Nissan Qashqai II - comportament ciudat A/C
![]() ![]() ![]() |
Nissan Qashqai II - comportament ciudat A/C
KodiaKro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 August 22 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
2017
|
|||
Bogladen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 28 May 07 ![]() |
Am patit-o si eu o data la QQ. Pe A2 cand era caldura mare, daca deschizi capota o sa vezi ca ingheata o conducta. Dupa ce se dezgheata baga normal. Nu am mai aflat exact motivul pentru ca am vandut masina, ma gandesc ca poate trebuia completat cu freon.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2017, 1.2 Tce EDC Ford Focus 2014
|
|
KodiaKro |
![]()
|
Stiam ca satunci cand nu mai ai freon aerul nu mai este la fel de rece. Si am patit asta pe fost masina, dar nu scadea puterea ventilatorului.
La mine practic aerul e la fel de rece doar forta scade considerabil... This post has been edited by KodiaKro: 20 Aug 2022, 22:55 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2017
|
|
manole73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 June 13 ![]() |
Salut, eu am observat altceva. Am un Qashqai din 2016 si merg cu 22 grade pe automat. Am facut un drum mai lung , de la Timisoara la Iasi si dupa ce am trecut prin munti , unde am intalnit o ploaie rece iar temperatura a scazut pe la 19 grade s-a oprit aerul conditionat si nu mai baga deloc aer in masina. Am mers fara ventilatie de la Bacau la Iasi. Am oprit masina si dupa 30 minute si-a revenit .
|
--------------------
Renault
Grand scenic
2006
|
|
KodiaKro |
![]()
|
Am fost cu ea la reprezentanta si acolo mi-au gasit radiatorul de clima si conducta de inalta presiune fisurate, plus freon insuficient. Estimare reparatie ~4300 lei, cu piese originale. Un pic cam piperat, asa ca o sa caut probabil alt service independent. Daca stiti vreunul specializat pe AC, feel free
![]() O alta nelamurile as avea legata de freon. Cica masina ar accepta doar pe cel ecologic (1234YF), dar in manual vad ca zice de cel clasic R-134a. Diferenta ar fi substantiala (200 vs 600 lei). Aveti idee daca chiar nu merge decat cu 1234YF? |
--------------------
Nissan
Qashqai
2017
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Pai vezi că tipul freonului e scris in compartimentul motor. Ai acolo un sticker. Mai mult că sigur e din cel ecologic.parca toate auto fabricate incepand cu 2016 vin cu acest tip de freon.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Gilvir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 February 24 ![]() |
@KodiaKro ai rezolvat pana la urma problema cu AC-ul? Am si eu aceeasi problema (la drumuri lungi pe canicula nu mai baga ventlatorul, chit ca baga rece) la un QQ J11 din 2020 si nu am stomac sa merg la reprezentanta...
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2020
- TM 78 URB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:48 |