Nu intra in marsarier si treapta a 5-a !, Probleme cutie de viteza.
![]() ![]() ![]() |
Nu intra in marsarier si treapta a 5-a !, Probleme cutie de viteza.
SmokinRoger |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 20 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 3d HB
2007
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Era un topic pe undeva cu o problema asemanatoare, nu stiu daca la Megane sau Laguna, doar ca avea probleme cu treapta I, si expica cum se poate regla timoneria. Daca-l gasesc, iti pun un link.
Edit: Am gasit, dar era pentru Laguna, nu cred ca te ajuta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=176...dpost&p=3182947 This post has been edited by gabizegrean: 17 Dec 2011, 10:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
damyan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 10 ![]() |
vezi sa nu fie din bucsa anticuplu ,o fi uzata,cea care leaga motorul de caroserie,cand e uzata schimbatorul de viteze se misca la plecarea de pe loc si deceleratii
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
SmokinRoger |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 20 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns la mecanic. Se pare ca problema era din timonerie. Din pacate nu stiu sa explic exact ce si cum...
This post has been edited by SmokinRoger: 18 Dec 2011, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 3d HB
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 11:29 |