Nu se mai încuie portbagajul
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai încuie portbagajul
waly_2006 |
![]()
|
||
![]() nefumător Group: Members Posts: 115 Joined: 10 January 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 16V Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Există un topic întreg dedicat portbagajului care nu se mai închide:
Mecanism inchidere portbagaj - probleme, cablu intrerupt / forfecat Și mie mi s-a întâmplat și am remediat singur, prelungind firele respective, care se forfecaseră. This post has been edited by Batrânul: 17 Dec 2015, 06:36 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
waly_2006 |
![]()
|
![]() nefumător Group: Members Posts: 115 Joined: 10 January 06 From: București ![]() |
Mulțumesc.
Scuze de deranjul creat prin acest nou topic, dar am postat de pe telefon și nu am reușit să găsesc... ![]() Între timp am coborât la mașină și am constatat că, în zona balamalei portbagajului, cele 2 cabluri sunt legate cu bandă izolieră. O să merg mai târziu, pe lumină, să verific mai atent, eventual desfac acea bandă să văd ce e pe dedesubt și să încerc să repar problema. Dacă nu reușesc, încerc să merg la un electrician pe la vreun service. Mulțumesc frumos! |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 16V Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
prelungeste cablurile acolo unde ai banda izolatoare cu fire cu invelis siliconic.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
cum a spus oanadenisa:
desfaci, legi la loc firul / firele forfecate (eventual le prelungesti daca se intind prea mult) sa verifici inainte sa izolezi totul daca nu cumva le-ai legat invers (sa se descuie portbagajul cand masina se incuie) dupa ce ai dat banda de izoler peste fire, poti folosi un furtun siliconic (maleabil) - il tai in 2 pe lungime si il infasori peste fire, strans, apoi il poti prinde cu niste coliere de plastic (eventual il prinzi si de balamaua portbagajului, cat sa nu afecteze eu asa am procedat si e mult mai bine decat cu firele alea atarnate pe-acolo cu niste banda de izoler deasupra... le-am reparat prima data si iar s-au rupt de cand am pus tub de silicon peste fire nu s-a mai rupt This post has been edited by z_fdd bacau: 3 Jan 2016, 11:14 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Siguro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 April 12 ![]() |
aveti vreo idee cum ajung la firele alea cu portbagajul inchis ?
|
--------------------
no
-
2013
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
Nu ar merge acolo pus fir spiralat?
Ca firele vechi de telefon de birou? S-ar elimina problema cu forfecarea. Mie mi-au pus cablu audio cand am intampinat problema si s-a rezolvat, dar zic si eu. |
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
angy1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 December 10 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Renault
1.5Dci FIDJI 320000 Km
2005
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
oricum o mare prostie au facut ca nu au lasat si butuc....iara daca era de costuri lasou doar la sofer si cel din dreapta il puneau in spate
![]() This post has been edited by wolfin: 21 Jan 2016, 10:46 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
razvan-andrei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Reiau discutia fiindca nu am reusit sa gasesc nimic legat de demontarea mecanismului de inchidere portbagaj la versiunea B LB8K . Poate este si nu am gasit eu .
Am trecut de faza cu firul intrerupt acum cativa ani . Acum are momente cand nu se mai incuie. I-am scos capitonajul si daca misc mufa sau lovesc usor actuatorul isi revine. Probabil pana la un punct. Am masurat si vine curent pe fir. Mecanismul de inchidere pare curat, uns , toate componentele se misca. Nu poate fi decat actuatorul. Pret Renault - cca. 250 de lei, tot ansamblul cca. 470 lei!!!!! As vrea se demontez mecanismul si sa incerc sa desfac actuatorul - am vazut ca cineva a facut-o la Megane . Stie cineva cum se desface actuatorul ? Poate fi scos numai el sau impreuna cu tot ansamblul - am vazut piulitele pe interior - se desfac si iese cu totul sau trebuie scos ornamentul ala de plastic cu sigla si se desface din exterior? Multumesc. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.4 8v
- B xx NIM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
inainte de a te apuca sa desfaci pe interior...cu incredere spay contacte (nu wd40 sau curatare frane etc)
acolo ai un contact imperfect. daca ai si degetele subtiri si poti scoate mufele ...e super bafta LE exista si varianta dezmembrari desi e de cautat daca se potriveste cel de usa iclusiv cel de logan This post has been edited by wolfin: 20 May 2016, 13:26 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
razvan-andrei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Am dat cu spray de contact pe mufa si in gaura de unde iese parghia din actuator. Am inchis/deschis de mai mult ori si a inceput sa scoata un zgomot/carait gen actuator usa defect Solenza. Ma rog, nu chiar asa tare . Dupa mai multe deschideri/inchideri a disparut zgomotul si acum vad ca merge de fiecare data .
Oare sa fi rezolvat problema ? Oricum , multumesc pentru sugestie. Va tin la curent. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.4 8v
- B xx NIM
|
|
wolfin |
![]()
|
pai cand ai dat ... acum?
daca da ...problem solved. peste o saptamana repeta dupa aia peste 3 luni ..9 luni si e ca noua ![]() cu placere |
--------------------
pegas
3120
|
|
razvan-andrei |
![]()
|
Da. Am cateva zile de concediu si unul din obiective era rezolvarea acestei probleme. In rest am masina de firma si nu prea am timp de a mea, cu care merg cam rar, din pacate . Probabil de aici a aparut si problema cu inchiderea.
Multumesc inca o data pentru sfaturi. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.4 8v
- B xx NIM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:15 |