Noi reglementari de mediu pt. a circula in Germania, "bulina verde": ce e, de unde se obtine, cat costa
![]() ![]() ![]() |
Noi reglementari de mediu pt. a circula in Germania, "bulina verde": ce e, de unde se obtine, cat costa
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Costa 5 euro si se obtine de la ADAC, reprezentante auto, TÜV... dar inca nu prea e clar pe ce baza sunt eliberate autoturismelor cu numere straine, are nevoie si functionerul german de o perioada de rodaj si acomodare; la nemti mi se pare ca se elibereaza pe baza de Schlüsselnummer, ceea ce noi n-avem in taloanele romanesti. Banuiesc ca la straini se va tine seama de numarul de omologare al masinii...
LE: Mda, tocma de vazui ca o scumpira la 6... dar in revista ADAC-ului zicea ca si de la ei se pot procura, in pdf-ul vostru vaz ca nu... Indicatorul este un cerc rosu in interiorul caruia scrie Umweltzone si cu o placuta dedesubt pe care apar tipurile de plachete permise in zona respectiva... This post has been edited by Vio: 28 Feb 2008, 15:13 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
carlo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 July 06 From: Hansestadt BREMEN ![]() |
Asta nu este decat un motiv pentru a scoate omului banii din buzunar!Politicienii din Germania sunt meseriasi in chestiile astea.
Nemtii te pun sa platesti pentru toate nimicurile care,spun ei,dauneaza mediului inconjurator si rusii caseaza submarine nucleare in Marea Baltica si Marea Barent... |
--------------------
vw
passat
2004
- HB-WB 454
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cred ca nu v-a dura mult pana va fi si in Romania asa ceva.
This post has been edited by ydaniel: 1 Mar 2008, 10:39 Attached thumbnail(s) a.jpg ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica:indo.JPG ( Size: 115.23k )
Number of downloads: 546
sustin initiativa lor, problema e ca degeaba se face in Bucuresti de exemplu asa ceva, nu o sa circule niste masini gen 1310, SN, SLZ, Cielo, Tico etc sub euro 3 in centrul orasului, dar rabele si Saviemurile antice vor merge nestingherite... QUOTE(ydaniel @ 1 Mar 2008, 10:38) Si marmota invelea ciocolata! Depinde ce intelegi prin mult..eu inteleg 20 de ani de exemplu. Daca s-a intamplat in Germania crezi ca poimaine se va intampla si in Romania? This post has been edited by argon: 3 Mar 2008, 07:52 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu te lua de autocamioanele romanesti!
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
casalear pe toate !!! nu sunt bune de nimic .... polueaza la greu,fac praf,polueaza fonic.......la REMAT cu ele
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Mar 2008, 07:42) sustin initiativa lor, problema e ca degeaba se face in Bucuresti de exemplu asa ceva, nu o sa circule niste masini gen 1310, SN, SLZ, Cielo, Tico etc sub euro 3 in centrul orasului, dar rabele si Saviemurile antice vor merge nestingherite... Din cate am inteles pe acolo, e vorba doar de motoare DIESEL si de benzina FARA catalizator. Astfel ORICE masina cu motor pe benzina SI catalizator (orice tip euro1,2,3,4,...) primeste bulina verde. Duda intervine la diesel cu criteriile lor... Astfel, doar 1310 nu vor primi bulina...nu mai stiu tico daca are vreun euro ceva, ca parca cielo are euro2... Si din cate am inteles doar ambulantele au voie, asa ca rabele si saviemurile n-ar avea voie.... Ahhhh ce buna ar fi o astfel de masura si in Buc....sa vedem asa niste gioarse diesel la marginea orasului ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Cred ca ai dreptate, fiindca am vazut in Chemnitz o Lada din asta care avea bulina verde...
![]() Oricum, eu deocamdata stau calm, ca orasele in care s-a introdus nu fac parte deocamdata din cele in care planui sa ajung cu masina in viitorul apropiat... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dantes @ 6 Mar 2008, 11:07) Astfel, doar 1310 nu vor primi bulina...nu mai stiu tico daca are vreun euro ceva, ca parca cielo are euro2... Si din cate am inteles doar ambulantele au voie, asa ca rabele si saviemurile n-ar avea voie.... Tico si Cielo exista si non euro, fara catalizator, primele serii, inainte de anul 2000. Si 1310 exista si euro2 la cele cu injectie, iar la celelalte se pune GPL , sau se monteaza catalizator, au existat Dacii cu carburator si catalizator, pentru export, deci se poate. Dar, cum spuneam, masura e de actualitate in cateva orase(nici macar oras, ci doar centrul!) din tari ca Germania, care au alt parc auto, nu stiu ce i face pe unii sa creada ca se va face si in Romania prea curand asa ceva(poate doar cei care mai acorda incredere dobitoceniilor lui Tariceanu), tinand cont si de faptul ca parcul auto e format din multe maisni non-euro. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Asa ceva in buc sau RO nu se va face decat POATE peste zeci sau sute de ani...
PS: Am incetat de mult in a mai crede in vreo personalitate politica iar aceasta metoda adoptata in D nu va apare la noi in nici o formula politica, decat daca se impune printr-un act normativ al UE... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
argon |
![]()
|
Nu o sa fie nici un act normativ la modul general, pe aia de la Bruxeles nu-i intereseaza ca bucurestenii nu pot respira in centru, asta e mai mult de la tara la tara, mai bine zis de la municipalitate la municipalitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:47 |