Oferte speciale, ...auto...
![]() ![]() ![]() |
Oferte speciale, ...auto...
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
E oferta speciala...ca oamenii cu nevoi speciale
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Mda, buna oferta asta de la Union Motors
![]() This post has been edited by Gil26: 21 Mar 2023, 19:39 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
Sinny85 |
![]()
|
SiNnY Group: Members Posts: 109 Joined: 11 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
In primul rand, nu fac reclama, nu am niciun interes...era doar o recomandare. Am avut experiente neplacute la alti dealeri si m-am gandit ca poate fac un bine altora evitand astfel cele 2 sapt de stres si nervi prin care am trecut incercand sa gasesc oameni amabili si capabili ![]() In al doilea rand, nu sunt doar cei 300 lei, mai este si pachetul de extindere garantie 2 ani, Renault Adagio, care in oferta initiala era cotat la 450 euro. Imi cer scuze daca s-a interpretat gresit, am editat si sters recomandarea. Daca e cineva interesat discutam in privat ![]() Spor, Seara frumoasa! This post has been edited by Sinny85: 21 Mar 2023, 19:55 |
--------------------
Renault
Arkana
Techno Mild Hybrid 160 EDC 2023
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
300 lei voucher de la marca premium in devenire pentru viitorii clienti, asta da oferta.
Vad ca unii rad de suma derizorie, nu e cazul. Asa se fac afacerile, cum crezi ca si-a crescut reno profitul cu 10% de la 5 la 5.5 la suta mai exact. E totusi bine ca la dealer te-au intampina cu paine si sare. Nu pot sa ma abtin sa te intreb daca loc ce parcare ai gasit, sau te-au trimis paznici sa parchezi la mol-ul din apropiere ? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.205 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:29 |