Nu se inchide portbagajul, si ca urmare nici masina...
![]() ![]() ![]() |
Nu se inchide portbagajul, si ca urmare nici masina...
adiprom |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|||
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
incearca sa apesi 1 data pe butonul de deskidere si dupaia sa il inkizi,si mie mi-a facut 1 data asa....la mine a mers
![]() |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
adiprom |
![]()
|
nu... am incercat de mai multe ori. atata timp cat portbagajul nu se inchide nu se inchide nici masina (as dormi mai bine sa stiu ca daca vrea cineva sa intre poate doar prin portbagaj)
|
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() Acu' serios, SEARCH - s-a mai discutat! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
@ valentin-axv Te rog sa te exprimi fara mircisme.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
adiprom |
![]()
|
@R19/16v:
acu... serios, am dat search de-am innebunit, bara de sus era plina de tab-uri cu reno.ro, dar n-am gasit. Da-mi te rog un link daca zici ca s-a mai discutat exact aceasta problema. Merci. |
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
incearca sa vezi daca incuietoarea portbagajului se inchide(cea aflata in partea inferioara a capacului).daca incuietoarea inchide atunci trebuie doar sa reglezi tija aia de jos
![]() ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
daca ai spalat masina poate sa nu fii inghetat apa prin sistemul de inchidere , zic si eu...
|
--------------------
.
.
.
|
|
adiprom |
![]()
|
@dumitrescuandrei:
Tija de jos e fixa... Cum pot sa vad daca se inchide incuietoarea? e o chestie mobila unde ar trebui sa intre tija de jos, aia cred ca e stricata, ca e cam... flexibila. Sa inteleg ca inafara sa incui usa fata-stanga nu am cum sa inchid si restul de usi. Noroc ca am reusit s-o parchez mai la strada, ca e frig si nu pot sa dorm in masina ![]() 11 Jan 2009, 22:49: @burliu: am spalat-o vineri (azi e duminica) si nu am avut probleme mari... Am mai deschis portbagajul de cateva ori, ultima data inainte sa nu mai mearga cu vreo 20 min. This post has been edited by adiprom: 11 Jan 2009, 22:49 |
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
foarte nasol
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
adiprom |
![]()
|
la ce gaura sa ma astept, ai idee?
|
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
si eu am o problema legata de portbagaj. La mine nu se mai deschide daca apas pe butonul de pe card. Clipesc o data avariile si atat. In rest n-am avut probleme, doar o data nu s-a inchis si am mai deschis si inchis iar si a mers.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
mergea sa blochezi usile de la tamburusul de pe cantul usii , iar apoi sa inchizi doar usa soferului cu cheia
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
cum sa blochezi usile de la tamburusul de pe cantul usii?
![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(19vik @ 30 Dec 2008, 12:58) ... Renault s-a gandit la asta, poti incuia oricare usa daca s-a defectat actuatorul, e un sistem la fiecare usa exact pentru asta. E un fel de surub de plastic pe cantul usii, langa surubul de sus al fiecarei broaste, il rotesti 45 de grade in sens antiorar, inchizi usa si nu mai poate fi deschisa decat de pe interior. Dupa ce o deschizi, ca sa o incui iar, repeti operatia. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
George Paul |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Eu am doar Clio 3, si, cu frigul asta de-acum, haionul trebuie trantit TARE ca sa se inchida. Si nu are legatura cu firul incuietorii, care se mai foarfeca pe la unele masini.
E strict mecanic, usa haionului refuza sa se apese pana la nivelul incuierii. Poate dac-o lasi macar la soare, s-o mai dezgheta? Incuietoarea (de pe usa portbagajului) nu are o gaurica in dreptul uneia din clamele ce culiseaza electric, pentru actionare cu surubelnita, DIN INETERIORUL PORTBAGAJULUI, in caz de avarie? (Pe cantul usilor e ca un surub cu crestatura, chiar cu cheia masinii poti roti de el, ca sa nu mai permiti deschiderea usilor din interior. S-a raspuns deja ![]() This post has been edited by George Paul: 12 Jan 2009, 10:59 |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
adiprom |
![]()
|
Am rezolvat... Reparatie service 60RON. Nu era de la frig sau alte chestii ca si la 35 grade asta vara facea asa.
Merci de info cu surubul, dar sper sa nu mai am nevoie ![]() |
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pai si de la ce a fost pana la urma???
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adiprom |
![]()
|
se stricase incuietoarea. Se pare ca a reusit sa o repare, nu a trebuit inlocuita.
|
--------------------
Renault
Megane
II 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:48 |