 Ex : Renault Megane 2.2 1.5 / 106CP 2008 - B 505 WGA
Renault Megane 2.2 1.5 / 106CP 2007 - B 505 WSM |
|
tsh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 May 09 ![]() |
Salutare!
Stie cineva vreun tutorial despre cum se poate monta incazire la oglinzile exterioare pe Megane 2? Ma intereseaza in mod special partea de cablaj electric. Din cate inteleg oglinzile se incalzesc o data cu incalzirea lunetei insa nu am idee unde ar trebuii conectate firele. Multumesc, C. |
--------------------
Renault
Megane II
- B-XX-XXX
2003/15 DCI
|
|
mikidnl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Intrucat nu imi mai functiona incalzirea in nici o oglinda ieri am dat comanda la " in garaj " pentru cele doua geamuri de oglinda. Le-am gasit la pretul de 130 lei ambele geamuri. Fata de cele originale difera sistemul de prindere al mufei de alimentare, adica la cele originale este mai profi. Oglinzile noi au o oarecare tenta fumurie. Le-am montat pe loc sa verific daca merge incalzirea si totul a fost ok. Recomand.
This post has been edited by mikidnl: 19 Dec 2012, 16:18 |
--------------------
Renault
Megene II bicorp
- B-87-SDM
2004 1.5 dCI B 87 SDM
1.5 dci, 60 kW |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O intrebare stupida..cum se scoate geamul oglinda? Se trage pur si simplu, sau e ceva smecherie?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
V!RuSu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 1 July 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Dec 2012, 16:19) vezi aici ... http://www.reno.ro/Montare-leduri-pt-semna...zi-t208313.html |
--------------------
Renault
New: Megane 3 1.9 / 131CP
- B 505 WGA
2010 Ex : Renault Megane 2.2 1.5 / 106CP 2008 - B 505 WGA
Renault Megane 2.2 1.5 / 106CP 2007 - B 505 WSM |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La temperaturi exterioare scazute mult sub zero.....cum este acum TOTUL este casant si se impune multa delicatete la manipularea geamului.
Sau incalzirea prealabila la o temperatura moderata intr-o incinta gen garaj/hala/etc.inaintea demontarii geamului. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Are idee cineva cat costa o oglinda electrica,incalzita si rabatabila electric la reprezentanta ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se vinde pe bucatii:232-Corp...32-Capac...35-Sticla....adica 300 E.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
danmih1979 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 8 February 09 ![]() |
De ieri nu-mi mai functioneaza oglinda din stanga in sensul ca nu se mai pliaza. Am fost la service Cobalcescu si am intrebat cum se poate rezolva si mi-au spus ca nu se repara si doar se schimba. Costa 650 lei fara geam. Mentionez ca am oglinzi electrice incalzite si cu comenzi din interior. Ma poate ajuta cineva cu reparatia sau vreun sfat?
|
--------------------
Renault
Megane sedan 1.5 dci 101 cp
2007
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Am si eu o problema cu oglinda soferului. Stand pe loc am fost lovit de un taximetrist . In fine , bla bla .. Mi-a crapat carcasa si mi-a defectat sistemul de dezaburire . Oglinda am schimbat-o insa tot nu se dezabureste .. E vreun sistem complex sa merg la service ? Sau îl pot face si eu?
De asemenea puțin ajutor cum as putea face? Multumesc. |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
Sonyericsson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 February 13 From: Bucuresti ![]() |
Poti crapa geamul oglinzii daca nu stii sa-l scoti. Daca ai schimbat sticla fie nu are circuit de dezaburire in ea, fie nu ai bagat mufa in sticla fie e rupt vre-un fir daca oglinda a fost smulsa cu totul de la locul ei.
|
--------------------
Renault
Symbol 2
- B124TRD
2009
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Nu a fost smulsa . Ci a fost rabatata forțat de la impact. Nu mai știu cum se scoate geamul ca făceam o poza.
|
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
andrei.s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 January 13 ![]() |
Salut, am constatat ca nu mi se mai misca oglinzile cand vreau sa le reglez. Sunt electrice, nu stiu daca au si incalzire. Nu se mai misca nici cea stanga, nici cea dreapta. M am uitat la sigurantele de sub bord, am vazut ca exista una de 7.5 A al carei desen sugereaza ca e pt incalzirea oglinzilor, si care e intreaga. Acea siguranta e si pentru reglarea electrica sau doar pt incalzit, si mai exista alta in alta parte pt reglaj? Sunt rabatabile manual. Mai pot incerca ceva sau mai bine direct la service? Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007, 1.6 16V LM0
|
|
spk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 June 11 From: Bucuresti ![]() |
@Alex_Judoka
ai rezolvat cu incalzirea oglinzii? te pot ajuta |
--------------------
Renault
Megane
2004 Sedan Privilege 1.5 dci 84CP SPK
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andrei.s @ 18 Mar 2013, 14:18) Salut, am constatat ca nu mi se mai misca oglinzile cand vreau sa le reglez. Sunt electrice, nu stiu daca au si incalzire. Nu se mai misca nici cea stanga, nici cea dreapta. M am uitat la sigurantele de sub bord, am vazut ca exista una de 7.5 A al carei desen sugereaza ca e pt incalzirea oglinzilor, si care e intreaga. Acea siguranta e si pentru reglarea electrica sau doar pt incalzit, si mai exista alta in alta parte pt reglaj? Sunt rabatabile manual. Mai pot incerca ceva sau mai bine direct la service? Multumesc am si eu aceeasi problema, mai e vreo siguranta ascunsa pe undeva? cum as putea masura mufa sa vad daca vine curent la ea, butonul l-am masurat si merge. |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
Buna, as vrea putin ajutor daca stie cineva cum se demonteaza axul sistemului de rabatare la oglinzile fara rabatare electrica deoarece mi sa zmuls oglinda din usa si as vrea sa schimb doar partea care e prinsa de usa daca e posibil pentru ca sa spart si triunghiul de plastic si partea mobila pare a fi in regula
Multumesc |
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
2003 , Privilege Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
Alyn07GR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 12 From: Giurgiu ![]() |
un giurgiuvean din lipsa de ocupatie a incercat peste noapte sa'mi fure geamu oglinda dreapta dar experienta lui nu prea la ajutat a reusit doar sa crape geamu si nimic mai mult, nu a reusit sa o scoata din locasul ei.. :-j
si asa m'am decis eu sa ii fac un mic upgrade meganutului meu la oglinzi ![]() mai exact am trecut la oglinzi de laguna 2 heliomate, se potrivesc perfect, doar ca firul trebuie putin lungit iar mufele trebuiesc schimbate, in fine cu toate astea le'am adaptat perfect ![]() IMG1000.jpg ( Size: 723.77k ) Number of downloads: 1559 IMG997.jpg ( Size: 661.55k ) Number of downloads: 1469 IMG1002.jpg ( Size: 652.05k ) Number of downloads: 1468 IMG1003.jpg ( Size: 866.64k ) Number of downloads: 1444 IMG1004.jpg ( Size: 652.5k ) Number of downloads: 495 IMG1010.jpg ( Size: 709.81k ) Number of downloads: 492 IMG1009.jpg ( Size: 637.96k ) Number of downloads: 439 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.5dCi 106CP
- GR 07 ALY
2008
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si nu ne spui si noua codul sticlelor de laguna? Pare simplu upgrade-ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Alyn07GR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 12 From: Giurgiu ![]() |
Corect este foarte simplu si merita upgrade-ul!
![]() codul sticlelor nu stiu sa ti-l spun.., eu le-am achizitionat de la colegul "claudiuvoinescu" de pe forum |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.5dCi 106CP
- GR 07 ALY
2008
|
|
drachenblut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 9 April 12 From: Bucharest ![]() |
Salutari colegi de forum.
in momentul de fata am oglinzi electrice si incalzite pe masina (megane 2.2 2007) dar nu sunt conectate. imi poate recomanda cineva un electrician care a mai facut asa ceva? sau se baga cineva care a mai facut? (sunt din bucuresti) si sper sa rezolv problema asta cat mai repede |
--------------------
Renault
Megane
- B - 32 - MYN
2007 manager cu adaosuri - 78kW si greierii aferenti
|
|
Cipriansen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 28 May 10 From: Craiova ![]() |
Stie cineva unde pot sa gasesc in Craiova o oglinda exterioara dreapta ( incalzita ) ?
Multumesc anticipat ! This post has been edited by Cipriansen: 24 Sep 2013, 17:56 |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 00:06 |