Noua Skoda Superb, Fotografii spion
![]() ![]() ![]() |
Noua Skoda Superb, Fotografii spion
adisteg |
![]()
|
||
![]() Membru de onoare Group: Members Posts: 43 Joined: 6 May 05 From: Rm Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
- VL xx STG
Expression 1.6 16v VW Passat HL - 2.0 TDI 140cp - B xx RSF
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Chiar TOATA lumea tre' sa copieze seria 5?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Mie mi se pare ca e tot in tendintele VAG...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
O fi ea eleganta dar nu arata bine,parca are design chinuit.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare ca arata mai bine decat precedentul model, seamana putin cu BMW privita din fata, problema cu Skoda Superb e ca e foarte scumpa.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am remarcat volanul...și atât...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
interioru' seamana izbitor cu Audi (lipsesc inca trei cerculete pe volan ca pe unu'l are
![]() In rest.. zici ca i-a cazut un balot pe capota si i-a'nfundat masca ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
am mers zilele astea cu un bmw 520. bordul parca e la fel...
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Seamana mult cu noul Passat, nu cu Seria 5... S-o vad intai, mie mi-a placut mult Superb-ul cand a aparut.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Mai putin urata decat fratele Passat, oricum... mai ca as lasa-o un pic la "fragezit", sa se invechesca si sa apara in second-hand la preturi suportabile, si dupa aia sa ma arunc pe ea cand mi-o "expira" Meganul...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Parca spatele , cu formele acelea rotunjite, ar da cu un audi A6
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
spatele pare a fi beton, nu stiu ce va plangeti de el. seamana mai degraba a q7 decat a nu stiu ce emrcan, dar na...fata chiar ca e bushita(nashpa)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haideti sa asteptam totusi sa o vedem pe strada, ca asa din poze spion si cgi-uri si alte prostii e cam greu sa-ti faci o impresie... Dar sincer, arata promitator, nu cred ca va fi urata.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Uite aici parca se vede mai bine:
fmvalence_1126126457_photoshop_oct_2.jpg |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
A l e x |
![]()
|
E un fel de Bentley Continental + A8 la designul frontal... Proiectoarele alea sunt cam nasoale...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Mie-mi place
![]() Partea nasoala este ca W a cam inceput sa se repete...oricum masinile din grupul lor sunt practic lipsite de identitate cu exceptia seat - o exceptie nefericita din pacate (in opinia mea bineinteles) ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Doar draguta pentru mine ... nu sunt impresionat
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:15 |